- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Oluyor canımKızlar selam, sizde de sol tarafta ağrı oluyor mu kasık civarında hatta biraz kasık üstünde
Aynen canım önceden tek çıktı alıyorduk şimdi her yeri ayrı değerlendiriliyor artıkCanım bende cevaplayayımönceden ne güzel bi tane çıktı alıyorduk son gittiğimde 6 adet ultrason fotosu verdi doktor kafasının ölçüsü haftasıyla uyumlu mu? Kalbi? Baş popo değil artık baş ve ayakları da kapsıyor ve haftalar aynı çıkmamış canım
Güll güüül gülmek iyidirAy İnan ki kahkaha attımmmmm
Maşallah canim çok erken hissetmişim.bak sen bucure çok hareketli olacak annesi.benim atma gibi oluyo arkadaşlarım o hereketi degil dedi.ay bir hissetsem rahatlicam.Canım ben çok erken hissettim hatta tüp bebek grubundaki arkadaşlarla konuştum sordum bebek mi diye onlarda bebek dediler,yanlış hatırlamıyorsam ilk 12.haftanın mı 13.haftanın mı ne içindeydim.
O haftalarda çoook çook nadir hissediyordum bu hafta çok şükür gün içinde ara ara hissediyorum
İnanırmısın mesajı yazarken bile içimi gıdıklama gibi bir hareket var
Özellikle bişeyler yedikten sonra hareketli birde sevip tepki verdiği yiyecek var
Her sonuçta farklı şey yazıyor ama dediğin gibi insanın aklına geliyorAynen canım önceden tek çıktı alıyorduk şimdi her yeri ayrı değerlendiriliyor artık
Uyum kontrol ediliyor
Bundan sonraki tahminler bebeğin daha çok anne baba yapısıyla alakalı heralde canım
Mesela ben 1.55 eşim 1.65 bizim çocuğumuz 1.80 olur mu
Olsa bile doğunca ben karıştı heralde derim
Güll güüül gülmek iyidir
Oğluşunu mutlu ettik
Aklıma nerden geliyosa bu düşünceler
Bende oluyor aradaKızlar selam, sizde de sol tarafta ağrı oluyor mu kasık civarında hatta biraz kasık üstünde
Ben vee müthiş düşüncelerimHahahahaha buna çok güldüm yaabenim de 1-2 gün geriden gelen ölçümler var normaldir diye düşündüm
Tosun paşaBaktım baş ve karın ölçümleri 15+3 çıkmış
Kiloya göre 14+6
Uyluk kemiğine göre 14+4
Boyumuz 10 cm kilomuz 114 şişko olacak galiba
Ya aslında crl yazmıyor resmin üzerinde 10 cm yazıyor fl ile hesaplayınca da 10.8 cm çıkıyor bilemedim :)Ben vee müthiş düşüncelerim
Kız bebekler erkeklere göre biraz geriden geliyor kuzum ama durum çok normal makalede okudum
Arada çok uzun farklılıklar olmadığı sürece normalmiş
Tosun paşa
Boyu doktor mu söyledi kuzum flden kendin mi hesapladın
Bu erkek canim kesin.bugun bi video izledim kız bebegin aynı bizim gibiydi erkek böyle cikintiliydiEki Görüntüle 2201990melike222 sayende bende tereddüte düştüm o çıkıntı pipiymiş net gözüküyor kesin erkek dedi Hatta bak pipisi dedi bana. Böyle miydi sizde ki de? Yandan yakalayamadım çok evirip çevirmiş ölçüm yapıyorum diye.
