- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Teşekkürler cnm .Canım 13 cü haftadan beri pıt pıt şeklinde oluyo bende.bazen daha kuvvetli oluyo direk hissediyorum bazende elimi koyunca hissediyorum.emin ol bebek o
Canim bana erkek gibi geldi.kizlarda aşağıya doğru oluyormuş ya seninki yukarıya dogru
Canım şuanki evde bizimde asla yer yok odada taşınmazsak eğer sepet beşik almayı düşünüyorum onu da dolabın önüne koyucam açmam gerekirse de ileri geri ittirmem gerekecek en miniğinden almam lazım park beşikler hantal oluyor diye okumuştum anne yanından da herkes çok memnun bence ikisi de güzel seçenekKızlar benimde yatak odam dar malesef dolabımda çok büyük olunca daha daraldı neyse ben park beşik alıcam ama park beşiği sığdırmak için şifonyeri çıkarmam gerekiyor. Onun yerine anne yanı yada sepet birşey almaya karar verdim park beşik dışında. Hangisini önerirsiniz?
Yok canım park beşikler odadan odaya taşı oluyor hantallığın aksine. Frenlenebilen tekerleri oluyor çok rahat o konuda ama odama sığmayacak mecbur küçük birşey almam lazım. Şöyle küçüğünden idare edecek birşey düşünüyorum bakalım aslında aklımdan geçen sepet beşik ahşap olanlar beni benden alıyor :))Canım şuanki evde bizimde asla yer yok odada taşınmazsak eğer sepet beşik almayı düşünüyorum onu da dolabın önüne koyucam açmam gerekirse de ileri geri ittirmem gerekecek en miniğinden almam lazım park beşikler hantal oluyor diye okumuştum anne yanından da herkes çok memnun bence ikisi de güzel seçenek
O soyulmalar bende de var hamilelğin vermiş olduğu değişimlerden biri diye düşünüyorum ama :)Kızlar selam, bugün dikkatimi cekti göğüslerimin kahverengi kısımları beyaz beyaz soyuluyor. Böyle bişi yaşayan var mı? Evet büyüdü göğüslerim ama henüz catlak vs olacak kadar değil
Diğerlerinin fiyatına hiç bakmadığım için karşılaştırma yapamadımParası güzelmiş
Sallanan istemiyorum canım yatağımızla makyaj masamın arasına tam sığacak çünkü sallanacak yeri olmayacak pek :)) o yüzden bizim için ideal görünüyor bakalımCanım dün o beşikten kullanan bi arkadaşım o kadar övdü ki benim de alasım gelditek dezavantajı sallanmıyormuş
Hoşbulduk :) anladığım kadarıyla 40 haftayı dolduranda az oluyor bakalım kısmetse zamanla göreceğiz bizimki ne zaman gelecek Allah bilir :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde .. evet dörtlüden sonra ayrıntılı ultrason dedi doktorum inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar bebişlerimizde sağlıklı olsunlar :)Hoşgeldin canım
Hiç belli olmuyor bebişlerin gelişimi bazen atak yapıyorlar bazen duraksayabiliyorlar
Erkek bebekler kız bebeklere göre gelişim bakımından bir tık daha önde oluyorlar kemik yapılarından dolayı
Oksapar kullanıyordum canım bende ama bulamadım piyasada clexan aldım onun yerine
4lü taramayı bize bırakmıştı yaptırıp yaptırmamayı 2li testimiz çok şükür temiz geldi biz yaptırmadık.
21veya 22.haftada ayrıntılı yaptırıcaz kısmetse
İnşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
Ben istanbul'dayim 28 Kasım'da yapılacak 300₺ fiyat verdilerÖzel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim
Hehe Google a direk yazınca bütün seçenekler çıktı ondan dolayı dedim :)Diğerlerinin fiyatına hiç bakmadığım için karşılaştırma yapamadım
Sallanan istemiyorum canım yatağımızla makyaj masamın arasına tam sığacak çünkü sallanacak yeri olmayacak pek :)) o yüzden bizim için ideal görünüyor bakalım
AA çok severim ve uzun zamandır bende yememiştim geçenlerde yedim :)Kızlar ya televizyon izlerken mıhlama gördüm canım istedi ilk defa tadacagim biseymi kalkıp yaptım nettende baktım tarifine komşum Trabzonlu oda bana mıhlama da kullanılan tel.peynirden vermişti sağolsun neyse Allah'ım kokusu güzel geldi sonra giyim dedim ben ömrümde böyle lezzetsiz bişey yemedim mahfoldum.damak zevki tabi ama hiç bana göre bişey değilmiş her yörenin yemeği kendine özgü
Canım yalan olmasın 1-2 hafta önce 3 gün boyunca kol uyuşması yaşadım uyurken. Tabi geçince doktora sormayı unuttum. Şuan yok öyle bir durum bende ama neden oldu hiç bilmiyorumKızlar gece uyurken kol uyuşması yaşayan var mı?
