2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar gobekleriniz sert mi gergin mi.benimde öyleydi iki gündür biraz yumuşadı şimdi onu takıyorum kafama

Rahatina düşkün olacak. İnsallah haftaya gittiginde gösterir . Nereye gittin özele
lokman hekim bizim burada yenimahalle subesinde. Canm skldı cok heyecanla bekliyordum ya hic göstermezse korkusu sardı

Canim cikolata yemedin mi.nette bazı videolara bakiyorum popo kısmından bakıyorlar o zaman iyi gozukuyor
yedim valla ya. hic hareket falan yoktu.Güzel guzel uyuyor öksürdum falan ama hic orali olmadı. Laf aramizda babasina cekmis heralde.Birde onun gibi inat ederse tövbe billah ogrenemem

Kızlar bende keçe magnet denemelerine başladım eşim kalıp çıkartmıştı bende yaptım 1 adet atayım fotosunu da değişik modellerde yapmayı düşünüyorum sonra da etiket bastırırım bana da uğraş olur

Eklentiler

• 65A01078-0FFA-4835-962E-C6A4392FF6CC.webp
    51 KB · Görüntüleme: 79
Çok güzel olmuş canım. Benim hiç böyle becerilerim yoktur

yedim valla ya. hic hareket falan yoktu.Güzel guzel uyuyor öksürdum falan ama hic orali olmadı. Laf aramizda babasina cekmis heralde.Birde onun gibi inat ederse tövbe billah ogrenemem
Canım hiç canını sıkma bi arkadaşımda senin gibiydi 21. Haftada detaylı usg de erkek olduğu görüldü bebişin Seninde en kötü ihtimalle detaylı usg de görünür Senin bebişin biraz nazlı çıktı

lokman hekim bizim burada yenimahalle subesinde. Canm skldı cok heyecanla bekliyordum ya hic göstermezse korkusu sardı
Gösterir bence uyku saatine denk gelmis belliki . Güldürdün beni aksam aksam ya sana cekecek ya babasına. İnat olmaz insallah bi kere gösterisinde bi daha gostermesedw olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…