Hee sen söyle canımı çektirde sonra sivilce yapar yeme diye işin içinden sıyrılSivilce yapar yeme boşver
Bu arada sağlıcakla kucağınıza alırsınoz inşaallah. Siz ve hepimizzz:))Erkek daha önce canlanır diye bende duydum bir çok kişiden ama bu illa daha erken hissedileceği anlamına gelmez :) İlk gebeliklerde normal hissetme aralığı 18-20 hafta zaten önemli olan ayırt edebilmek sanırım :) Bu arada erkeğiz nerdeyse 16 haftalığız ben birşey hissetmiyorum.
Bende 10+0 da gitmiştim dediğin gibi el kol hareket ediyordu sürekli bizimde9 haftalıkken gittiğimizde elleri kolları ayakları oynuyordu. Anneme anlattı erkek dedi. Hissetme işine benimde aklım ermiyor belki hissettikleri gaz ama insana öyle şeyler söylüyorlar.
Ayıpsın gel ısmarlayayımHee sen söyle canımı çektirde sonra sivilce yapar yeme diye işin içinden sıyrıl
Bu teoride yanlış oldu o zaman. Hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda farketmiyor sırf meraktanBende 10+0 da gitmiştim dediğin gibi el kol hareket ediyordu sürekli bizimde
Canım zaten bebekler 8.haftada hareket etmeye başlıyolar.9 haftalıkken gittiğimizde elleri kolları ayakları oynuyordu. Anneme anlattı erkek dedi. Hissetme işine benimde aklım ermiyor belki hissettikleri gaz ama insana öyle şeyler söylüyorlar.
Ayy çoook sağol yemiş kadar oldumAyıpsın gel ısmarlayayım
Keşke öyle bir imkan olabilse çay çekirdek ve dedikodu en sevdiğim üçlüAyy çoook sağol yemiş kadar oldum
Deyipte çekirdek çitlemeye gelirmişim
Belli mi olur kuzum kim bilir hayat bizi belki bir yerde denk getirip buluştururKeşke öyle bir imkan olabilse çay çekirdek ve dedikodu en sevdiğim üçlü
Ben ona bakmıştım kuzum 2 tarih aynı ama 2 gün ileride. Bir tanesi günüme uyumluydu yanlış hatırlamıyorsamA April wind kız ne sorcam sana bak.
önceden sadece crl ölçümü yapılıyordu ya bundan sonraki kontrollerde 3 farklı ölçüm yapılıyor ya
3 ölçümde aynı gün doğum tarihi mi çıktı farklı mı çıktı
Canim ben aldim :) ilk aldigim sey hatta. Ben zaten calisicam mecbur. O yuzden kesin lazimdi bana. Ama benim de kafam cok karisikti simdi mi almaliyim, dogumdan sonra mi almaliyim. Sonra bir kadin vardi onu dinledim. Soyledikleri cok mantikli geldi. Onun cocugu ilk ay emmemis reddetmis ve sadece sagarak sutunu cogaltmis. Biz de farkli bir algi var diyor sut olunca sagmak gerektigi dusunuluyor o yuzden bu aletler dogumdan sonraya birakiliyor. Sut gelmeyince de zaten sutum yok diyip vazgeciliyor almaktan diyor. Oysa ki her halukarda bulundurup gelsin gelmesin sagmak, gogsu uyarmak sut kanallarinin acilip sutun artmasina sebep olur diyor.
Uzun lafin kisasi ben hem evrene olumlu msj vermek adina :) hem de emzirme haftasinda ki indirimden yararlanip aldim canim. Arastirmalarima gore avent in ki iyiymis ama lansinoh da cok iyi hem de ikilisi cok da uygun aventin teklisine gore bile :) ikili olan hem pille de calisiyor. Hem de zaman tasarrufu sagliyor.
Ne güzel canım varmış kenardaCanım kuzenim aventin manuel pompasını 2 hafta kadar sütü çoğalsın diye kullanmıştı onu verdi bana. Ayrıca almıcam onu kullanıp fikrim oluşana kadar.
Canım bende cevaplayayımA April wind kız ne sorcam sana bak.
önceden sadece crl ölçümü yapılıyordu ya bundan sonraki kontrollerde 3 farklı ölçüm yapılıyor ya
3 ölçümde aynı gün doğum tarihi mi çıktı farklı mı çıktı
Aynen canım kuzenim vermeseydi alacaktım bende Zaten.Kuzum çok teşekkürlerişte bende bu nedenlerden dolayı almayı düşünüyordum ama araştırayım bu iki markayı A April wind de aventi tavsiye etmiş belki baştan sütüm gelmez ya da belli olmaz sezeryan olurum uyarmak da çok önemliymiş kesinlikle alıyorum o zaman
Ne güzel canım varmış kenardaİnşallah memnun kalırsın bende o iki markayı araştırıp birini alırım.
Kilo ve uyluk kemiği mi kuzum ileri olanlar,eğer onlarsa erkek bebekler kız bebeklere göre biraz daha kilolu olup gününden önde gidiyorlar kuzum aklında olsun :)Ben ona bakmıştım kuzum 2 tarih aynı ama 2 gün ileride. Bir tanesi günüme uyumluydu yanlış hatırlamıyorsam
Ay İnan ki kahkaha attımmmmmKilo ve uyluk kemiği mi kuzum ileri olanlar,eğer onlarsa erkek bebekler kız bebeklere göre biraz daha kilolu olup gününden önde gidiyorlar kuzum aklında olsun :)
Bende 3 ölçümde1er gün arayla geri çıktı doktor normal dedi
Ölçümleri görünce direk gülesim geldi bu çocuğun vücudunun parçaları gün gün mü doğcak diye
Hahahahaha buna çok güldüm yaaKilo ve uyluk kemiği mi kuzum ileri olanlar,eğer onlarsa erkek bebekler kız bebeklere göre biraz daha kilolu olup gününden önde gidiyorlar kuzum aklında olsun :)
Bende 3 ölçümde 1er gün arayla geri çıktı doktor normal dedi
Ölçümleri görünce direk gülesim geldi bu çocuğun vücudunun parçaları gün gün mü doğcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?