2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Haftaya cumaya canim. 14. Haftada gosterir heralde.

Kızlar Günaydın prenses beşik dediğiniz bumu ben kizimda aldım daha yeni çıkmıştı ben 1 yaşına kadar yatirdim çokta hareketliydi ama düşme felan olmadı kız kardeşim de kizinda kullandı oda yatırdı bayagi ve yepyeni duruyor beşik almama grwk yok yani

Eklentiler

• FB_IMG_1539849970823.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
Evet bu canim prenses besik. Evde 1 besik var aslinda olmasa alicam ama olunca baya dusunduruyor beni

Aslinda cikolata yedim de girdim. Dikmiş bacaklari yatiyordu gayet gorunur pozisyondu ama dr bisey demedi canim
Erken diye düşünmüş olabilir kuzum. Bunun merakı bambaşka yaa ama benimkine tahmin yapmasaydı ben bu haftalarda özele gidecektim sırf merakımdan:)

Yeri dar olanlar için çok kullanışlı bence ya. Ben park yatak düşünüyorum yoksa bundan alırdım. Bir de odasına ilerleyen zamanda mobilya beşik oh mis

Kızlar prenses besikler gercekten görüntü olarak falan çok şık duruyor.Ama dezavantaji biraz küçük olması.Belki 1 yada 1.5 yasa kadar anca kullanilir. Estetik acidan cok guzel ama kullanim acisindan da degerlendirmek gerekir. ilk bebegi olanlar yada besigi hic olmayanlar bu ayrintiyi düşünebilir.Ben de cok beğeniyordum ama vazgectim.
Mobilya tarzi alcam insallah 5 yasa kadar kullanilabilir olsun diyorum

Erken diye düşünmüş olabilir kuzum. Bunun merakı bambaşka yaa ama benimkine tahmin yapmasaydı ben bu haftalarda özele gidecektim sırf merakımdan:)
Haftaya kadar beklerim canim. Kizim var 4 yasinda her dr a gittigimde teyzesine birakiyorum isyanlarda ne zaman iyi olacaksin artik diye. Midem bulandigi icin gidiyorum dedim. Hamile oldugumu ogrenmesi icin erken diye dusundum. Gecen ultrason resmimi bulmus igne oldum ya rahimde perde var diye. Bebegin kafayi gosteriyo resimde anne bu tas yuzunden mi boyle oldun diyor. Evet kuzum onun yuzunden dedim

Yeri dar olanlar için çok kullanışlı bence ya. Ben park yatak düşünüyorum yoksa bundan alırdım. Bir de odasına ilerleyen zamanda mobilya beşik oh mis
Park yataklarda çok hoş ama sallanır değil galiba?

Ayy kıyamam yerim yaa yavrum benim:) Evet çocuklarda zaman kavramı biraz farklı oluyor daha geç öğrenmesi iyi olabilir bence güzel düşünmüşsün:)

Mobilya tarzi besigim var 5 yasina kadar yatsin diye almistim. Ama gel gor ki kizim deli yattigi icin surekli ayaklarini carpti uyandi durdu. Ben de yer yatagina gectim deliksiz uyuduk

Evet bu canim prenses besik. Evde 1 besik var aslinda olmasa alicam ama olunca baya dusunduruyor beni
varsa alma cnm boşuna başka birşey alırsın hersey çok pahali valla.yinede sen bilirsin cnm ben karışmış olmayayım o kadar çok alacağımız şeyler varki ne yapacaz bilmuyorum. Kizimda çalışıyordum.rapor parası felan aldım o halde bile zorlandı ilk bebek birde telas oluor ama şimdi bir kızım var Anaokulunda gidiyor onun ayrı bir masrafı var evim kira valla bunda prima kullanamam galiba pisik olmadığı sürece Allah yardımcımiz olsun

Ayy kıyamam yerim yaa yavrum benim:) Evet çocuklarda zaman kavramı biraz farklı oluyor daha geç öğrenmesi iyi olabilir bence güzel düşünmüşsün:)
Hemen olacağını düşünüyor. Kardes cok istiyor ama ne kadar gec ogrendi o kadar iyi. Anne sence kardesim bizi ne zaman ister de gelir diyor. Hemencecik olacagini dusunuyot

Ben de kızımı kreşe verdim bu sene. Hersey acaip pahali. Almam heralde ben de. Ben hiç çalışmadım. Ama Allah tan ev bizim kira falan ödemiyoruz bi de küçük yerde oturuyoruz büyük sehirde falan olsam cok zor

Nerde oturuyorsunuz cnm ben samsunda yım ama büyük şehirden Farkı yok gibi.

Hemen olacağını düşünüyor. Kardes cok istiyor ama ne kadar gec ogrendi o kadar iyi. Anne sence kardesim bizi ne zaman ister de gelir diyor. Hemencecik olacagini dusunuyot
Onların canına kurban allah evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin. 4 yaşında kardeşim var kendi çocuğum gibi. Annemler teyze olacaksın diyor “hayır ben polis olacam” diyor bizim bıdıkta:) Sonradan anladı erkek istiyorum diye tutturdu. Çünkü eniştesini çok seviyormuş
Hepsi ısırmalık tek lokmalıklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…