2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada sağlıcakla kucağınıza alırsınoz inşaallah. Siz ve hepimizzz:))

9 haftalıkken gittiğimizde elleri kolları ayakları oynuyordu. Anneme anlattı erkek dedi. Hissetme işine benimde aklım ermiyor belki hissettikleri gaz ama insana öyle şeyler söylüyorlar.
Bende 10+0 da gitmiştim dediğin gibi el kol hareket ediyordu sürekli bizimde

Bende 10+0 da gitmiştim dediğin gibi el kol hareket ediyordu sürekli bizimde
Bu teoride yanlış oldu o zaman. Hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda farketmiyor sırf meraktan şimdi zaten tedirginim sürekli bir şey olduysa diye. Baştan beri lekelenmem bir kerede kanamam oldu. Düşük iğnesi progestan ve sulandırıcı kullanıyorum. Kontrol güni de gelmek bilmiyor

9 haftalıkken gittiğimizde elleri kolları ayakları oynuyordu. Anneme anlattı erkek dedi. Hissetme işine benimde aklım ermiyor belki hissettikleri gaz ama insana öyle şeyler söylüyorlar.
Canım zaten bebekler 8.haftada hareket etmeye başlıyolar.
9.haftada bir çoğumuz bebeğinin hareket ettiğini gördük bunların içinde kız bebeği olucak arkadaşlarda var
Bu demek değil ki erkek bebek olsun erken hareket etmeye başlasın
Ablam 6.ayında hissetmiş yiğenimi oğlu var,ben ya 12.hafta içinde yada 13.hafta içinde hissettim ama bu hafta gün içinde hissediyorum.
Cinsiyetimiz muallakta

Bende de vardı lekelenme progestan kullandim sürekli 12 haftada gecti şükür diger gebeliklerimde yoktu böyle bi sıkıntı sizinkide geçer insallah

Ben ona bakmıştım kuzum 2 tarih aynı ama 2 gün ileride. Bir tanesi günüme uyumluydu yanlış hatırlamıyorsam

Kuzum çok teşekkürler işte bende bu nedenlerden dolayı almayı düşünüyordum ama araştırayım bu iki markayı A April wind de aventi tavsiye etmiş belki baştan sütüm gelmez ya da belli olmaz sezeryan olurum uyarmak da çok önemliymiş kesinlikle alıyorum o zaman

Canım kuzenim aventin manuel pompasını 2 hafta kadar sütü çoğalsın diye kullanmıştı onu verdi bana. Ayrıca almıcam onu kullanıp fikrim oluşana kadar.
Ne güzel canım varmış kenarda İnşallah memnun kalırsın bende o iki markayı araştırıp birini alırım.

Canım bende cevaplayayım önceden ne güzel bi tane çıktı alıyorduk son gittiğimde 6 adet ultrason fotosu verdi doktor kafasının ölçüsü haftasıyla uyumlu mu? Kalbi? Baş popo değil artık baş ve ayakları da kapsıyor ve haftalar aynı çıkmamış canım

Aynen canım kuzenim vermeseydi alacaktım bende Zaten.

Ben ona bakmıştım kuzum 2 tarih aynı ama 2 gün ileride. Bir tanesi günüme uyumluydu yanlış hatırlamıyorsam
Kilo ve uyluk kemiği mi kuzum ileri olanlar,eğer onlarsa erkek bebekler kız bebeklere göre biraz daha kilolu olup gününden önde gidiyorlar kuzum aklında olsun :)
Bende 3 ölçümde 1er gün arayla geri çıktı doktor normal dedi
Ölçümleri görünce direk gülesim geldi bu çocuğun vücudunun parçaları gün gün mü doğcak diye

Ay İnan ki kahkaha attımmmmm

Hahahahaha buna çok güldüm yaa benim de 1-2 gün geriden gelen ölçümler var normaldir diye düşündüm

Baktım baş ve karın ölçümleri 15+3 çıkmış
Kiloya göre 14+6
Uyluk kemiğine göre 14+4
Boyumuz 10 cm kilomuz 114 şişko olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…