- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Benimki yayıldı kız göbüşü :))Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
ya benim cok az ckti tahmin edemiyorum benBenimki yayıldı kız göbüşü :))
Ultrasondan da kaçıyon muHastane ortamı Benide geriyor ya :) Kaçmak en güzeli babama çekmişim demek ki
Gören erkek göbüşü diyorKızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
Benim de son 1 haftaya kadar öyleydi bu hafta birden büyüdü. Büyüdü dediğim de gören kilo göbeği sanıyordur hamile olduğum hala belli değilya benim cok az ckti tahmin edemiyorum bengobegin altinda ufacik bir toparlaklik var.Başkada birsey yok
Birden çıkar belki canım benimde öyle oldu.ya benim cok az ckti tahmin edemiyorum bengobegin altinda ufacik bir toparlaklik var.Başkada birsey yok
Ultrason diyince bile heyecan yapıyorum ahaha nasıl kaçabilirim minnoşumdanUltrasondan da kaçıyon mu
Gören erkek göbüşü diyor
Ama bizim cinsiyet kesinleşmedi
Ya nedense benim içime de erkek gibi doğuyor seninkiUltrasondan da kaçıyon mu
Gören erkek göbüşü diyor
Ama bizim cinsiyet kesinleşmedi
valla bende merak ettim bak simdimelike222 kız bi göbüş resmî at bakalım gerçekten erkek göbüşü mü :)
Kaçılır mı kız ondanBirden çıkar belki canım benimde öyle oldu.
Ultrason diyince bile heyecan yapıyorum ahaha nasıl kaçabilirim minnoşumdanGün sayıyorum gün
Kız çıkarsa tahminin tutmucakYa nedense benim içime de erkek gibi doğuyor seninkine zaman kontrol
Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyomelike222 kız bi göbüş resmî at bakalım gerçekten erkek göbüşü mü :)
Bebişim ve benim gizemli göbüşümüzvalla bende merak ettim bak simdi
Önemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyorKaçılır mı kız ondan
Ne zaman kontrol
Hareketlerini hissetmeye başlayınca stresin biraz azalıyor rahatlıyorsun
Kız çıkarsa tahminin tutmucak
Erkek çıkarsa o doktoru sünnet edecem
Şimdiye alışverişe başlamıştım
Hayırlı sağlıklısı olsunda varsın geç olsun
Kuzu önümüzdeki hafta olma ihtimalide var aralığın 7side
Haftaya olmazsa büyük ihtimal Aralığın 7sinde
Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyo
Kafaya koydum tokturu sünnet etmeyeÖnemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyor
Ah o hareketleri bende bi hissedeydim
Benim yaygın değil top gibi bebeğimde erkekKızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yokKafaya koydum tokturu sünnet etmeye
Çook az kaldı canım inan bana
Gün içinde birşeyler yediğinde falan soluna uzanınca tık tık yok mu
Tamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimiziKaçılır mı kız ondan
Ne zaman kontrol
Hareketlerini hissetmeye başlayınca stresin biraz azalıyor rahatlıyorsun
Kız çıkarsa tahminin tutmucak
Erkek çıkarsa o doktoru sünnet edecem
Şimdiye alışverişe başlamıştım
Hayırlı sağlıklısı olsunda varsın geç olsun
Kuzu önümüzdeki hafta olma ihtimalide var aralığın 7side
Haftaya olmazsa büyük ihtimal Aralığın 7sinde
Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyo
Muhtemelen uykulu anına denk geliyorsun kuzum :)2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yok2 gündür tatlı yemiyorum ondan mı acaba
Gıdıklama gibi bir hissiyatta oluyo canım yavaş hareketlerini öyle anlarsın :)Ben normalde pıt pıt hissetmiyorum ama bugün döndü galiba ve karnıma çarptı resmen onu hissettim sabah yatarken :)
Çok severim öyle gizemli işleriTamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimizi
Çok sık antibiyotiğe ihtşyaç sadece bu dönem oldu canım. Öncesi yok ama doktorumuz yaptırdı sıkıntı olmadığını söyledi. Kulak akıntısı yok. Akciğerlerinde iyileşmeyen bi kısım yüzünden çok kullanıyoruz bu dönem antibiyotikÇok sık antibiyotik ihtiyacı doğuyorsa bağışıklığına baktırın derim ben, IgA IgG IgM ve benzeri testler doktorunuz bilir. Kulak akıntısı vs de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?