2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok canım o işin şakası :) Geçmiş olsun bu arada
Mardin gitmek isteyip gidemediğim bir yer ya benim. Liseden mezun olduğum sene gençlik sporun 5 günlük gezisine başvurmuştum Hatta kabul edilmiştim ancak ailem göndermemişti hala içimde yaradır

Geçmiş olsun canım. Ya ne güzel hep hayalim mardin’e gitmek. Nasıl güzel bir şehir mi ?

Uzak olunca öyle oluyor maalesef canım bizde 1 senedir aynı şehirdeyiz :) sorma büyüdükçe dilleniyorlar zor tutuyorum kendimi yememek için
Aynen canım uzak olunca devamlı görüşülmüyor
Dimi yaa bide peltek peltek konuşuyolar tam bi lokma yemeklik
Sağol canım atlattım sayılır çok şükür
Hadi yaa üzüldüm bak şuanda yaranı depreştirmiş oldum,Türkiye genelinde kız çocuklarını uzun süreli gezilere pek görderme taraftarı olmuyor canım aileler çevremizde yaşanan olaylardan dolayı korkuyorlar haklı olarak

Doğru canım. Antalya’ya gitmiştim 1 hafta ama Mardin olunca göndermek istemediler.
Lisede Mardin’den gelen sınıf arkadaşımız vardı merak sebebim oydu çok güzel anlatırdı :) inşallah ilerde nasip olur. Gezdin mi kız güzel resim falan çektiysen at bana Mardin aşerdim ehehe

Geçmiş olsun canım. Ya ne güzel hep hayalim mardin’e gitmek. Nasıl güzel bir şehir mi ?
Sağol canım atlatıyorum.
Hayalleri depreştirdim bugün :)
Çok fazla gezemedik canım yağmur dolayısıyla.
İlk defa bu kadar çok yağmur yağmış 3 gün boyunca öyle söylediler.
Gezip görebildiğimiz kadarıyla güzel bir şehir gidilip görülmeyi hak ediyor,eski evleri tarihi yapısı görülmeye değer güzellikleri var

Anlatan olunca insan daha bir gidip görmeye hevesli oluyor
Çok fazla gezemedik canım yağmur dolayısıyla gezip gördüğüm kadar güzel bir şehir görülmeyi hak ediyor

Umarım birgün bende gider görürüm

Güzellik uykuma yatayım
İlk 3 ayda bu kadar uyumadım yahu benim bünye valla ters
Sorma ya benimde kolumu kıpırdatasım yok. Sanki dünyanın bütün işini ben yapmışım gibi bir yorgunluk ama inan düzgüncene iş yaptığım yok. Az evel kalktım zar zor yatak odasını sildim süpürdüm. Dünde banyo ve lavaboyu temizlemiştim. Yaptığım bişey de yok. Yemeği bile dışardan söyledim yemek yapmaya üşendiğimden. Neden böyleyim anlamadım. İlk 3 ay böyle olmalıydım ama 3 Ayda bitti
2 gündür öğlen 2 gibi uyuyoruz kızımla en az 3 saat. Bugün uyumadık akşam geç yatmayalım die. Eşim gece çalışacak da çok geç uyumayalım diye öğle uykusundan feragat ettik bugün :))
Burada bende Mardin’i görmeyi çok isteyip göremeyenlerdenim. Hatta bi ara kafama takmıştım KPSS tercihlerinde Midyat maliye yazacaktım ama şimdiki eşim o zamanki nişanlıma uzak düşmemek için yazmamıştım.

Lusi canım geçmiş olsun hasta olmuşsun.
Benimde boğazlarım şiş,tuzlu suyla gargara yaptım 2gün boyunca pastil ve c vitaminiyle tam olmasada atlattım sayılır çok şükür

Canim cok gecmis olsun insallah hemen gecer benim de onerilerin icin tesekkurler

Çok teşekkür ederim. Benim aslında idrarda ki çok sorun değil de kanda ki enfeksiyon yüksek. Karnıbahar yiyorum da suyunu içemem muhtemelen çünkü ödem attıran bir şey. Söktürücü özelliği olduğu için riskli olabilir. Yine sorarım allah razı olsun.

Ben geceleri iyi alıyorum uykumu akşam 12den sabah 11e kadar uyuyorum o yüzden gündüzleri pek uykum gelmiyor. Ama sürekli acıkıyorum ya
Ehehe bende erken kalkıyorum ondan uykum geliyor olabilir :)
Bende bugün Evi süpürdüm öldüm yorgunluktan Uyku bastırıyor ya 4-5 gibi Zaten gün çabuk bitiyor hiçbir şey anlamıyorum. Aynıyız demek ki.

Ehehe bende erken kalkıyorum ondan uykum geliyor olabilir :)

Bende bugün Evi süpürdüm öldüm yorgunluktan Uyku bastırıyor ya 4-5 gibi Zaten gün çabuk bitiyor hiçbir şey anlamıyorum. Aynıyız demek ki.
Ben de çok erken uyanıyorum. O yüzden sanırım gündüz de uyuyamadığım için bu saatlerde uyku bir bastırıyor. Geçen maç izlerken bile içim geçmiş:) engel olamıyorum yani. Deli gibi bir esneme geliyor fenayım. Ben ilk üç ay da böyleydim bir de

O sürekli esneme hali bende de var.
Ağzımı kapatamıyorum bir türlü

Bugün herşeye kulp buldum nedense.
1 saattir de başım ağrıyor

Bugün herşeye kulp buldum nedense.
1 saattir de başım ağrıyor

Benimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…