LoveAndMarriage gelsin cicilerrr çok güzeller güle güle giysin Kuzucuk
Canım belli olmaz dede dayı amcadan uzun varsa uzun olabilir örneğin benim erkek kardeşim 1,87 annem 1,65 babam 1,70 dir sanırım bende 1,66 ama dedem uzunmuş gençliğinde küçük amcam uzun ona çekmişAynen canım önceden tek çıktı alıyorduk şimdi her yeri ayrı değerlendiriliyor artık
Uyum kontrol ediliyor
Bundan sonraki tahminler bebeğin daha çok anne baba yapısıyla alakalı heralde canım
Mesela ben 1.55 eşim 1.65 bizim çocuğumuz 1.80 olur mu
Olsa bile doğunca ben karıştı heralde derim
Güll güüül gülmek iyidir
Oğluşunu mutlu ettik
Aklıma nerden geliyosa bu düşünceler
Aynen canım erkek olduğu belli Zaten kaabak gibi :) Saklamadı da ortada herşey maşallh :))Bu erkek canim kesin.bugun bi video izledim kız bebegin aynı bizim gibiydi erkek böyle cikintiliydi
Canım sen yurt dışında degil miydin ben mi karistirdimSelam kizlar Edirne de olaniniz var miydi ya benim adamin gorevi cikti bi ay edirneye gidicez cümbür cemaat Allahim gözümde büyüyor kalacak yer doktor vs detaylida da orada olacagim muhtemelen bi de o işler var
Biz 9+1 Haftada gittik vajinal bakmıstı doktor ve erkek dedi cıkıntı gösterdi inanamamıstık bukadar erken bilinir mi diye ama bilmiş sonrasında 4 doktor gezdim hepsi erkek dedi :)Aynen canım erkek olduğu belli Zaten kaabak gibi :) Saklamadı da ortada herşey maşallh :))
Ben ankara da yasiyorum cnm ama yurtdisinda yasayan da epey arkadas varCanım sen yurt dışında degil miydin ben mi karistirdim
Hiç araştırmadım onu kuzum bilmiyordum kız bebeklerin daha geriden geldiğini :) çok fark yok şükürBen vee müthiş düşüncelerim
Kız bebekler erkeklere göre biraz geriden geliyor kuzum ama durum çok normal makalede okudum
Arada çok uzun farklılıklar olmadığı sürece normalmiş
Tosun paşa
Boyu doktor mu söyledi kuzum flden kendin mi hesapladın
Maşallah kuzuma canım inanki bazen tezatta olabiliyor.Maşallah canim çok erken hissetmişim.bak sen bucure çok hareketli olacak annesi.benim atma gibi oluyo arkadaşlarım o hereketi degil dedi.ay bir hissetsem rahatlicam.
Gelinmicek gibi mi kızHer sonuçta farklı şey yazıyor ama dediğin gibi insanın aklına geliyor
Hadi oturup 8mmin pazarlığını yapalımYa aslında crl yazmıyor resmin üzerinde 10 cm yazıyor fl ile hesaplayınca da 10.8 cm çıkıyor bilemedim :)
1 cm kız nerdeyseMaşallah kuzuma canım inanki bazen tezatta olabiliyor.
6-7 aylık hareket etmiyo diye acile giden tanıdıklarım var çocukları şuan resmen pire pire
Kuzum sen onu çok rahat anlarsın dışardan söylenenlere kulak asma bence her gebelik her bebek kendine özeldir sonuçta
Gelinmicek gibi mi kız
Hadi oturup 8mmin pazarlığını yapalım
Ben gittiğimde 16+4tüm
13.8cm boy 140gr kilosu geldi
Fl ölçüsü 15+6 uyumluydu eşim ve benden dolayıdır oda zaten :)
Aslınsa geriden gelme denemez kuzum tam olarak.Hiç araştırmadım onu kuzum bilmiyordum kız bebeklerin daha geriden geldiğini :) çok fark yok şükür
Aynen oluyor hatta atmada oluyor ama kaşığın baya üstünde.hep solumda bir şey var sanki acaba plasenta miKızlar selam, sizde de sol tarafta ağrı oluyor mu kasık civarında hatta biraz kasık üstünde
Her bebeğin gelişimi de farklı aslında kuzum haklısın, boyu ve kilosu biraz da genetik faktörlere bağlı. Sağlıklı olsunlar da önemli olan oAslınsa geriden gelme denemez kuzum tam olarak.
Erkek bebeklerin kemik yapısı daha çok kalın olduğu için kilosu kız bebeklere göre bir tık daha önde oluyor buda sanki erkek bebekler önde gelişiyormuş gibi duruyor.
Benden sana tavsiye canım ilerleyen aylarda kıyaslama yaparsan kız bebeği olanlar kıyasla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?