Allah pişmanlık vermesin de yani özel saglık sigortam olmadıgına cokk pişmanım. Eşim de ben de devlet memuruyuz bu işler özelde calısınca daha kolay oluyor bilgilendirme acısından. Hiiccc düsünemedim ve cok pişmanım
Ben herşekilde uyuyorum ya 2 haftadır :) Sağol canım geçer inşHamilelikte olur cnm geçmiş olsun. Ben gündüz uyursam gece uykum gelmiyor
Ben normalde de ilaç kullanan biri değilim şuan hiç kullanmam. Ama migren biraz daha farklı tabi. Geçmiş olsun sanada canımBenimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor
Canım yakınlarda hissedersin inşallah. Hiç öyle düşünme başklarıyla da kıyaslama. Bende kendimden hiç ümitli değilim 20. Haftadan sonra anca hissederim ilk gerçi benim :)Ya ben bebeğimi hissetmiyorum daha ilk gebelikte değil kızımı hwrelde 18 veya 19 da hissettim öyle hatırlıyorum bu 3.gebeliğim ama kıpırdama yok
Hiç sorma bu hafta bende 2 3 gün arka arkaya tuttu.Kafamin yarisi uyusup gözüme gözüme vurdu.Sabahlara kadar beynim dondu zannettim.Rabbime sukur yardim etti de parolla atlatmayi başardık. Allah yardimcin olsun migrenin ne oldugunu ancak migreni olan bilirBenimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor
Ben de hissetmedim sankiKızlar benimde 2. Bebeğim hala hissetmiyorum hareketlerini. Normal mi bu durum siz ne zaman hissettiniz????
Benim ilk gebeliğim ve daha nasıl birşey hissedeceğimi bile bilmiyorumKızlar benimde 2. Bebeğim hala hissetmiyorum hareketlerini. Normal mi bu durum siz ne zaman hissettiniz????
Bende hissettigimi düşünüyorum ama bir cok yerde imkansiz oldugu da yaziyor.Kafam karıştıBenim ilk gebeliğim ve daha nasıl birşey hissedeceğimi bile bilmiyorum
Nasıl bir şey hissediyorsunuzBende hissettigimi düşünüyorum ama bir cok yerde imkansiz oldugu da yaziyor.Kafam karıştı
Hiç sorma bu hafta bende 2 3 gün arka arkaya tuttu.Kafamin yarisi uyusup gözüme gözüme vurdu.Sabahlara kadar beynim dondu zannettim.Rabbime sukur yardim etti de parolla atlatmayi başardık. Allah yardimcin olsun migrenin ne oldugunu ancak migreni olan bilir
Ben herşekilde uyuyorum ya 2 haftadır :) Sağol canım geçer inş
Ben normalde de ilaç kullanan biri değilim şuan hiç kullanmam. Ama migren biraz daha farklı tabi. Geçmiş olsun sanada canım
Canım yakınlarda hissedersin inşallah. Hiç öyle düşünme başklarıyla da kıyaslama. Bende kendimden hiç ümitli değilim 20. Haftadan sonra anca hissederim ilk gerçi benim :)
Benim ilk gebeliğim ve daha nasıl birşey hissedeceğimi bile bilmiyorum
Bende hissettigimi düşünüyorum ama bir cok yerde imkansiz oldugu da yaziyor.Kafam karıştı
Amin cümlemizden insallah. Rabbim darda koymasin insallah tez zamanda geçer bütün sıkıntılarinizÇok teşekkür ederim. Benim aslında idrarda ki çok sorun değil de kanda ki enfeksiyon yüksek. Karnıbahar yiyorum da suyunu içemem muhtemelen çünkü ödem attıran bir şey. Söktürücü özelliği olduğu için riskli olabilir. Yine sorarım allah razı olsun.
Henuz bende birsey hissetmiyorum 3 . Gebelik benimdeOkuduğum kadarıyla kızlar böyle içerden bir sürtünme hissediliyormuş böyle yumuşacık birşey sürtünüyor size genelde 17 haftadan sonra..
Bence normal...Ben çok dikkat ediyorum hareketler için erken evrendeyiz ama tKızlar benimde 2. Bebeğim hala hissetmiyorum hareketlerini. Normal mi bu durum siz ne zaman hissettiniz????
Ben de 3 gündür migrenle savasiyorum. Ilk gebeligimde olmamisti bunda yasadim. Uyku duzenim alt üst oldu. Aksam yemekten sonra uyuyakaliyorum bi daha kendimi toparlatamiyorum gece yarisi bi uyaniyorum uykumu almışım tekrar dalmak da zaman aliyor. Insallah uykumu duzene koyabilirim. Cok gecmis olsun canim insallah sen de ben de tekrar yaşamayız. Resmen bi tarafim felc olmus gibi geziyorum..Hiç sorma bu hafta bende 2 3 gün arka arkaya tuttu.Kafamin yarisi uyusup gözüme gözüme vurdu.Sabahlara kadar beynim dondu zannettim.Rabbime sukur yardim etti de parolla atlatmayi başardık. Allah yardimcin olsun migrenin ne oldugunu ancak migreni olan bilir
Bir kader arkadasi gördüm canim nane yağı iyi geliyor deniyor. Ben de ilaç hic icmem kullandigim bi krem var icinde nane yagi varmış sende bir dene istersen. Bu zamana kadar hic ilac içmeden bu kremle atlattimBenimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor
Günaydın:)Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?