Hangi tarafıma katıyorsam uyuşma oluyor. Çok fazla değil ama iki gecedir oldu.
Bir karadenizli olarak bende çok çok sevmem sofrada olursa 1 2 çatal yerim yeter bana o tavayı yiyenleri de anlayamam ağır gelir bayaaKızlar ya televizyon izlerken mıhlama gördüm canım istedi ilk defa tadacagim biseymi kalkıp yaptım nettende baktım tarifine komşum Trabzonlu oda bana mıhlama da kullanılan tel.peynirden vermişti sağolsun neyse Allah'ım kokusu güzel geldi sonra giyim dedim ben ömrümde böyle lezzetsiz bişey yemedim mahfoldum.damak zevki tabi ama hiç bana göre bişey değilmiş her yörenin yemeği kendine özgü
Ben ilk 3 Ay çökelek yedim yaaAA çok severim ve uzun zamandır bende yememiştim geçenlerde yedim :)
Dünde benim canım çökelek çekti ehhee her yörede farklı adı gerçi ekşimik,minci falanda derler. Tavada yapardı anneannem kahvaltılık kokusu burnumdan görüntüsü gözümün önünden gitmedi. Ama bulamadık yapması da uzun sürüyor diye lor peyniri aldım yaptım hamilelik çok değişik ya
Aynen bende de 1-2 hafta önce sol kolum uyustu ama gündüzleri. O gün canım sıkkındi ondan mi acaba dedim korktumda isin doğrusu şükür gectiKızlar gece uyurken kol uyuşması yaşayan var mı?
Hangi tarafıma katıyorsam uyuşma oluyor. Çok fazla değil ama iki gecedir oldu.
Yok canım bulamadım her markete baktık birde bilen de yok işin garibi. Bende çok şaşırdım ki normalde poğaçaya falanda koyulur hani ama yoktu çökelek diyoruz lor peyniri gösteriyor herkes. Artık pes ettim sabah lor aldım yaptım. Dediğin gibi sarımsaklı falan eritmeli olarak canım çekmişti ama ilk defa böyle oldum aşermek böyleymiş demek ki dedim Hatta :)Ben ilk 3 Ay çökelek yedim yaatavada erittim onu çok güzel oluyor canım köyde falan bi tanıdık yok mu? Ya da her yerde satılıyor şuan nasıl bulamadın?
Valla canım bilmiyorum mısır unuyla yaptım peyniri filanda tam yerinden ama yok bana göre değilmiş.yaaaa keşke yakın olsan bende var komşum sağolsun getirdi Trabzon'danAA çok severim ve uzun zamandır bende yememiştim geçenlerde yedim :)
Dünde benim canım çökelek çekti ehhee her yörede farklı adı gerçi ekşimik,minci falanda derler. Tavada yapardı anneannem kahvaltılık kokusu burnumdan görüntüsü gözümün önünden gitmedi. Ama bulamadık yapması da uzun sürüyor diye lor peyniri aldım yaptım hamilelik çok değişik ya
Canım o zaman lor peynire biraz terayağı ve kaşar peyniriyle karıştırıp tavada erit çok daha lezzetli olurYok canım bulamadım her markete baktık birde bilen de yok işin garibi. Bende çok şaşırdım ki normalde poğaçaya falanda koyulur hani ama yoktu çökelek diyoruz lor peyniri gösteriyor herkes. Artık pes ettim sabah lor aldım yaptım. Dediğin gibi sarımsaklı falan eritmeli olarak canım çekmişti ama ilk defa böyle oldum aşermek böyleymiş demek ki dedim Hatta :)
Evet çok ağır cnm bende sinopluyum damak zevki isteBir karadenizli olarak bende çok çok sevmem sofrada olursa 1 2 çatal yerim yeter bana o tavayı yiyenleri de anlayamam ağır gelir bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?