2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bana da dr rahim yapışıklığı var dedi. İnşallah 5 . Ayda düzelir. Yoksa zor bir doğum beni bekliyor:)

Canım sürpriz olmuş resmen ya ama siz erkek istiyorsunuz bence yanılmıştır iki kez erkek denilip de şimdi kız demesi saçma yani umarım gönlünüze göre olur kuzum

Güle güle kullanın canım çok güzel bende aldım 7 tane takım bugun geldiler çok minnaklar kız anası olarak biz her şey cıvıl cıvıl

Selam kizlar Edirne de olaniniz var miydi ya benim adamin gorevi cikti bi ay edirneye gidicez cümbür cemaat Allahim gözümde büyüyor kalacak yer doktor vs detaylida da orada olacagim muhtemelen bi de o işler var

Canım oralar çok güzeldir ama kışın soğuk tabii edirne ve istanbul da yakın istanbul’da da yaptırabilirsin canım beylikdüzü avcılar taraflarında.

Kız reyonları gerçekten öyle canım renkli renkli çok güzel şeyler var hepsini alası geliyor insanın teşekkür ederiz siz de güle güle kullanın

Kızlar daha erken ama meme pompası alacak mısınız? Hangi marka hangi model iyi acaba? Herkes tavsiye ediyor sütü de artırıyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Evet öyle de olabilir canim ya hic gelmedi aklima tesekkurler

Bende şey düşündüm şimdi 14+6ydık ya gittiğimizde bana net bu pipi derken sana neden kızda olabilir demiş. Çok akıl karıştırıcı Git git başka doktora git sonra gelsin ciciler
Kuzu zaten ben görmesem bile çıkıntı var kız bebek demesi bende daha çok soru işareti yaptı
Erkeğede çıkıntı var dedi kızada
Bu çocuğun cinsiyeti nedir yahu
Teşekkür ederiz kuzum Amin inşallah hepimizin yavrusu sağ salim doğsun büyüsün sağlıkla
Amin kuzum inşallah inşallah

Kızlar daha erken ama meme pompası alacak mısınız? Hangi marka hangi model iyi acaba? Herkes tavsiye ediyor sütü de artırıyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canim ben aldim :) ilk aldigim sey hatta. Ben zaten calisicam mecbur. O yuzden kesin lazimdi bana. Ama benim de kafam cok karisikti simdi mi almaliyim, dogumdan sonra mi almaliyim. Sonra bir kadin vardi onu dinledim. Soyledikleri cok mantikli geldi. Onun cocugu ilk ay emmemis reddetmis ve sadece sagarak sutunu cogaltmis. Biz de farkli bir algi var diyor sut olunca sagmak gerektigi dusunuluyor o yuzden bu aletler dogumdan sonraya birakiliyor. Sut gelmeyince de zaten sutum yok diyip vazgeciliyor almaktan diyor. Oysa ki her halukarda bulundurup gelsin gelmesin sagmak, gogsu uyarmak sut kanallarinin acilip sutun artmasina sebep olur diyor.
Uzun lafin kisasi ben hem evrene olumlu msj vermek adina :) hem de emzirme haftasinda ki indirimden yararlanip aldim canim. Arastirmalarima gore avent in ki iyiymis ama lansinoh da cok iyi hem de ikilisi cok da uygun aventin teklisine gore bile :) ikili olan hem pille de calisiyor. Hem de zaman tasarrufu sagliyor.

Kuzu zaten ben görmesem bile çıkıntı var kız bebek demesi bende daha çok soru işareti yaptı
Erkeğede çıkıntı var dedi kızada
Bu çocuğun cinsiyeti nedir yahu

Amin kuzum inşallah inşallah
Hiç gülesim yoktu
Gönlünden geçen olsun balım. Gitmeye karar verirsen haber ver. Çekirdeğimizi alıp sonucu bekleriz çitleyerek çok heyecanlı olur

Kuzum bizim için önce sağlıklı olması
2 defa erkek demesi birde bizim içimize doğan bizi yanıltıyor sanırsam
Başka bir doktora daha gidip cinsiyeti kesinleştirmek en iyisi
Amin canım inşallah inşallah

Canım kuzenim aventin manuel pompasını 2 hafta kadar sütü çoğalsın diye kullanmıştı onu verdi bana. Ayrıca almıcam onu kullanıp fikrim oluşana kadar.

Hiç gülesim yoktu
Gönlünden geçen olsun balım. Gitmeye karar verirsen haber ver. Çekirdeğimizi alıp sonucu bekleriz çitleyerek çok heyecanlı olur
İlahii sen
Sağol kuzum inşallah hayırlı sağlıklısı neyse o olsun
Çekirdek canım istedi bak
Hiiç belli olmaz bana yarınada çıkıp gidebilirim haftayada

Kızlar ya ben Allah nasip ederse mayıs annesi olucam. 11+4 günlük olduk çok şükür. Haftaya kontrolümüz var. İyi mi kötü mü görücez inşaallah. Size soracağım bir konu var. Bebişi kız olanlar geç hissedermiş diyorlar erkeklerde daha erken olur diyorlar. Bu doğrumu cinsiyetini öğrenenler yardımcı olsa çok sevinirim. Bu arada ilk bebeğimiz olacak ve tabiki ilk temennimiz sağlıklı hayırlı evlat olması. Ama etraftan böyle şeyler duyuyorum gerçek mi acaba.??

Canım ikiside çok güzel. Hele şu unicornlar yok mu :) kızımın evde herşeyi pony ve unicorn.
Elbise kaç ay için Canım. Çünkü yaz için kalın. 3 6 ay arası aldıysan olmaz gibi?
Bende bayılıyorum o unicornlara, teşekkür ederiz :) elbise 3-6 ay yazıyor ama çok küçük kalıp olarak. Diğerleriyle karşılaştırınca minik kaldı 0-3 ay gibi kalıbı. Büyük gelmezse giydiririz dedik çok hoşumuza gitti :)

Erkek daha önce canlanır diye bende duydum bir çok kişiden ama bu illa daha erken hissedileceği anlamına gelmez :) İlk gebeliklerde normal hissetme aralığı 18-20 hafta zaten önemli olan ayırt edebilmek sanırım :) Bu arada erkeğiz nerdeyse 16 haftalığız ben birşey hissetmiyorum.

Güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah premses:))

9 haftalıkken gittiğimizde elleri kolları ayakları oynuyordu. Anneme anlattı erkek dedi. Hissetme işine benimde aklım ermiyor belki hissettikleri gaz ama insana öyle şeyler söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…