- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yok canım o işin şakası :) Geçmiş olsun bu aradaKızma canım ya evleneli aşşa yukarı 3 sene olucak,bizim tedavi sürecinden nasip olup hiç gidememiştim yanına kısmet bu günleriymiş
Çok sağol canım atlatmak üzereyim
Ayy ne güzel olurdu aynı şehirde olsak öpmelere doyamazdım heralde
6-9-18.ayda gördüm doğduğundan beri bunada şükür canı sağ olsun
Senin ufaklık içinde tam zamanıymış gerçektenminik kuzular dilleriyle sevdiriyolar kendilerini
Geçmiş olsun canım. Ya ne güzel hep hayalim mardin’e gitmek. Nasıl güzel bir şehir mi ?Canım ya ben size haber vericektim çok hasta oldum biranda.
Boğazlarım şişti haber veremedim,perşembe günüde eşimle ablamın yanına Mardine gittik gezmeye 2 gün kaldık bugün döndük.
Önceden yapılmış bir planda yoksa ertelemiştim hastayım diye.
18 aylık yiğenim var doyamadım ama çok özlemişim
Aynen canım uzak olunca devamlı görüşülmüyorUzak olunca öyle oluyor maalesef canım bizde 1 senedir aynı şehirdeyiz :) sorma büyüdükçe dilleniyorlar zor tutuyorum kendimi yememek için
Sağol canım atlattım sayılır çok şükürYok canım o işin şakası :) Geçmiş olsun bu arada
Mardin gitmek isteyip gidemediğim bir yer ya benim. Liseden mezun olduğum sene gençlik sporun 5 günlük gezisine başvurmuştum Hatta kabul edilmiştim ancak ailem göndermemişti hala içimde yaradır
Doğru canım. Antalya’ya gitmiştim 1 hafta ama Mardin olunca göndermek istemediler.Aynen canım uzak olunca devamlı görüşülmüyor
Dimi yaa bide peltek peltek konuşuyolar tam bi lokma yemeklik
Sağol canım atlattım sayılır çok şükür
Hadi yaa üzüldüm bak şuanda yaranı depreştirmiş oldum,Türkiye genelinde kız çocuklarını uzun süreli gezilere pek görderme taraftarı olmuyor canım aileler çevremizde yaşanan olaylardan dolayı korkuyorlar haklı olarak
Sağol canım atlatıyorum.Geçmiş olsun canım. Ya ne güzel hep hayalim mardin’e gitmek. Nasıl güzel bir şehir mi ?
Anlatan olunca insan daha bir gidip görmeye hevesli oluyorDoğru canım. Antalya’ya gitmiştim 1 hafta ama Mardin olunca göndermek istemediler.
Lisede Mardin’den gelen sınıf arkadaşımız vardı merak sebebim oydu çok güzel anlatırdı :) inşallah ilerde nasip olur. Gezdin mi kız güzel resim falan çektiysen at bana Mardin aşerdim ehehe
Sağol canım atlatıyorum.
Hayalleri depreştirdim bugün :)
Çok fazla gezemedik canım yağmur dolayısıyla.
İlk defa bu kadar çok yağmur yağmış 3 gün boyunca öyle söylediler.
Gezip görebildiğimiz kadarıyla güzel bir şehir gidilip görülmeyi hak ediyor,eski evleri tarihi yapısı görülmeye değer güzellikleri var
Güzellik uykuma yatayım
İlk 3 ayda bu kadar uyumadım yahu benim bünye valla ters
Sorma ya benimde kolumu kıpırdatasım yok. Sanki dünyanın bütün işini ben yapmışım gibi bir yorgunluk ama inan düzgüncene iş yaptığım yok. Az evel kalktım zar zor yatak odasını sildim süpürdüm. Dünde banyo ve lavaboyu temizlemiştim. Yaptığım bişey de yok. Yemeği bile dışardan söyledim yemek yapmaya üşendiğimden. Neden böyleyim anlamadım. İlk 3 ay böyle olmalıydım ama 3 Ayda bittiGüzellik uykuma yatayım
İlk 3 ayda bu kadar uyumadım yahu benim bünye valla ters
İnşallah canım gidip görmen nasip olurUmarım birgün bende gider görürüm
Ben geceleri iyi alıyorum uykumu akşam 12den sabah 11e kadar uyuyorum o yüzden gündüzleri pek uykum gelmiyor. Ama sürekli acıkıyorum ya
Lusi canım geçmiş olsun hasta olmuşsun.
