- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Hoşgeldin, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)Herkese merhaba
Ben mayis topigini takip ediyordum ama bu gidisle Nisan gibi gorunuyor bizimki :) 4 gün önde gidiyor böyle olan var mi aranizda?
Bu haftalarda kasik agrim var cok sukur hic bulanti olmadi bende..kan sulandirici igne clexane 4000 kullaniyorum ilk 3 ay hibor kullaniyordum piyasadan kaldiriliyormus.
Bu arada 12.haftadan beri doktorum erkek diyordu 2 gün önce acti bacaklari gösterdi erkekmis :) 4lü tarama yaptirdiniz mi?
Doktorum 18.haftada yapacagiz dedi ikili tarama degerlerim iyi cikmisti.
Hepimize saglikli gebelikler diliyorum
Salı gününe almayı düşünüyorum randevuyu kuzumYapma kız kimseylede kendini kıyaslama
Ne zaman kontrolün
Ay cok tedirgin oldum bi sorun mu var diye :) bir de sanki buara akıntım arttı ağrı yanma vs yokBenim hala soyuluyor 12-13. Haftadan beri çokta büyümedi çatlakta yok anlamadım :)
Üstüne alınsan çoook iyi olurAyy çok duygulandım şuan o kadar üstüme alınmıyordum kifarklı noktalarda da olabiliyor değil mi canım hep aynı değil?
İnşallah canımSepetli yataklarda çok güzel evet canım ben oğlum için kullandım valla karyolali besigimdeki yatak ortapedikti oraya yaptırdığımda yatmiyordu.ben park yatağın alt kısmına yün yorgan sermiştim üstüne nevresimini ortuyordum.yine aynı şekil kullanicam Allah nasip ederse.bir yaşından sonrada bazaya geçicem.tercih meselesi cnm aklına en iyi yatan hangisiyse bulup alırsın inşallah.
Az kalmış kuzum kızceni görmeyeHoşgeldin, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)
Salı gününe almayı düşünüyorum randevuyu kuzum
Seninde az kalmış yarılamaya :) benim 14.haftaya kadar iştahım yoktu aldığım 3 kiloyu 6 haftada aldımMasallah yolu yarılamışsın :) benim hic mide bulantım olmadıgından 4 kilo aldım başından beri :)
Canım o ağrı bende 3 gün sürdü sol koluma vuruldum bildiğin 3 gün boyunca soluma yatamadım.Tetanoz iğnesini dün oldum kolumda ne ağrı nede acı vardı hiçbirşey yoktu
Bugünkü sabahtan beri iğne yeri ağrısı neyin nesidir arkadaş
Dün ağrı olmayınca ohh dedim ne güzel ağrı olmucak heraldeCanım o ağrı bende 3 gün sürdü sol koluma vuruldum bildiğin 3 gün boyunca soluma yatamadım.
Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
Omurga yapısına ne gibi zararı olabilir ki? İçinde ortapedik yatak var. Merak ettim.Park yatakları rahatlık bakımından tercih ediyorlar canım ama bebeğin omurga yapısı için sağlıklı değilmiş o yüzden onu tercih etmiyorum
İlk 6 ay için sepet beşik düşünüyordum anne yanı açısından
Daha sonrası için büyüyen bazalı beşiklerden düşünüyordum
Şuan ama çok muallakta kaldım yorumunuzdan sonra
Çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için
İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelimÜstüne alınsan çoook iyi olur
Tabikide canım farklı noktalarda olabiliyor
Şöyle örneklendireyim her komtrolde bebişin kafası aynı yönde olmuyor mesela yer değiştiriyor haliyle içünde bulunduğu sıvı içinde yüzüyolar
Birde boyu aşşa yukarı 16-20cm arasında oldu bazen başı değebilir bazen ayağı sen onun bulunduğu yönü ordan tahmin etmeye çalışabilirsin
İnşallah canım
Bir kaç arkadaşımdan duydum bu olayıda canım
Dünya para veripte aldıkları beşiklerin içinde uyumuyormuş bebişleri
Birazda çocuğa bağlı heralde bu durum canım
İyice araştırıp içime sineni bulurum inşallah
Az kalmış kuzum kızceni görmeye
Darısı başımıza olsun
Hayırlı güzel haberlerle gel kuzum şimdiden
Kuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlarKızlar benimde yatak odam dar malesef dolabımda çok büyük olunca daha daraldı neyse ben park beşik alıcam ama park beşiği sığdırmak için şifonyeri çıkarmam gerekiyor. Onun yerine anne yanı yada sepet birşey almaya karar verdim park beşik dışında. Hangisini önerirsiniz?
Bi ara benimde azaldı o pıt pitlar sonra farkettimki tatlı yiyince cogaliyo2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yok2 gündür tatlı yemiyorum ondan mı acaba
Biraz yiyim ben o zaman sonra da beklemeye geçiymBi ara benimde azaldı o pıt pitlar sonra farkettimki tatlı yiyince cogaliyo
Parası güzelmişKuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar
Canım 13 cü haftadan beri pıt pıt şeklinde oluyo bende.bazen daha kuvvetli oluyo direk hissediyorum bazende elimi koyunca hissediyorum.emin ol bebek oKızlar bebek hareketlerini şuan nasıl hissediyorsunuz? Ben gazdır vs diyordum ama özellikle yemek yedikten sonra ( tatlı da diyorlar ama çok nadir yiyorum) örneğin bi nokta da pıt oluyor birkaç saniye geçiyor bi pıt daha bu şekilde mi ? Bu şekilde gaz olmaz heralde offf bilemedim
Canim bana erkek gibi geldi.kizlarda aşağıya doğru oluyormuş ya seninki yukarıya dogruArkadaslar attığım resim doktorun cinsiyet icin cekmis oldugu resim daire içine alınan yeri erkek cinsiyet organina benzetti ama emin olamadi . Kiz bebeklerde cinsiyet organi 3 çizgi halinde oluyor dedi. Burda öyle cizgide yok dedi. Sizler ne yorum yapıyorsunuz.
Canım ben ayrıntılı için randevu aldim 175 tl muayene ücreti ayrı oluyorÖzel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim
Canım dün o beşikten kullanan bi arkadaşım o kadar övdü ki benim de alasım geldiKuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?