Bende şu keyfe kedere mama verenlere tavım arkadaş !
Bebek emmiyor diye birşey yok
Bebeklerin emme içgüdüsü daha anne karnında oluşmaya başlıyor,doğduklarında sadece ceneleri çabuk yorulduğu için tam memeyi kavrayamıyorlar.
Burdada anneye sabırlı olup emzirmeye devam etmek, emzirdikçe sütünün gelmesi gerek
Seni çok tebrik ederim canım vazgeçmeyip bebeğini emzirdiğin için
Tşkler cnm.inş herkes Emzirir kızımı 26 ay emzirdim.
Ben zaten hiç alışverişe başlamadım tokturumuz sayesindeSorma kuzum öyle yaa geçen zaten hastane çıkışındaki takımın altına bakıyorum diyorum ki buna nasıl sığacak çocuk. Popo kısmı bile küçücük ya diyorum hadi çocuk sığdı, bez nasıl sığacak ahahaHalbuki onu bile 3 aya kadar ya giyiyor ya giyemiyor
Benimki sivri her gören erkek mi diyor ama cinsiyet kesinleşti ve kız :)Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
Benim bebiş çikolataya tepki vermiyo canım belki seninkide öyledirBende hareketlerin i hissedeyim diye çikolata yiyorum yatıyorum soluma kas katı kesiliyor karnim taş gibi oluor arada sanki değip kaçıyor gibi ama net deil böyle giderse çikolata dan kilo alaçam.
Bende onu çok yapmaya başladım.korkuyorum kilo alcam bendeBende hareketlerin i hissedeyim diye çikolata yiyorum yatıyorum soluma kas katı kesiliyor karnim taş gibi oluor arada sanki değip kaçıyor gibi ama net deil böyle giderse çikolata dan kilo alaçam.
Sınır 5’miş canım. Ondan biraz tırstık.Maşallah canım sana ve oğluşuna
Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada
Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum
Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi
Insallah tam günlerini doldursunlar benim erken dogum riskim de var ondan acikcasi dusuncem doktorum rahmin kalp seklinde dedi erken dogum riski olusturabilirmisİnan ol o hiç ama hiç belli olmuyor canım
40 haftayı geçende oluyor erken doğanda
Erken doğuma şartlama bence kendini :)
Erkek bebekler 9ay 10 günü bi rahat dolduruyorlar
Ayrıntılı ne zaman olucak canım
İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin
Canım arada bendede oluyordu
Kalsuyum eksikliği diye tahmin ettim
Gün içinde tükettiğim süt ve yoğurt miktarını arttıtdım
Şuanda olmuyor bilmiyorum kesin onunla mı alakalı ama
Benim kuzenimde de var kalp seklinde rahim korkma sağlıklı bi sekilde doğum yapti gecen ayInsallah tam günlerini doldursunlar benim erken dogum riskim de var ondan acikcasi dusuncem doktorum rahmin kalp seklinde dedi erken dogum riski olusturabilirmisrahim duvarini olctu simdilik iyi dedi ama tabi suan yorum yapmak icin cok erken dedi.. ayrintili ultrason icin 20.hafta dedi bakalim insallah guzel sonuclarimiz olur:)
Kizimda cok yedimniye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda
yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.
Maşallah canım sana ve oğluşuna
Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada
Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum
Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi
Edirne’de ciğer yemeden olmaz zaten afiyet olsunDoktoruma sordum güvenilir hijyenik yerden yiyebilirsin dedi artık birazcık yemiştim
Edirne’de ciğer yemeden olmaz zaten afiyet olsun
Herkes aydın’a gider tıklım tıklım olur hep kapıda kuyruklarOsman a gittik
Herkes aydın’a gider tıklım tıklım olur hep kapıda kuyruklar
Salı giderim muhtemelen o güne randevu almayı düşünüyorum :)Hiç sevmem kuyruklu yerleri oğlan köfte yesin biz ciğer yiyelim dedik iyi de oldu
Sen doktora ne gün gidiyordun tatlımm bu arada
İyi az kalmış gör bebitonu büyümüştürSalı giderim muhtemelen o güne randevu almayı düşünüyorum :)
İnşallah canım özledim bebeğimiİyi az kalmış gör bebitonu büyümüştür
Cnm sen gitmeyeli bayağı oldu gibi geldi bana yanlısmı hatırlıyorum acabaİnşallah canım özledim bebeğimi
3 hafta olacak canım :)Cnm sen gitmeyeli bayağı oldu gibi geldi bana yanlısmı hatırlıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?