2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimki yayıldı kız göbüşü :))

Hastane ortamı Benide geriyor ya :) Kaçmak en güzeli babama çekmişim demek ki
Ultrasondan da kaçıyon mu
Gören erkek göbüşü diyor
Ama bizim cinsiyet kesinleşmedi

ya benim cok az ckti tahmin edemiyorum ben gobegin altinda ufacik bir toparlaklik var.Başkada birsey yok
Benim de son 1 haftaya kadar öyleydi bu hafta birden büyüdü. Büyüdü dediğim de gören kilo göbeği sanıyordur hamile olduğum hala belli değil kazaklardan hiç görünmüyor zaten

Kızlar meraba, renkli ultrason yaptıranlar varmı zeynep kamilden randevu alamıyoruz bir tüelü özellerde çok pahalı napıcaz

Birden çıkar belki canım benimde öyle oldu.

Ultrason diyince bile heyecan yapıyorum ahaha nasıl kaçabilirim minnoşumdan Gün sayıyorum gün
Kaçılır mı kız ondan
Ne zaman kontrol
Hareketlerini hissetmeye başlayınca stresin biraz azalıyor rahatlıyorsun
Ya nedense benim içime de erkek gibi doğuyor seninki ne zaman kontrol
Kız çıkarsa tahminin tutmucak
Erkek çıkarsa o doktoru sünnet edecem
Şimdiye alışverişe başlamıştım
Hayırlı sağlıklısı olsunda varsın geç olsun
Kuzu önümüzdeki hafta olma ihtimalide var aralığın 7side
Haftaya olmazsa büyük ihtimal Aralığın 7sinde
melike222 kız bi göbüş resmî at bakalım gerçekten erkek göbüşü mü :)
Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyo

Önemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyor
Ah o hareketleri bende bi hissedeydim

Önemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyor
Ah o hareketleri bende bi hissedeydim
Kafaya koydum tokturu sünnet etmeye
Çook az kaldı canım inan bana
Gün içinde birşeyler yediğinde falan soluna uzanınca tık tık yok mu

Benim yaygın değil top gibi bebeğimde erkek

Kafaya koydum tokturu sünnet etmeye
Çook az kaldı canım inan bana
Gün içinde birşeyler yediğinde falan soluna uzanınca tık tık yok mu
2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yok 2 gündür tatlı yemiyorum ondan mı acaba

Tamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimizi

Valla kizimda senin karnin erkek göbeği diyorlardı ama yanlar dolmuştu bunda resmen basketbol topu yutmus gibiyim.karni top gibi olanlara ozeniyordum. Ama gerçekten çok zormuş top gibi olması akşam hiç rahat edemiyorum çok rahatsız ediyor gerim gerim geriliyor.valla göbek deliğim ayrılacak diye korkuyorum

Muhtemelen uykulu anına denk geliyorsun kuzum :)
Bu haftalardan sonra 20dk ile 2 saat arasında düzenli uyuyor bebişler
2 saat hareket yoksa hemen bişeyler yiyorum başlıyo annem ne yemiş diye keşfetmeye
Sende dene canım
Ben normalde pıt pıt hissetmiyorum ama bugün döndü galiba ve karnıma çarptı resmen onu hissettim sabah yatarken :)
Gıdıklama gibi bir hissiyatta oluyo canım yavaş hareketlerini öyle anlarsın :)
Yataktan kalkarken daha bir hareketleri yoğun oluyor kuzum
Sende başlamışsın hareketlerini hissetmeye darısı tekme ve sırada bekleyen arkadaşların başına olsun
Tamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimizi
Çok severim öyle gizemli işleri

Çok sık antibiyotik ihtiyacı doğuyorsa bağışıklığına baktırın derim ben, IgA IgG IgM ve benzeri testler doktorunuz bilir. Kulak akıntısı vs de var mı?
Çok sık antibiyotiğe ihtşyaç sadece bu dönem oldu canım. Öncesi yok ama doktorumuz yaptırdı sıkıntı olmadığını söyledi. Kulak akıntısı yok. Akciğerlerinde iyileşmeyen bi kısım yüzünden çok kullanıyoruz bu dönem antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…