2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım benimki monurol ismi ben yurtdışındayım ama türkiyede aynısı aynı isimde varmış.
Ana sayfadaki tabloya baktım aramızda 2cm varmış aynı boydayız neredeyse. Çok fazla kilo almamamız lazım yoksa çok yoğun bel ve diz ağrısı çekeriz doktorum öyle söyledi

Geçmiş olsun canim ins iyilesir

Gözün aydın canim.doğum tarihlerimiz aynı.nisanin sonu bir ben varım sanıyordum.bulantilarim geçmişti öyle sanıyordum tekrar başladı.azda olsa protein ağırlıklı yemeye calis

Fitil olarak mı vermişti canım sanada yoksa içilecek şekilde mi
Topiğin en uzunu benim
Çok doğru söylemiş doktorun bi ara 65 kilo olmuştum her yerim ayrı ağrı yapıyordu
Ultrasyonda cnm ilk bebeğim de ayrıntıda ogrenmistim
Anladım canım ayrıntılıdan önce normal muayenede belli oluyor mu peki
Rabbim korktuğunu yaşatmasın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını
melike222 ay kuzum aklıma geldi şimdi cicişlere bakayım derken, başka site vardı demiştin onu ben hatırlatayımda tekrardan unutma e mi yazmayı sorunca
Kız sen hatırlatmasan ben onu tamamen unutmuştum
Sorunca yazarım kuzum iyi oldu hatırlattığın

O unutkanlık bendede var Olur öyle şeyler

Yok içilecek tek seferlik toz şeklindebir ilaçtı canım

Sağol kuzumm
Eki Görüntüle 2201770
58 kiloyum burda hamile kalmadan 2 hafta önce
Eki Görüntüle 2201771
56.5 kiloyum burda 16+4 kızcem vee ben
Size de maşallah artık göbüşler belli
Maşallah canım

Kızlar bi sorum olacak, 12+4te muayenede dr kız %80 dedi ama aranızda bu zamanlarda öğrenip de sonra değişen var mı. Randevu alıcam 16. haftayı bekliyorum kesin emin olsun diye ama şuan gitsem de kesinleşir mi acaba ? hemen hemen 15. haftamızdayız..

Geçmiş olsun canim.seninki erkek degil miydi öyle hatırlıyorum
Doğru hatırlıyosun canım bizim oğluş pipisini yemiş kızce olmuş
O unutkanlık bendede var Olur öyle şeyler
Çok unutkanlık yapıyo gebelik adamda hormonlardan olsa gerek
Yok içilecek tek seferlik toz şeklindebir ilaçtı canım
Anladım canım benimkide tek kullanımlık bir fitil,iyiki ilaç değil resmen ilaç fobisi gelişti

Bende de alan vardı ama çok daha koyu siyah renkteydi bu alan da olabilir olmayadabilir, bende her ay bi kanama yaşadım yine de doktorum kan sulandırıcıyı kesmedi bende hatta günde 2 kez 4000 lik clexan yapıyorum. Bildiğim kadarıyla kan pıhtısı düşük yapıyor, acilden ziyade kendi doktorunuza danışın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…