2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar gunaydin
Sabah sok gecirerek uyandim sag elimde kina izleri vardi. Bu neden olur ki ? Parmaklarim ve avuc icimde kina lekeleri var
Geçen gün bende de oldu. Anlamadım neden ama geçti bir iki güne. Hiç o renkte bişeyle de uğraşmamıştım ama anlayamadım.
Benimde sağ avuç içimde ve parmaklarımda oldu.

Sabah kinayla uyanmak diye bir sey var duymustum ben de bilimsel aciklamasi nedir bi fikrim yok ama mantiga oturan bi yani vardir elbette yalniz ikinizi de olmasi ilginc hamilelikte olan bir sey mi acaba

Geçen gün bende de oldu. Anlamadım neden ama geçti bir iki güne. Hiç o renkte bişeyle de uğraşmamıştım ama anlayamadım.
Benimde sağ avuç içimde ve parmaklarımda oldu.

Evet cok kiside olmus. Bende gorunce sasirdim. Dun ictigim balik hapi mi yapti napti anlamadim :)

Sabah kinayla uyanmak diye bir sey var duymustum ben de bilimsel aciklamasi nedir bi fikrim yok ama mantiga oturan bi yani vardir elbette yalniz ikinizi de olmasi ilginc hamilelikte olan bir sey mi acaba

Bende bilmiyorum ki cnm birde tek elde olmasi garip nette mantar fln yaziyor da elimi kolumu cok temiz tutarim mantar da tek elde olur mu anlamadim. Hayir olsun insallah

Evet cok kiside olmus. Bende gorunce sasirdim. Dun ictigim balik hapi mi yapti napti anlamadim :)
İnternetten baktım da hamileliğin 2. Ayında olabiliyormuş ama bizde 4 te oldu. Bebeğe zararı yokmuş. Balık yağıyla alakası yoktur bence. Yani ben balık yağı kullanmıyorum.

Günaydın güzel anneler kahvaltılarınızı yaptınız mı? Yumurtalar yendi mi? Doktorlar çok önemsiyorlar süt ve yumurtayı ben çok süt içemedim Ama ev yoğurdu ve yumurtayı ihmal etmedim siz de ihmal etmeyin güzel anneler

Bende bilmiyorum ki cnm birde tek elde olmasi garip nette mantar fln yaziyor da elimi kolumu cok temiz tutarim mantar da tek elde olur mu anlamadim. Hayir olsun insallah
Canım korkma benim başıma gelmedi ama bir yerlerde okumuştum sonra kendiliğinden geçiyormuş mantar vs değil sanırım o

Yumurtadan tiksindim 2 aydr yiyemiyorum. Kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yiyorum.ev yoğurdu sürekli yapıyorum ama pek yemiyorum. Kısaca şuaralar pek sağlıklı beslenmiyorum

Yumurtadan tiksindim 2 aydr yiyemiyorum. Kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yiyorum.ev yoğurdu sürekli yapıyorum ama pek yemiyorum. Kısaca şuaralar pek sağlıklı beslenmiyorum
Bende aynıyım. İlk 3 ay yumurta yedim her gün, 3. Ay bitti bıraktım yumurtayı sütü de haftada 1-2 falan. Yoğurt yiyorum her gün o kadar

Canım tiksinmeye çare yok maaşesef doktor bana da en az 3 lt su iç dedi ama en fazla 1 litre içebiliyorumdur mide bulantın geçene kadar yapacak bir şey yok dedi

Bende aynıyım. İlk 3 ay yumurta yedim her gün, 3. Ay bitti bıraktım yumurtayı sütü de haftada 1-2 falan. Yoğurt yiyorum her gün o kadar
Olsun canım yoğurt da çok faydalı hatta ben içine biraz tarçın elma muz yulaf azar azar koyup bi öğün niyetine yiyorum.

Kızlar dün ayak bileğimde kaşıntı oldu bi süre sonra kendiliğinden geçti.
Bugünde duşa girdim. 10 dk geçti geçmedi birden ayağım kızardı acayip bi kaşıntı başladı. Soğuk su tuttum yanması geçsin die biraz rahatladım. Sonra bi baktım ayağımın üstü ayak bileklerim baya baya kabarmış bişey dokunuyor ama ne anlamadım. Keçiboynuzu özü içiyordum o mu acaba diyorum. İlk gebeliğimdede kaşıntı oluyorudu bazen doktor alerset vermişti o zaman. Evde alerset vardı içtim şuan geçmesini bekliyorum. Ama neden oluyor anlamıyorum

Bulantılarım geçti aslında ama yumurta hala yiyemiyorum. Eşim tavada yapınca yiyorum. Yoğurt düzenli olarak yaparım evde taze taze olur ama içimden yemek gelmiyor başlasam yemeye iyi olacak. Bugünden itibaren başlıyım ben.

AA geçmiş olsun canım alerji yapmış olabilir dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…