Beeen varımKızlar bi sorum olacak, 12+4te muayenede dr kız %80 dedi ama aranızda bu zamanlarda öğrenip de sonra değişen var mı. Randevu alıcam 16. haftayı bekliyorum kesin emin olsun diye ama şuan gitsem de kesinleşir mi acaba ? hemen hemen 15. haftamızdayız..
12. Haftada doktorumuz cinsiyet söylemedi bize değişebilir bu haftalarda dedi. 14. Haftada gittiğimde söyledi :)Kızlar bi sorum olacak, 12+4te muayenede dr kız %80 dedi ama aranızda bu zamanlarda öğrenip de sonra değişen var mı. Randevu alıcam 16. haftayı bekliyorum kesin emin olsun diye ama şuan gitsem de kesinleşir mi acaba ? hemen hemen 15. haftamızdayız..
Aynen benimde 12 haftada çok erken dedi söylemedi.bu cuma 15 haftanın içine giriyorum ins ogrenirim12. Haftada doktorumuz cinsiyet söylemedi bize değişebilir bu haftalarda dedi. 14. Haftada gittiğimde söyledi :)
Uygun pozisyonda olursa bebiş öğrenirsin bence canım, normalde 16. Haftada gidecektim o zaman söylerim dedi erken gittim. Gitmişken söyledi doktorAynen benimde 12 haftada çok erken dedi söylemedi.bu cuma 15 haftanın içine giriyorum ins ogrenirim
Canım gittiğinde kaç gramdı senin kızceUygun pozisyonda olursa bebiş öğrenirsin bence canım, normalde 16. Haftada gidecektim o zaman söylerim dedi erken gittim. Gitmişken söyledi doktor
Çok uyguna almışsın canımKızlar ben hamile pantolonuna geçtim.lcw mağazasında 80 civarı bende internet sitesinden outlet kısmından aldim.kot pantolonu 30 siyah dar paca 20 ye aldim çokta iyi cıktı.eger ihtiyacınız varsa ordan bakın
Bu arada sol tarafım atiyo hep sizede oluyor mu
Maşallah bayagi çıkmış.benim kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyo
Kuzum tam hatırlamıyorum ama 89 gibi bişey dedi sanki. Ağrım vardı ya korkudan ne dedi neye baktı hiç hatırlamıyorumCanım gittiğinde kaç gramdı senin kızce
Selam kızlar aile hekimindeki sonuçlarım çıkmış kendi yorumuma göre sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Lökosit 17 epitel 10 diyor ama pek su da içemedim ben ondan olabilir geçen idrar kültüründe üreme olmamıştı ama bilemedim aile hekimi idrar kültürü yapıyor mu? Biliyor musunuz? İstanbul için
Ben bi türlü bulamıyorum isim daha zamanda çok diye yaydım da galibaNetleştirmek istiyorum aslında prensesin ismini. Nisanda güzel isim ama
Valla benimde bugün aklıma düstü kız olursa Nisan çok güzel diye....
Nisan çook güzek isim. Üstelik Nisan’da doğacak bence hiç kaçırma ismini Nisan koy çok güzel olur
Genelde benimkide öyle özel günlerde ben seçerim gideceğimiz yeri doğum günümde bile bana der sen seç hediyeni alayım. Ama her alde bu hamilelik onuda etkiledi.. devam etmesi dileğiyle
Ben araştırma aşamasındayım canım çok güzel şeyler var kararsızımKizlar bebek hediyeligi dusundunuz mu ne vereceksiniz ya da yaptiracaksiniz birbirimize fikir olur görsellerle paylasirsaniz ?
Eki Görüntüle 2201799
Ben soracaktım çok mu erken olur diye şeedememiştimKizlar bebek hediyeligi dusundunuz mu ne vereceksiniz ya da yaptiracaksiniz birbirimize fikir olur görsellerle paylasirsaniz ?
Eki Görüntüle 2201799
Teşekkürler canım yeteri kadar su içemiyorum mide bulantım maalesef geçmedi ama içmeye başladım hemenCanım endişelenme doktoruna göstermeden. Seninki hiç-bir şey değil lökosit 239 epitel 135 çıktı ama bakteri gözükmüyormuş. yanma da yok sadece akıntım fazla idrar rengim de sarı ama vitamin de sarartıyormuş. neyse sonra gittim idrar kültürü yaptırmaya aile hekimi yapmıyomuş onu. özele yönlendiler kendi doktorum istedi. sonucunu 2 gün önce aldım çok şükür enfeksiyon yokmuş. ama değerim niye yüksek bilmiyorum tabi.. sen de endişelenme boşuna benim gibi.. ama bol su içmeye dikkat et
Telaş yapma canım. Sağlık ocağı yapıyor. Bende yarın gidip baktırcam. Bendeki kronik sürekli nüksediyor malesef.Selam kızlar aile hekimindeki sonuçlarım çıkmış kendi yorumuma göre sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Lökosit 17 epitel 10 diyor ama pek su da içemedim ben ondan olabilir geçen idrar kültüründe üreme olmamıştı ama bilemedim aile hekimi idrar kültürü yapıyor mu? Biliyor musunuz? İstanbul için
En hamiş göbüşü bu galiba maşallahBuda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
Canım Bende araştırdım bazı şeyler ve kendim yapmaya karar verdim kapı süsü hastane süslemesi hediyelikler vb haftasonu eminönüne gidip malzeme alıcaz eşimle ve sizinle de paylaşırım yapıncaBen soracaktım çok mu erken olur diye şeedememiştimArada bakınıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?