2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bende de bir şeyler oluyor ama gazdır diyorum şimdilik üstüme alınmadım
Bende emin olamadığım için fazla anlam yüklemedim aslında ama akşamdan beri aynı yerde ve bebeğin olduğu tarafta devam edince acaba dedim
Hemde çok abarttılar canım çevremde sezeryan olan kim varsa sezeryan sebebinin çatı olduğunu söylüyorlar

O minnik pıt pıtlar 1-2 hafta içinde tekmeye dönücek
Ayy hadi inşallah

Yap canim tembellik en iyisi şimdi yapmayacaz da ne zaman yapacağız

Ortak renkler alasım geliyor hep mavişleri ve pembeli olanları da çok güzel. Bence minik olduğu için herşey güzel geliyor gözüme Zaten

Bende ortak renklere bakıyorum hep

Kızlar bende dr geldim kendi dr um özelde ki ya kadın doğum hastanesine yada fakülte hastanesine git ayrıntılı için dedi orda daha iyi bakıyorlar seninde durumun belli dedi zaten hastaneye sordum 300 istedi bende fakülteye gidim dedim bugün asistan baktı ve ayrıntıliya biz gün veremiyoruz dedi önce ordaki dr lara gidip sorun olursa buraya geleceksin dedi tip fakultesi ya birde bebeğe baktı çok hareketli dedi ben pipisini gördüm dedim o kordon dedi bacakları kapalı dedi 2 baktı tamam dedi ginderdi Allahtan halam n kızı doğumda çalışıyor da onu aradım randevuyu alacak şimdi gitsen 40 gün sonraya ancak alınırmis çok doluymus Ultrasyon kağıdıda vermedi zaten odaya 3 kisi alıyor lar ne kadar kötü ya 2 dakika ancak durdum

Kızlar ben ayrıntılı ultrasonu 20 aralık için aldım gerçi almadım doktorum verdi tarihi 2 aydır belli ayrıntılı için :) yani ben hiç araştırmadım yada sormadım bursa fransada takvim veriyorlar genelde bütün randevular 2-3 ay önceden belli oluyor

Öyle bir dedikodu var ama Aslı var midir bilmiyorum canım. Açıkcası benim işime gelir devlete geçmesi. Parasız muayene olurum :)))
Kreşte sınıfı kalabalık değil aslında, öğretmeni gayet ilgili. Terleyince çıkarıyor üstünü. Uyku saatleri yok. Tertemiz heryer. Ama bizim kız hep hasta. Ankara’ya gidicez Hacettepe die düşünüyordük ama doktorumuz orda çok uğraştırılar randevu ile dedi. Sami ulusa sevk etti. Ama hacettepede bir profösörün numarasını verdi problem olursa ara yardımcı olacaktır die. Yarın gidelim diyoruz.

Arkadaslar ben nasip olursa park yatak almak istiyorum bu model cok hosuma gitti sizce nasıl ya da daha önceden kullananiz var mi

Eklentiler

• 4B7CCCCD-9CF5-473F-8A2D-505AC136AD44.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…