2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bekliyorum bakalım kuzum heyecanla

Herkese merhaba
Ben mayis topigini takip ediyordum ama bu gidisle Nisan gibi gorunuyor bizimki :) 4 gün önde gidiyor böyle olan var mi aranizda?
Bu haftalarda kasik agrim var cok sukur hic bulanti olmadi bende..kan sulandirici igne clexane 4000 kullaniyorum ilk 3 ay hibor kullaniyordum piyasadan kaldiriliyormus.
Bu arada 12.haftadan beri doktorum erkek diyordu 2 gün önce acti bacaklari gösterdi erkekmis :) 4lü tarama yaptirdiniz mi?
Doktorum 18.haftada yapacagiz dedi ikili tarama degerlerim iyi cikmisti.
Hepimize saglikli gebelikler diliyorum

Bence hiç bulaşma bu besiklere hiç bir şeye yaramıyor ben aldım oğluma altını temizlemek zor sallanan bölümün alt kısmı temizlenemiyor çocuk yürümeye başlayınca üzerinde zıplıyor alttaki yatağı tutan tahtalar kirilabiliyor.su yönden iyi alt cekmeceleri ve yandaki dolap kısmı baya derin bezlerini filan alıyor ben sattım oğluma tekrardan oda aldım.baza daha kullanışlı yanına yatak bariyeri aldım bide yerinde olsam biraz daha fazla verip bazali oda alırım.yaninda yatması içinde ilk bebeğin herhalde park yatak al diğer bebeğinde büyüyor rahat oluyor park yatak

Iyi yaptin canim dinlenmek hakkin. Toparlarsin ins

Seninde cinsiyeti erkek mi kizimda yayılmıştım.bunda top gibiyim
Evet canim erkek :) gostermiyordu baya ama herkes karnimi gorunce erkek karni diyordu

Teşekkür ederim canım

Bende gidince denk geldim kuzum yapıştım hemen aldım :)
He he iyi yapion canim bize de soyluyirsun iyi oluyor :) gerci bugun o kadar yoruldum ki ugrayamadim. Tansiyon 9-5 ti eve zor attim kendimi. Kalirsa yarjn bakarim artik

Canım benimki kız ve dışarıdan bakan hamile demez de göbeği çıkmış der yayvan ama erkeklerde karın yukarıya doğru çıkıyor ve top gibi yuvarlak görünüyor o bende yok mesela kaçıncı haftadasın canım? Benim karnım 18. Haftada çıkmaya başladı şuan 18+ isen ve dışarıdan anlaşılmıyorsa kızdır bence

Hoşgeldin canım
Hiç belli olmuyor bebişlerin gelişimi bazen atak yapıyorlar bazen duraksayabiliyorlar
Erkek bebekler kız bebeklere göre gelişim bakımından bir tık daha önde oluyorlar kemik yapılarından dolayı
Oksapar kullanıyordum canım bende ama bulamadım piyasada clexan aldım onun yerine
4lü taramayı bize bırakmıştı yaptırıp yaptırmamayı 2li testimiz çok şükür temiz geldi biz yaptırmadık.
21veya 22.haftada ayrıntılı yaptırıcaz kısmetse
İnşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz

Kızlar bebek hareketlerini şuan nasıl hissediyorsunuz? Ben gazdır vs diyordum ama özellikle yemek yedikten sonra ( tatlı da diyorlar ama çok nadir yiyorum) örneğin bi nokta da pıt oluyor birkaç saniye geçiyor bi pıt daha bu şekilde mi ? Bu şekilde gaz olmaz heralde offf bilemedim

Canim hic bilmiyorum. Kayinvalidem kendi evine aldi. Ben calisirken o bakacak ya o yuzden. Ben daha hic bir sey bakamadim :) yazililari okumak bitsin cikarim ins. Kullanan varsa yorum atar ins.

Park yatakları rahatlık bakımından tercih ediyorlar canım ama bebeğin omurga yapısı için sağlıklı değilmiş o yüzden onu tercih etmiyorum
İlk 6 ay için sepet beşik düşünüyordum anne yanı açısından
Daha sonrası için büyüyen bazalı beşiklerden düşünüyordum
Şuan çok muallakta kaldım yorumunuzdan sonra
Çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için

Seninkide bebiş hareketleri canım
Geçen hafta gıdıklama şeklinde oluyordu artık yavaş hareketleri o şekilde oluyor
Şişmiş içi su dolu balon düşün canım içindede bir küçük top arada balona değince böyle pıt pıt eder aynı o şekilde

Ayy çok duygulandım şuan o kadar üstüme alınmıyordum ki farklı noktalarda da olabiliyor değil mi canım hep aynı değil?

Sepetli yataklarda çok güzel evet canım ben oğlum için kullandım valla karyolali besigimdeki yatak ortapedikti oraya yaptırdığımda yatmiyordu.ben park yatağın alt kısmına yün yorgan sermiştim üstüne nevresimini ortuyordum.yine aynı şekil kullanicam Allah nasip ederse.bir yaşından sonrada bazaya geçicem.tercih meselesi cnm aklına en iyi yatan hangisiyse bulup alırsın inşallah.

Masallah yolu yarılamışsın :) benim hic mide bulantım olmadıgından 4 kilo aldım başından beri :)

Kızlar selam, bugün dikkatimi cekti göğüslerimin kahverengi kısımları beyaz beyaz soyuluyor. Böyle bişi yaşayan var mı? Evet büyüdü göğüslerim ama henüz catlak vs olacak kadar değil

Gazdan ayırt ediliyor canim, ben aşırı gazlı olduğum için ikisini de tecrübe ettim. Önce damar atması gibi sadece uzaninca oluyordu. 19.haftadan itibaren oturduğum yerde genellikle sol tarafimda bazen vurup kaçıyor gibi oluyor :) bazen de bir iki saniyeliğine titreşim oluyor gibi göbekten. dün az hissettim sol tarafa yattım harekete başladı mesela

Kızlar selam, bugün dikkatimi cekti göğüslerimin kahverengi kısımları beyaz beyaz soyuluyor. Böyle bişi yaşayan var mı? Evet büyüdü göğüslerim ama henüz catlak vs olacak kadar değil
Benim hala soyuluyor 12-13. Haftadan beri çokta büyümedi çatlakta yok anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…