2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hoşgeldin, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)
Yapma kız kimseylede kendini kıyaslama
Ne zaman kontrolün
Salı gününe almayı düşünüyorum randevuyu kuzum

Ayy çok duygulandım şuan o kadar üstüme alınmıyordum ki farklı noktalarda da olabiliyor değil mi canım hep aynı değil?
Üstüne alınsan çoook iyi olur
Tabikide canım farklı noktalarda olabiliyor
Şöyle örneklendireyim her komtrolde bebişin kafası aynı yönde olmuyor mesela yer değiştiriyor haliyle içünde bulunduğu sıvı içinde yüzüyolar
Birde boyu aşşa yukarı 16-20cm arasında oldu bazen başı değebilir bazen ayağı sen onun bulunduğu yönü ordan tahmin etmeye çalışabilirsin
İnşallah canım
Bir kaç arkadaşımdan duydum bu olayıda canım
Dünya para veripte aldıkları beşiklerin içinde uyumuyormuş bebişleri
Birazda çocuğa bağlı heralde bu durum canım
İyice araştırıp içime sineni bulurum inşallah
Hoşgeldin, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)

Salı gününe almayı düşünüyorum randevuyu kuzum
Az kalmış kuzum kızceni görmeye
Darısı başımıza olsun
Hayırlı güzel haberlerle gel kuzum şimdiden

Tetanoz iğnesini dün oldum kolumda ne ağrı nede acı vardı hiçbirşey yoktu
Bugünkü sabahtan beri iğne yeri ağrısı neyin nesidir arkadaş

Canım o ağrı bende 3 gün sürdü sol koluma vuruldum bildiğin 3 gün boyunca soluma yatamadım.
Dün ağrı olmayınca ohh dedim ne güzel ağrı olmucak heralde
Bugün böyle ağrı olunca demekki sonradanda olabiliyormuş ağrı onuda öğrenmiş oldum
Senin dediğin gibi resmen soluma yatamıyorum

Benim göbüş sivri :) oğlan

Kızlar benimde yatak odam dar malesef dolabımda çok büyük olunca daha daraldı neyse ben park beşik alıcam ama park beşiği sığdırmak için şifonyeri çıkarmam gerekiyor. Onun yerine anne yanı yada sepet birşey almaya karar verdim park beşik dışında. Hangisini önerirsiniz?

Arkadaslar attığım resim doktorun cinsiyet icin cekmis oldugu resim daire içine alınan yeri erkek cinsiyet organina benzetti ama emin olamadi . Kiz bebeklerde cinsiyet organi 3 çizgi halinde oluyor dedi. Burda öyle cizgide yok dedi. Sizler ne yorum yapıyorsunuz.

Eklentiler

• 650B2B84-50AA-455B-9891-7B9AB0714201.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 50
Omurga yapısına ne gibi zararı olabilir ki? İçinde ortapedik yatak var. Merak ettim.

İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim

Kuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar

Bi ara benimde azaldı o pıt pitlar sonra farkettimki tatlı yiyince cogaliyo

Özel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim

Canım 13 cü haftadan beri pıt pıt şeklinde oluyo bende.bazen daha kuvvetli oluyo direk hissediyorum bazende elimi koyunca hissediyorum.emin ol bebek o

Canim bana erkek gibi geldi.kizlarda aşağıya doğru oluyormuş ya seninki yukarıya dogru

Canım ben ayrıntılı için randevu aldim 175 tl muayene ücreti ayrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…