Ooo bir bebiş var burda
Maşallah canım seninkide çok belli oluyor
16+4 teyim canımKaç haftalıksın canım takvim ekleseydin ya :)
Maşallah sizedeBen burdayım diye bağırıyor resmen
Canım kullandığın antibiyotiğin adı neydi
Ablamda çok çekti geçmeyen enfeksiyon mantara dönmüştü artık.
Çok dikkat etmesine rağmen atlatamadı hamileliğinde
Aynı kaderi yaşıyoruz canım benimde boyum minyon kısa :)
Bide pko olunca diyet benim için daha zor geçiyo ben kurtulmak istedikçe o beni bırakmıyo
Ultrasyonda cnm ilk bebeğim de ayrıntıda ogrenmistimCanım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Omuriliği açıklığı testte mi belli oluyor ultrasonda mı
Geçmiş olsun canim ins iyilesirMerhaba Kızlar,
1499 mesaj var sanırım okuyamam. 10 gün aradan sonra geldim. babam yoğun bakımdaydı paylaşmıştım. hala durumu aynı. ama hayat bizler için devam ediyor. mecburen geri döndüm. işim eşim kızım ve bebiş için ayakta durmak zorundayız.
genel durumum iyi. üzüntüye bağlı olarak kasılmalarım oldu. kalp atışlarım hızlıydı. panik yaptım biraz. o yüzden geçen çarşamba konytrole gittim. çok şükür herşey yolundaymış. bugün de devlet hastanesine gidecem uzun zamandır gitmedim orada da kaydımın devam etmesini istiyorum.
sizler nasılsınız? herşey yolunda m?
Gözün aydın canim.doğum tarihlerimiz aynı.nisanin sonu bir ben varım sanıyordum.bulantilarim geçmişti öyle sanıyordum tekrar başladı.azda olsa protein ağırlıklı yemeye calis'Herkese mutlu haftalar canlar. ikili test sonucumuz guzel geldi şükür. Ama benim bulantım hala geçmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. İlaçta vermıyor doktor. beslenmem hiç iyi değil sanki
Dün rekor kırdım bu arada öğlen 1 akşam 7 uyudum :):)
Fitil olarak mı vermişti canım sanada yoksa içilecek şekilde miCanım benimki monurol ismi ben yurtdışındayım ama türkiyede aynısı aynı isimde varmış.
Ana sayfadaki tabloya baktım aramızda 2cm varmış aynı boydayız neredeyse. Çok fazla kilo almamamız lazım yoksa çok yoğun bel ve diz ağrısı çekeriz doktorum öyle söyledi
Anladım canım ayrıntılıdan önce normal muayenede belli oluyor mu pekiUltrasyonda cnm ilk bebeğim de ayrıntıda ogrenmistim
Kız sen hatırlatmasan ben onu tamamen unutmuştummelike222 ay kuzum aklıma geldi şimdi cicişlere bakayım derken, başka site vardı demiştin onu ben hatırlatayımda tekrardan unutma e mi yazmayı sorunca
Geçmiş olsun canim.seninki erkek degil miydi öyle hatırlıyorumTeyzoşları biz geldik prensesimle
Bugün biraz rahatsızlandım acile gittik,şükür bir sıkıntımız çıkmadı
Cinsiyetimiz kesinleşti,akşama eşime süpriz yapıcam
140 gr olmuş pamuk kızım
O unutkanlık bendede varFitil olarak mı vermişti canım sanada yoksa içilecek şekilde mi
Topiğin en uzunu benim
Çok doğru söylemiş doktorun bi ara 65 kilo olmuştum her yerim ayrı ağrı yapıyordu
Anladım canım ayrıntılıdan önce normal muayenede belli oluyor mu peki
Rabbim korktuğunu yaşatmasın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını
Kız sen hatırlatmasan ben onu tamamen unutmuştum
Sorunca yazarım kuzum iyi oldu hatırlattığın
Fitil olarak mı vermişti canım sanada yoksa içilecek şekilde mi
Topiğin en uzunu benim
Çok doğru söylemiş doktorun bi ara 65 kilo olmuştum her yerim ayrı ağrı yapıyordu
Anladım canım ayrıntılıdan önce normal muayenede belli oluyor mu peki
Rabbim korktuğunu yaşatmasın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını
Kız sen hatırlatmasan ben onu tamamen unutmuştum
Sorunca yazarım kuzum iyi oldu hatırlattığın
Sağol kuzummLeyla mı oldun kız bugün
Sana yazarken bebişim kıpır kıpır
Sağol kuzum Allah razı olsun
Sağol kuzum Allah razı olsun
16+4 boyunu doktor söylemedi flden ben hesapladım 13.8cm
Ağrım vardı sabah kalkar kalkmaz 2-3 saat sonra leke geldi bende acile gittim şükür hiç bir sıkıntısı yokmuş pamuk kızımın
Eveeet gözüm hep kız kıyafetlerindeydi demekki cinsiyetin değişeceğine o kadar adapte etmişim kendimi
Maşallah canım minik prensese ve annesine
Size de maşallah artık göbüşler belliEki Görüntüle 2201770
58 kiloyum burda hamile kalmadan 2 hafta önce
Eki Görüntüle 2201771
56.5 kiloyum burda 16+4 kızcem vee ben
Maşallah canım
Maşallah bayagi çıkmış.benim kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyoFarklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde
aa ne güzel iyiymiş o zamanKızlar ebebek yurtdışına ücretsiz kargo gönderiyor çok sevindim gerçekten. Burdada çok güzel şeyler var ama bebekler için tülbent mendil falan yok onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum
Doğru hatırlıyosun canım bizim oğluş pipisini yemiş kızce olmuşGeçmiş olsun canim.seninki erkek degil miydi öyle hatırlıyorum
Çok unutkanlık yapıyo gebelik adamda hormonlardan olsa gerekO unutkanlık bendede varOlur öyle şeyler
Anladım canım benimkide tek kullanımlık bir fitil,iyiki ilaç değil resmen ilaç fobisi geliştiYok içilecek tek seferlik toz şeklindebir ilaçtı canım
Sağol kuzum teşekkür ederimSağol kuzumm
Size de maşallah artık göbüşler belli
Maşallah canım
Bende de alan vardı ama çok daha koyu siyah renkteydi bu alan da olabilir olmayadabilir, bende her ay bi kanama yaşadım yine de doktorum kan sulandırıcıyı kesmedi bende hatta günde 2 kez 4000 lik clexan yapıyorum. Bildiğim kadarıyla kan pıhtısı düşük yapıyor, acilden ziyade kendi doktorunuza danışın derim.Kızlar sizce kanama alanı var mı bende? Doktora girtim emin olamadı kan sulandırıcı kullanıyorum kanaman olursa kanama alanı demektir ilacı kesersin dedi. Böyle sacma acıklama mı olur inanmadım acil doktoruna iğnemi yapamadım da korkudan. Kanama alanınyasamıs olanlar bakabilir mi? Yeşil okla gösterdim kanama alanı olabilir dediği kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?