Sanırsam o ihtimali hiç düşünmedim bebişimiz ya bana yada eşime benzicek diye kurdum kendimiCanım belli olmaz dede dayı amcadan uzun varsa uzun olabilir örneğin benim erkek kardeşim 1,87 annem 1,65 babam 1,70 dir sanırım bende 1,66 ama dedem uzunmuş gençliğinde küçük amcam uzun ona çekmiş
Ya 12 haftada doktor banada 7 cm ya haftası ilerde ya da boyu senin gibi uzun olcak dedi.kendimi çok uzun hissettim bi an.oysa boyum 1.65Aynen canım önceden tek çıktı alıyorduk şimdi her yeri ayrı değerlendiriliyor artık
Uyum kontrol ediliyor
Bundan sonraki tahminler bebeğin daha çok anne baba yapısıyla alakalı heralde canım
Mesela ben 1.55 eşim 1.65 bizim çocuğumuz 1.80 olur mu
Olsa bile doğunca ben karıştı heralde derim
Güll güüül gülmek iyidir
Oğluşunu mutlu ettik
Aklıma nerden geliyosa bu düşünceler
Tamam kız eve gelince 2mm daha büyüdü bebiş 11 cm oldu1 cm kız nerdeyseBizde minyonuz gerçi 160-170 boylu birşey olmaz gibi sülalede de yok uzun boylu
Çok haklısın kuzum önce sağlık gerisi işin heyecanıHer bebeğin gelişimi de farklı aslında kuzum haklısın, boyu ve kilosu biraz da genetik faktörlere bağlı. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Bana göre uzunsun canımYa 12 haftada doktor banada 7 cm ya haftası ilerde ya da boyu senin gibi uzun olcak dedi.kendimi çok uzun hissettim bi an.oysa boyum 1.65
Kizlar bu arada ekim ayi kilolarinizi yazip etiketleyin guncelleyim kilo tablosunu[/QUOTE
canım çokk geçmiş olsun. Doktorun bunları taramada mı gördü nasıl baktı yahu. Canını sıkma baaka doktorlarada görün biKızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
İyi geceler canım. Allah’a emanet ol sende tatlı uykularKızlar gözlerim uykuya daha fazla direnemicekler
Hepinize iyi geceler sevgiyle kalın
Allaha emanet olun
Canım Allah yar ve yardımcın olsun sorunsuz sıkıntısız sonuçlar alırsın inşallah bebeğin sağ salim doğar çektiğin sıkıntılar son bulurKızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Benim boyum ortalama aslında.kiz kardeşim var 173 ona çekerse çok iyi.kilomda var minyon durmuyorum ondanBana göre uzunsun canım
10 cm var aramızda türk kadınlarını genelde minyon olarak değerlendiriyorlar ya doktor belki seni minyon sınıfına koymadı
Öyle tabi biz o zaman görüyoruz benim demek istediğim millet konuşuyor. Hiç bir vücut aynı olmadığı gibi aynı vücuttaki ikinci üçüncü hamilelik bile aynı değil. Bana öyle deyince bende fikir alayım dedim. Sağ salim kucağımıza alalım da cinsiyet kız erkek farketmezCanım zaten bebekler 8.haftada hareket etmeye başlıyolar.
9.haftada bir çoğumuz bebeğinin hareket ettiğini gördük bunların içinde kız bebeği olucak arkadaşlarda var
Bu demek değil ki erkek bebek olsun erken hareket etmeye başlasın
Ablam 6.ayında hissetmiş yiğenimi oğlu var,ben ya 12.hafta içinde yada 13.hafta içinde hissettim ama bu hafta gün içinde hissediyorum.
Cinsiyetimiz muallakta
Sağol kuzum sanada tatlı uykular cimcime kızınlaİyi geceler canım. Allah’a emanet ol sende tatlı uykular
Canim gecmis olsun. Kuzenime de oyle bir mevzu olmustu parlama mevzusu yani. Doktor gecebilir demisti. Rabbim sifa versin. Baska doktora da gorun istersen. Ayrica cok ciddi bir sey mi ki? Bilmedigim icin.. ama uzulme nolur. Bebisini uzme.Kızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Doktor önlem amaçlı istemiş sanki, kötü bi sonuç çıkmaz Allah’ın izniyleKızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Sağol kuzumSağol kuzum sanada tatlı uykular cimcime kızınla
Inş temiz çıkar canim.doktor gecer dediyse korkma.kimlere neler diyorlar sağlıklı doguyoKızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Benim aldigim bu canim. Avent in manuel pompasiyla asa yukari ayni fiyatti. Bu hem elektrik, hem pille calisiyor. Iki gogsu ayni anda sagabildigin icin de ekstra zaman tasarrufu sagliyor. Ben iste falan da sagmam gerekirse diye dusunup, ya da disarida vs da pille calismasi ve iki gogsu ayni anda aradan cikarmasi sebebiyle tercih ettim. Bir de ablam kullandi bundan bi arkadasindan almisti odunc. Memnun kalmisti. Aklinda olsun cnm. Daha dun jokerde gece indiriminde vardi yine uygundu. Arada indirim yapiyor orasi.Kuzum çok teşekkürlerişte bende bu nedenlerden dolayı almayı düşünüyordum ama araştırayım bu iki markayı @Blankinfinity de aventi tavsiye etmiş belki baştan sütüm gelmez ya da belli olmaz sezeryan olurum uyarmak da çok önemliymiş kesinlikle alıyorum o zaman
Ne güzel canım varmış kenardaİnşallah memnun kalırsın bende o iki markayı araştırıp birini alırım.
Uzulme canim bebegini de uzme bi arkadasin bebeginde de vardi bir yil once gecti onunda insallah sende bebegini saglikla kucagina alirsinKızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Ayrıntılı 20. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum canımKizlar ayrıntılı ultrasyona gönderdi mi sizi doktorunuz.beni hiç gondermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?