- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Öyle de yiyebilirim aslında canım iyi fikir :)Canım tiksinmeye çare yok maaşesefdoktor bana da en az 3 lt su iç dedi ama en fazla 1 litre içebiliyorumdur mide bulantın geçene kadar yapacak bir şey yok dedi
Olsun canım yoğurt da çok faydalı hatta ben içine biraz tarçın elma muz yulaf azar azar koyup bi öğün niyetine yiyorum.
Geçmiş olsun, alerjiktir muhtemelenKızlar dün ayak bileğimde kaşıntı oldu bi süre sonra kendiliğinden geçti.
Bugünde duşa girdim. 10 dk geçti geçmedi birden ayağım kızardı acayip bi kaşıntı başladı. Soğuk su tuttum yanması geçsin die biraz rahatladım. Sonra bi baktım ayağımın üstü ayak bileklerim baya baya kabarmışbişey dokunuyor ama ne anlamadım. Keçiboynuzu özü içiyordum o mu acaba diyorum. İlk gebeliğimdede kaşıntı oluyorudu bazen doktor alerset vermişti o zaman. Evde alerset vardı içtim şuan geçmesini bekliyorum. Ama neden oluyor anlamıyorum
Sağol canım. Bişey alerji yaptı ama ne. Keçiboynuzu özü yemeyi keseyim en iyiydi:)AA geçmiş olsun canım alerji yapmış olabilir dediğin gibi.
Sağol canım :)Öyle de yiyebilirim aslında canım iyi fikir :)
Geçmiş olsun, alerjiktir muhtemelen
Günaydın güzel annelerkahvaltılarınızı yaptınız mı? Yumurtalar yendi mi? Doktorlar çok önemsiyorlar süt ve yumurtayı ben çok süt içemedim Ama ev yoğurdu ve yumurtayı ihmal etmedim siz de ihmal etmeyin güzel anneler
Bende kalktım yoğurt yedim :)))Yumurta yeni yeni yiyebiliyorum da süt peynir vazgecilmezim hatta simdi kalkip azcik süt iciyim
Kuzu sen böyle yazdıkça gaza geliyorumAyy kizlar selam hasta halimle koltukta pineklerken bos durmadim dunya alisveris yaptim bebitoya
Eli boş gönlü hoş dedikleri bu olsa gerek
Merhaba benimde ayak bileklerimde kaşıntı oldu kaşımaktan yara oldu hatta cildiye dr u kortizonlu merhem verdi çok sürmedim ama 3 ayrı merhem kullandım çünkü bu kaşıntılar çoğaldı ve kırmızı kırmızı benek oldu döküntü şeklinde dr lar gebelik alerjisi veya kolestazdan şüphelendiler alerji dr u allerset verdi ama kaşıntılar bi anda çok çok azaldı ılık duş rahatlatıyordu beni de birde kolestaz için ursactive kullandım belki de o yüzden geçti bilmiyorum inşallah sizinki çoğalmaz karaciğer enzimlerine bi baktırın derim benKızlar dün ayak bileğimde kaşıntı oldu bi süre sonra kendiliğinden geçti.
Bugünde duşa girdim. 10 dk geçti geçmedi birden ayağım kızardı acayip bi kaşıntı başladı. Soğuk su tuttum yanması geçsin die biraz rahatladım. Sonra bi baktım ayağımın üstü ayak bileklerim baya baya kabarmışbişey dokunuyor ama ne anlamadım. Keçiboynuzu özü içiyordum o mu acaba diyorum. İlk gebeliğimdede kaşıntı oluyorudu bazen doktor alerset vermişti o zaman. Evde alerset vardı içtim şuan geçmesini bekliyorum. Ama neden oluyor anlamıyorum
Gelmedi henuz ama du internetten foto atiim iyice bayilin kizcemin cicislerineKuzu sen böyle yazdıkça gaza geliyorum
Afoyet olsun kalsiyum olsun bebitolarimiza siskolata dogsunlarBende kalktım yoğurt yedim :)))
At at gözümüz gönlümüz açılsınGelmedi henuz ama du internetten foto atiim iyice bayilin kizcemin cicislerine
Benim evim 4+1 buna ragmen oda yapmadim dusundum ki biraz buyuyunce oglusun zevkine gore perdesidir yatagidir alirim mutlu mutlu uyurBen hala oda yapıp yapmamakta kararsızım ya.
Sanki bu olaya karar verebilsem diğer herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum. Günlerdir bunu düşünüyorum :)
Park yatak almak istiyorum aslında yanında taşıyabilmen vs birçok avantajı var.
Uzun süreli de kullanılabiliyor 4-5 yaşına kadar.
Oda yaparsam yine park alıp beyaz mobilya döşesem yoksa sonradan mı yapsam odayı aşırı kararsız kaldım. Ben hep böyleyim birşeyde takılı kalınca ilerleyemiyorum takıntım mı var nedir.
Ben grip olduktannsonra ogrendim asi yaptirabilecegimi inan bilseydim doktoruma danisip yaptirmak isterdim paroldan baska bir sey icemiyoruz alllah muhafaza atesimiz ciksa bebise zarari cok sen agir atlatiyorsan doktoruna sor sakinca gormuyorsa yaptirHamilelikte grip aşısı yaptıran var mı benim bağışıklığım zayıf daha önce hep yaptırırdım doktorum yaptır dedi ama kararsızım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki zaten birde onu yaptırsam nu bilemedim ama grip olursam ilaçsız asla iyileşemeyenlerdenim zaten gebeliğin başında grip olup bronşite çevirdi bilmediğim için röntgen çektirip kullanmamam gereken ilacı kullanırken öğrendim 5 haftalık hamile oldugumu
Dr hiç zararı Yok yaptırabilirsin dedi de ben emin değilim, zaten riskli gebelik olduğu için sürekli perinatologa gidiyorumBen grip olduktannsonra ogrendim asi yaptirabilecegimi inan bilseydim doktoruma danisip yaptirmak isterdim paroldan baska bir sey icemiyoruz alllah muhafaza atesimiz ciksa bebise zarari cok sen agir atlatiyorsan doktoruna sor sakinca gormuyorsa yaptir
Perinatolog a da sor icin rahat etsin canim grip olup sürünmek da ayri kotuDr hiç zararı Yok yaptırabilirsin dedi de ben emin değilim, zaten riskli gebelik olduğu için sürekli perinatologa gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?