Benimde boğazlarım şiş,tuzlu suyla gargara yaptım 2gün boyunca pastil ve c vitaminiyle tam olmasada atlattım sayılır çok şükür
Çok teşekkür ederim. Benim aslında idrarda ki çok sorun değil de kanda ki enfeksiyon yüksek. Karnıbahar yiyorum da suyunu içemem muhtemelen çünkü ödem attıran bir şey. Söktürücü özelliği olduğu için riskli olabilir. Yine sorarım allah razı olsun.Cok gecmis olsun benim tanıdığım bi kiside de vardı surekli idrar yolu enfeksiyonuna kapılıyodu nerdeyse kroniklesmis di. Tv de ibrahim saracoglu karnabahar i söyledi 2 tane koparın karnabahardan 1.5 bardak suyla kaynatip için 2-3 dk kadar 1 bardak kalıyor geriye bunu sicaga yakin ilik bi sekilde icin gercekten cok ihi geliyo karnabaharida yiyebilirsiniz o kaynattiginiz. Tabi bide drunuza sorun bi sorun olacagini sanmam neticede sebze ama danisin yinede. Tanıdık her ay antibiyotik icerdi . Simdi olmuyo o kadar sık olursada iciyo karnabahar suyu cabuk atlatiyo
Ehehe bende erken kalkıyorum ondan uykum geliyor olabilir :)Ben geceleri iyi alıyorum uykumu akşam 12den sabah 11e kadar uyuyorum o yüzden gündüzleri pek uykum gelmiyor. Ama sürekli acıkıyorum ya
Bende bugün Evi süpürdüm öldüm yorgunluktanSorma ya benimde kolumu kıpırdatasım yok. Sanki dünyanın bütün işini ben yapmışım gibi bir yorgunluk ama inan düzgüncene iş yaptığım yok. Az evel kalktım zar zor yatak odasını sildim süpürdüm. Dünde banyo ve lavaboyu temizlemiştim. Yaptığım bişey de yok. Yemeği bile dışardan söyledim yemek yapmaya üşendiğimden. Neden böyleyim anlamadım. İlk 3 ay böyle olmalıydım ama 3 Ayda bitti
2 gündür öğlen 2 gibi uyuyoruz kızımla en az 3 saat. Bugün uyumadık akşam geç yatmayalım die. Eşim gece çalışacak da çok geç uyumayalım diye öğle uykusundan feragat ettik bugün :))
Burada bende Mardin’i görmeyi çok isteyip göremeyenlerdenim. Hatta bi ara kafama takmıştım KPSS tercihlerinde Midyat maliye yazacaktım ama şimdiki eşim o zamanki nişanlıma uzak düşmemek için yazmamıştım.
Ben de çok erken uyanıyorum. O yüzden sanırım gündüz de uyuyamadığım için bu saatlerde uyku bir bastırıyor. Geçen maç izlerken bile içim geçmiş:) engel olamıyorum yani. Deli gibi bir esneme geliyor fenayım. Ben ilk üç ay da böyleydim bir deEhehe bende erken kalkıyorum ondan uykum geliyor olabilir :)
Bende bugün Evi süpürdüm öldüm yorgunluktanUyku bastırıyor ya 4-5 gibi Zaten gün çabuk bitiyor hiçbir şey anlamıyorum. Aynıyız demek ki.
O sürekli esneme hali bende de var.Ben de çok erken uyanıyorum. O yüzden sanırım gündüz de uyuyamadığım için bu saatlerde uyku bir bastırıyor. Geçen maç izlerken bile içim geçmiş:) engel olamıyorum yani. Deli gibi bir esneme geliyor fenayım. Ben ilk üç ay da böyleydim bir de
Hamilelikte olur cnm geçmiş olsun. Ben gündüz uyursam gece uykum gelmiyorBugün herşeye kulp buldum nedense.
1 saattir de başım ağrıyor
Bugün herşeye kulp buldum nedense.
1 saattir de başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?