- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende kendim yapmak istiyorum canım, paylaşırsan fikir almış olurum.Canım Bende araştırdım bazı şeyler ve kendim yapmaya karar verdim kapı süsü hastane süslemesi hediyelikler vb haftasonu eminönüne gidip malzeme alıcaz eşimle ve sizinle de paylaşırım yapınca
Buda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
Telaş yapma canım. Sağlık ocağı yapıyor. Bende yarın gidip baktırcam. Bendeki kronik sürekli nüksediyor malesef.
Canım geçen idrar kültüründe bir şey çıkmadı tabii doktorun bi görmesi lazım ben kendi çapımda yorumladımistanbul da yapmıyorlarmış canım hastaneye giderim doktor isterse eğer.
Bana göre de aramızda hafta farkı olmasına göre en hamiş göbeğiTelaş yapma canım. Sağlık ocağı yapıyor. Bende yarın gidip baktırcam. Bendeki kronik sürekli nüksediyor malesef.
En hamiş göbüşü bu galiba maşallah
Aa ilginç yapmamaları. Şimdi tereddüte düştüm yapmıyorlar mıydı acaba diye. Neyse zorunlu gitcem ben zaten gidince öğrenmiş olurum. D vitaminini de kontrol ettirmem gerekiyor 7 çıkmıştı en son :)Canım geçen idrar kültüründe bir şey çıkmadı tabii doktorun bi görmesi lazım ben kendi çapımda yorumladımistanbul da yapmıyorlarmış canım hastaneye giderim doktor isterse eğer.
Evet ikinizin göbüşünün maşallahı varBana göre de aramızda hafta farkı olmasına göre en hamiş göbeğiBellaCiao arkadaşımızın göbüşü maşallah :)
Evet canım 16 haftadan sonra daha bi belli olmaya başladı bende de önceden vardı sabah dümdüz akşam şiş oluyordu şimdi sabah akşam böyle :)Maaşallah canım bayaa belli artıkbu sabah bende büyüdüğünü hissettim 17 haftalık oluyorum bende
Canım şimdi ben keçeden çalışmalar gördüm pinterestte instagramda ve bayıldım resmen erkek ve kız bebeklere göre de modeller belirlenebiliyo kalıplar çıkarılıyo ve aklıma çok yattı örneğin bu modellerden magnet yapmayı düşünüyorum kapı süsleri de yapılıyor bebek yapıyorlar o kadar hoşuma gitti kiBende kendim yapmak istiyorum canım, paylaşırsan fikir almış olurum.
İstanbula gitme planımız var havalar daha soğumadan. Çeşit fazla oluyor malum ucundan herşeye bakıcaz
Anladım canım insan ağrısı oldu mu çok stresli oluyor doktorun dediklerini bile aklında tutamıyor gerçektenKuzum tam hatırlamıyorum ama 89 gibi bişey dedi sanki. Ağrım vardı ya korkudan ne dedi neye baktı hiç hatırlamıyorum
Çook geçmiş olsun canım ilaçsız bool suyla atlatmaya çalış canım, dikkat et kuzum kendine ve bebişeSelam kızlar aile hekimindeki sonuçlarım çıkmış kendi yorumuma göre sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Lökosit 17 epitel 10 diyor ama pek su da içemedim ben ondan olabilir geçen idrar kültüründe üreme olmamıştı ama bilemedim aile hekimi idrar kültürü yapıyor mu? Biliyor musunuz? İstanbul için
Hadi bakalım bi iki haftaya sizde şişeceksiniz :)) gelsin kıyafet derdiEvet ikinizin göbüşünün maşallahı varDarısı başımıza ehehe Yoksa kilo göbeği gibi duruyor
Allahıım allahım hemide Uras yazıyor orda bayıldım çok tatlılarCanım şimdi ben keçeden çalışmalar gördüm pinterestte instagramda ve bayıldım resmen erkek ve kız bebeklere göre de modeller belirlenebiliyo kalıplar çıkarılıyo ve aklıma çok yattı örneğin bu modellerden magnet yapmayı düşünüyorum kapı süsleri de yapılıyor bebek yapıyorlar o kadar hoşuma gitti ki
Sorma kuzum ben zaten yüksek bel giyemiyorum sıkıyor hamile taytına geçiş yaptım :) Birde pantolon alırım ohHadi bakalım bi iki haftaya sizde şişeceksiniz :)) gelsin kıyafet derdi
Grubun en büyüğü 18 hafta ve göbüşü maşallah koccamanBuda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
Allahtan kış hamilesiyiz yaz olsaydı daha çok kıyafet alırdık kışın pek gezilmiyor iki pantolonla kapatırız hamileliği de kışın da mont derdi olacak sığamıcaz montlarımıza :)Allahıım allahım hemide Uras yazıyor orda bayıldım çok tatlılarİçim kıpraştı hep
Sorma kuzum ben zaten yüksek bel giyemiyorum sıkıyor hamile taytına geçiş yaptım :) Birde pantolon alırım oh
O konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedimAllahtan kış hamilesiyiz yaz olsaydı daha çok kıyafet alırdık kışın pek gezilmiyor iki pantolonla kapatırız hamileliği de kışın da mont derdi olacak sığamıcaz montlarımıza :)
:)) darısı sizin göbüşlere canımGrubun en büyüğü 18 hafta ve göbüşü maşallah koccaman
Bende hiç duymadım ama büyük beden mont satın alacağız herhaldeO konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim
Ben ilkinde dugmeli kaşe kabanla idare etmistim 3 dugmeliydi uzundu bi sure sonra 2 dugmeyle idare ettim. Ama lcw da hamile montlari var düşünürseniz.normal.mont ya da kabanlar fermuarli oldugundan zor oluyor bi sure sonra kapanmiyor da. Panco dusunebilirsiniz ama ben sadece pancoyla da üşürüm uatune illa ki bir kase ariyorum bugünlerdeBende hiç duymadım ama büyük beden mont satın alacağız herhalde
O konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim
O konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim
Bende hiç duymadım ama büyük beden mont satın alacağız herhalde
Bana göre de aramızda hafta farkı olmasına göre en hamiş göbeğiBellaCiao arkadaşımızın göbüşü maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?