2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bunların beğenilmeme imkanı yok Zaten bence ya hepsi çok güzel çünkü Oda yaparsam aklımda olan şeyler bunlara yakın benimkide. Bakalım kararsızım ama dibim düştü yani

Tarzımız birbirine çok yakın canım o zamam birbirimize fikir veririz birşey aldıkça

ben de dün eşime cinsiyet için küçük bi sürpriz hazırladım Eki Görüntüle 2198950 çok sevindi ilk kıyafetini de almış oldum paşamın
Çok tatlı olmuş
Ben sürpriz yapacaktım ama vazgeçtim kesin kendimi tutamam zaten dedimTam net belli olduğunda maviş pastayla kutlama yapcaz inşallah niyetim o yönde :)

ben babynestler varya ondan almak istiyorum instagramda çok memnun kullananlar bi de ilk üç ay hep yanımda olacak iyi olacağını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

ben babynestler varya ondan almak istiyorum instagramda çok memnun kullananlar bi de ilk üç ay hep yanımda olacak iyi olacağını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Bende almayı düşünüyorum canım. Arkadaşım çok önerdi hep ilk aylarında hep kullandı zaten.

Ben de sallanan besik dusunmuyorum. Montessori yataklarindan yaptirmayi planliyorum ama bakalim.
Son zamanlarda bende buna taktım da nereden yaptırabilirim bilmiyorum bir de diğer yataklara göre boyutu büyük duruyor öyle mi acaba canım bilgin var mı boyutları hakkında ?

Cevabiniz icin teşekkürler. Burda paylasilan bütün modelleri incelemek lazim artik hangisini beğenir ve kesemize uyarsa onda tercihimizi yapariz

Şimdi videosunu izledim ağırlığını bilmiyorum tabiki ama çok kullanışlı görünüyor bu da. Kurulumunu yaparken adam bile zorlanıyor onu da fark ettim videoda.

Eşim bir Harika benim ya.
Küveti beyaz almış kovayı mavi
Hahahaha kombin yapmış işte gidince aramadı mı hangi renk olsun diye ? Benimki marketten çıkana kadar 35 kere arıyor marka model renk ne olduğunu yazdığım halde canım kocam

Hahahaha kombin yapmış işte gidince aramadı mı hangi renk olsun diye ? Benimki marketten çıkana kadar 35 kere arıyor marka model renk ne olduğunu yazdığım halde canım kocam
Ya aramaz olur mu 63736 kere aradı
Beyaz istiyorum dedim ilk gittiği yerde kalmamış mavi alayım dedi bende tamam dedim. Meğer mavi kova kalmış onu demiş. Küveti beyaz istiyorum demiştim Zaten diğer gittiği yerdende küveti beyaz alıyor Madem alsana mavi ah bu erkekler
Gunaydın kızlar alısverise gecmissiniz bile. Cinsiyeti ogrensem benim de var niyetim bi kac parca bisey almaya.
İnşallah gösterir canım ne zaman gidecektin kontrole

Neyse ileride anlatırsın baban aldı bunları böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…