2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım belli olmaz dede dayı amcadan uzun varsa uzun olabilir örneğin benim erkek kardeşim 1,87 annem 1,65 babam 1,70 dir sanırım bende 1,66 ama dedem uzunmuş gençliğinde küçük amcam uzun ona çekmiş
Sanırsam o ihtimali hiç düşünmedim bebişimiz ya bana yada eşime benzicek diye kurdum kendimi

Ya 12 haftada doktor banada 7 cm ya haftası ilerde ya da boyu senin gibi uzun olcak dedi.kendimi çok uzun hissettim bi an.oysa boyum 1.65

1 cm kız nerdeyse Bizde minyonuz gerçi 160-170 boylu birşey olmaz gibi sülalede de yok uzun boylu
Tamam kız eve gelince 2mm daha büyüdü bebiş 11 cm oldu
Bakalım doğunca görcez artık kime benzicekler
Her bebeğin gelişimi de farklı aslında kuzum haklısın, boyu ve kilosu biraz da genetik faktörlere bağlı. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Çok haklısın kuzum önce sağlık gerisi işin heyecanı

Ya 12 haftada doktor banada 7 cm ya haftası ilerde ya da boyu senin gibi uzun olcak dedi.kendimi çok uzun hissettim bi an.oysa boyum 1.65
Bana göre uzunsun canım
10 cm var aramızda türk kadınlarını genelde minyon olarak değerlendiriyorlar ya doktor belki seni minyon sınıfına koymadı

Kızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın

Kizlar bu arada ekim ayi kilolarinizi yazip etiketleyin guncelleyim kilo tablosunu[/QUOTE
canım çokk geçmiş olsun. Doktorun bunları taramada mı gördü nasıl baktı yahu. Canını sıkma baaka doktorlarada görün bi

Canım Allah yar ve yardımcın olsun sorunsuz sıkıntısız sonuçlar alırsın inşallah bebeğin sağ salim doğar çektiğin sıkıntılar son bulur

Öyle tabi biz o zaman görüyoruz benim demek istediğim millet konuşuyor. Hiç bir vücut aynı olmadığı gibi aynı vücuttaki ikinci üçüncü hamilelik bile aynı değil. Bana öyle deyince bende fikir alayım dedim. Sağ salim kucağımıza alalım da cinsiyet kız erkek farketmez

Canim gecmis olsun. Kuzenime de oyle bir mevzu olmustu parlama mevzusu yani. Doktor gecebilir demisti. Rabbim sifa versin. Baska doktora da gorun istersen. Ayrica cok ciddi bir sey mi ki? Bilmedigim icin.. ama uzulme nolur. Bebisini uzme.

Doktor önlem amaçlı istemiş sanki, kötü bi sonuç çıkmaz Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah atlatırsın bütün sıkıntıları.

Inş temiz çıkar canim.doktor gecer dediyse korkma.kimlere neler diyorlar sağlıklı doguyo

Benim aldigim bu canim. Avent in manuel pompasiyla asa yukari ayni fiyatti. Bu hem elektrik, hem pille calisiyor. Iki gogsu ayni anda sagabildigin icin de ekstra zaman tasarrufu sagliyor. Ben iste falan da sagmam gerekirse diye dusunup, ya da disarida vs da pille calismasi ve iki gogsu ayni anda aradan cikarmasi sebebiyle tercih ettim. Bir de ablam kullandi bundan bi arkadasindan almisti odunc. Memnun kalmisti. Aklinda olsun cnm. Daha dun jokerde gece indiriminde vardi yine uygundu. Arada indirim yapiyor orasi.

Eklentiler

• 0B56D74B-1CD8-44BC-B6C9-CC567CECDF93.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
Uzulme canim bebegini de uzme bi arkadasin bebeginde de vardi bir yil once gecti onunda insallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…