2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle de yiyebilirim aslında canım iyi fikir :)
Geçmiş olsun, alerjiktir muhtemelen

Kızlar geçenlerde canım fena halde poğaça çekti fırının önünden geçiyordum koktu ve maalesef dışarıdakiler hem çok sağlıksız sırf margarin hemde tek öğünde 2 adet yesek 700 kaloriyi buluyor bende fit tarifler araştırdım ve yaptım çok beğendim sizinle de paylaşmak istedim en azından benim gibi canı çekip de yemeğe çekiniyorsanız evde bu tarifi yapabilirsiniz

FİT POĞAÇA TARİFİ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı kadar sıvı yağ ( ben yarım kadar koydum)
1,5 çay bardağı süt
2 adet yumurta ( birinin sarısı üzerine)
1 yemek kaşığı sirke
Kabartma tozu
Aldığı kadar tam buğday unu

İsteğe göre;
Dereotu ( hamura karıştırılıcak)
Peynir ( içine)
Zeytin ezmesi ( içine)

Afiyet olsun

Yumurta yeni yeni yiyebiliyorum da süt peynir vazgecilmezim hatta simdi kalkip azcik süt iciyim

Merhaba benimde ayak bileklerimde kaşıntı oldu kaşımaktan yara oldu hatta cildiye dr u kortizonlu merhem verdi çok sürmedim ama 3 ayrı merhem kullandım çünkü bu kaşıntılar çoğaldı ve kırmızı kırmızı benek oldu döküntü şeklinde dr lar gebelik alerjisi veya kolestazdan şüphelendiler alerji dr u allerset verdi ama kaşıntılar bi anda çok çok azaldı ılık duş rahatlatıyordu beni de birde kolestaz için ursactive kullandım belki de o yüzden geçti bilmiyorum inşallah sizinki çoğalmaz karaciğer enzimlerine bi baktırın derim ben

Ben hala oda yapıp yapmamakta kararsızım ya.
Sanki bu olaya karar verebilsem diğer herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum. Günlerdir bunu düşünüyorum :)
Park yatak almak istiyorum aslında yanında taşıyabilmen vs birçok avantajı var.
Uzun süreli de kullanılabiliyor 4-5 yaşına kadar.
Oda yaparsam yine park alıp beyaz mobilya döşesem yoksa sonradan mı yapsam odayı aşırı kararsız kaldım. Ben hep böyleyim birşeyde takılı kalınca ilerleyemiyorum takıntım mı var nedir.

Hamilelikte grip aşısı yaptıran var mı benim bağışıklığım zayıf daha önce hep yaptırırdım doktorum yaptır dedi ama kararsızım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki zaten birde onu yaptırsam nu bilemedim ama grip olursam ilaçsız asla iyileşemeyenlerdenim zaten gebeliğin başında grip olup bronşite çevirdi bilmediğim için röntgen çektirip kullanmamam gereken ilacı kullanırken öğrendim 5 haftalık hamile oldugumu

Benim evim 4+1 buna ragmen oda yapmadim dusundum ki biraz buyuyunce oglusun zevkine gore perdesidir yatagidir alirim mutlu mutlu uyur
Her bebisin dinamigi farkli tatlimm yataginda uyumayan cok bebek biliyorum sekil-a

Ben grip olduktannsonra ogrendim asi yaptirabilecegimi inan bilseydim doktoruma danisip yaptirmak isterdim paroldan baska bir sey icemiyoruz alllah muhafaza atesimiz ciksa bebise zarari cok sen agir atlatiyorsan doktoruna sor sakinca gormuyorsa yaptir

Dr hiç zararı Yok yaptırabilirsin dedi de ben emin değilim, zaten riskli gebelik olduğu için sürekli perinatologa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…