2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Beeen varım
10+6da
11+6da erkek dedi
16+4te kız dedi
Kız içinde çıkıntısı var dedi kafam karıştı

12. Haftada doktorumuz cinsiyet söylemedi bize değişebilir bu haftalarda dedi. 14. Haftada gittiğimde söyledi :)

Kızlar ben hamile pantolonuna geçtim.lcw mağazasında 80 civarı bende internet sitesinden outlet kısmından aldim.kot pantolonu 30 siyah dar paca 20 ye aldim çokta iyi cıktı.eger ihtiyacınız varsa ordan bakın
Bu arada sol tarafım atiyo hep sizede oluyor mu

Çok uyguna almışsın canım
Genelde benim bebişte solda daha çok hareket ediyor canım

Maşallah bayagi çıkmış.benim kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyo

Teşekkür ederşm canım evet çıktı baya. Ben hep yüksek bel pantalon giyiyordum birde hep dar skinny. Yüksek beller artık sıkıyor. Annemle aynı beden giydiğimiz için 36-38 annemin düşük bel dar pantolonları var 3 tane aldım annemin dolabından şu an düşük bel olduğu için göbüşümün altına denk geliyor o yüzden sıkmıyor bacaklardan daha kilo almadım zaten o yüzden şimdilik daha hamilelik kıyafetlerine geçmeyecem

Selam kızlar aile hekimindeki sonuçlarım çıkmış kendi yorumuma göre sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Lökosit 17 epitel 10 diyor ama pek su da içemedim ben ondan olabilir geçen idrar kültüründe üreme olmamıştı ama bilemedim aile hekimi idrar kültürü yapıyor mu? Biliyor musunuz? İstanbul için

Valla çok merak ediyorum artık. bi de 2 gün önce iki dilim pasta yedim 10 dk sonra karnımda bi titreşim oldu sanki bi kuş kanat çırpıyo gibi aralıklı 6 7 dk sürdü mutluluktan gözlerim doldu ilk başta anlamadım gaz mı çıkartıyorum istemeden dedim sonra aklıma geldi düğündeydik biz eşimle sevinince dostlarımız da öğrenmiş oldu :) ilk hareketi ♡ bu arada bacağıma sir ağda döktüm ısınınca kapağı yumuşamış roll on la süreyim derken çay bardağı kadar ayağıma boşaldı 2 gündür yatıyorum yere de basamıyorum yoksa doktora gidicem de tuvalete zor gidiyorum bi daha evde ağdaya tövbe! siz de çok dikkat edin bütün derim kalktı bi de sır ağda lanet bi şey yanınca su tuttum can havliyle. daha bi yapış yapış oldu. elimde soydum hem ağladım hem bağırdım hem küfrettim Allah korudu yine de.. kapağını iyice kontrol edin yaparsanız da. ağrıdan uyuyamiyorum bile..

Canım endişelenme doktoruna göstermeden. Seninki hiç-bir şey değil lökosit 239 epitel 135 çıktı ama bakteri gözükmüyormuş. yanma da yok sadece akıntım fazla idrar rengim de sarı ama vitamin de sarartıyormuş. neyse sonra gittim idrar kültürü yaptırmaya aile hekimi yapmıyomuş onu. özele yönlendiler kendi doktorum istedi. sonucunu 2 gün önce aldım çok şükür enfeksiyon yokmuş. ama değerim niye yüksek bilmiyorum tabi.. sen de endişelenme boşuna benim gibi.. ama bol su içmeye dikkat et

Ben bi türlü bulamıyorum isim daha zamanda çok diye yaydım da galiba Netleştirmek istiyorum aslında prensesin ismini. Nisanda güzel isim ama

Valla benimde bugün aklıma düstü kız olursa Nisan çok güzel diye....

Nisan dedigim herkes cok sevdi ismi aurasi var sanirim

Teşekkürler canım yeteri kadar su içemiyorum mide bulantım maalesef geçmedi ama içmeye başladım hemen

Telaş yapma canım. Sağlık ocağı yapıyor. Bende yarın gidip baktırcam. Bendeki kronik sürekli nüksediyor malesef.

Buda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
En hamiş göbüşü bu galiba maşallah

Ben soracaktım çok mu erken olur diye şeedememiştim Arada bakınıyorum bende
Canım Bende araştırdım bazı şeyler ve kendim yapmaya karar verdim kapı süsü hastane süslemesi hediyelikler vb haftasonu eminönüne gidip malzeme alıcaz eşimle ve sizinle de paylaşırım yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…