2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ya ben bebeğimi hissetmiyorum daha ilk gebelikte değil kızımı hwrelde 18 veya 19 da hissettim öyle hatırlıyorum bu 3.gebeliğim ama kıpırdama yok

Bizde devlet çalışanıyız, fakat istanbulda çevremdeki hastanelerin fiyatlarını öğrenince hemen yaptırmıştık. 3. Senedir yaptırıyorum özel sigortam olmasa çok daha uygun fiyatlı bi hastane bakacaktım. Medipol koşuyolu ve central hospitali de düşünebilirsiniz fiyatlar daha makul iyi doktorları da var.

Hamilelikte olur cnm geçmiş olsun. Ben gündüz uyursam gece uykum gelmiyor
Ben herşekilde uyuyorum ya 2 haftadır :) Sağol canım geçer inş

Benimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor
Ben normalde de ilaç kullanan biri değilim şuan hiç kullanmam. Ama migren biraz daha farklı tabi. Geçmiş olsun sanada canım

Ya ben bebeğimi hissetmiyorum daha ilk gebelikte değil kızımı hwrelde 18 veya 19 da hissettim öyle hatırlıyorum bu 3.gebeliğim ama kıpırdama yok
Canım yakınlarda hissedersin inşallah. Hiç öyle düşünme başklarıyla da kıyaslama. Bende kendimden hiç ümitli değilim 20. Haftadan sonra anca hissederim ilk gerçi benim :)

Benimde 1 saatir migrenim var geçmiyor bir türlü. Krize dönüşmez inşallah. Migren atakları yaşıyorum birde hamileyken ilaçlarımı kullanamıyorum çok kötü oluyor
Hiç sorma bu hafta bende 2 3 gün arka arkaya tuttu.Kafamin yarisi uyusup gözüme gözüme vurdu.Sabahlara kadar beynim dondu zannettim.Rabbime sukur yardim etti de parolla atlatmayi başardık. Allah yardimcin olsun migrenin ne oldugunu ancak migreni olan bilir

Tesekur ederim canım. Sanada çok geçmiş olsunn. Evet çok kötü gerçekten haftada bende 2-3 kez migrene yakalanıyorum soğuk kompres yapıyorum ve bol bol alnımı kafamı ovalıyorum anca öyle biraz diniyor

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun

Amin cümlemizden insallah. Rabbim darda koymasin insallah tez zamanda geçer bütün sıkıntılariniz

Kızlar benimde 2. Bebeğim hala hissetmiyorum hareketlerini. Normal mi bu durum siz ne zaman hissettiniz????
Bence normal...Ben çok dikkat ediyorum hareketler için erken evrendeyiz ama t
Iyi beslendigin zaman soluna yat pit pit bisicikler oluyo gjbi.

Ben de 3 gündür migrenle savasiyorum. Ilk gebeligimde olmamisti bunda yasadim. Uyku duzenim alt üst oldu. Aksam yemekten sonra uyuyakaliyorum bi daha kendimi toparlatamiyorum gece yarisi bi uyaniyorum uykumu almışım tekrar dalmak da zaman aliyor. Insallah uykumu duzene koyabilirim. Cok gecmis olsun canim insallah sen de ben de tekrar yaşamayız. Resmen bi tarafim felc olmus gibi geziyorum..

Bir kader arkadasi gördüm canim nane yağı iyi geliyor deniyor. Ben de ilaç hic icmem kullandigim bi krem var icinde nane yagi varmış sende bir dene istersen. Bu zamana kadar hic ilac içmeden bu kremle atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…