Bir çok kişiden bimin bezinide duydum onuda bir araştırın bebceevet ben de videoyu izledim mesela anlatan kişi sleepy inin de kuruluğu çok iyi dedi. içindeki maddeleri evet ben de duydum ama ne yapacam bilmiyorum. sleepy i denemem lazım belki ben de 1 paket alır denerim. bu durumda stok yapmamak çok mantıklı geldi. eğer memnun kalırsam alır devam ederim.
Evde tektim bide çok yorgundum uyumuşum vallaHava erken kararıyor ya benimde uyuyasım geliyorAma 8.30 çok erken ya
12+5 ikili testte erkek dedi hala erkek.
Sende güzel haberlerle gel inşallah kuzumBenn perşembe günü öğleden sonra gidiyorum canım yanlış hatırlmıyorsamAman sadece sonucumu alıcam zaten sonradan sonucumla özele gitcem o zaman görmüş olcam bebişimi net net
Gıcık oldum kadına zaten, hatta testlerimi yaptırmak içinde o kadına değil diğer erkek doktora devam etcem devlettede. Başlarım onun tavrına
Benimde dün eşim 7 gibi evden çıktı işi vardı gelene kadar uyumuşumEvde tektim bide çok yorgundum uyumuşum valla
Fiyat alıcam canım gittiğimde eğer uçuk bir rakam değilse özelde olucak inşallah. Ama devlette o kadar sıkıntı değil doluluk olana kadar tek odaya alıyorlar zaten sonra iki kişi oluyor odalar. Devletin tek sıkıntısı normal doğumda doktor bakıp gidiyormuş sadece, gece olursa gelmiyorlarmış bile. Nöbetçi kimse o ilgileniyormuşSende güzel haberlerle gel inşallah kuzumeşin de görür özelde en güzeli. Doğum için ne düşünüyorsun devlet mi özel mi ?
İyi araştırmak lazım kuzum. Odalar iyiymiş özel gibi zaten :) özellerde bile bazen gece gelmiyormuş doktor. Hatta bazı doktorlar ekstra para istiyormuş gece olursa doğumBenimde dün eşim 7 gibi evden çıktı işi vardı gelene kadar uyumuşumTek olunca bende sıkılıyorum genelde ya ev işine veriyorum kendimi ya da uykuya
Fiyat alıcam canım gittiğimde eğer uçuk bir rakam değilse özelde olucak inşallah. Ama devlette o kadar sıkıntı değil doluluk olana kadar tek odaya alıyorlar zaten sonra iki kişi oluyor odalar. Devletin tek sıkıntısı normal doğumda doktor bakıp gidiyormuş sadece, gece olursa gelmiyorlarmış bile. Nöbetçi kimse o ilgileniyormuş
Aynen kuzu gittiğimde öğrenirim özel şartlarını baktım öyle çok fark yok devlettede yapabilirim, durumlar olumluysa özeldede. Doktorun gelip gelmeme meselesi önemli ama bence. Devlette odalar zaten max 2 kişilik hepsinin duşu tuvaleti vs var fena değil yaniİyi araştırmak lazım kuzum. Odalar iyiymiş özel gibi zaten :) özellerde bile bazen gece gelmiyormuş doktor. Hatta bazı doktorlar ekstra para istiyormuş gece olursa doğum
Bazen çok acıkıyorum bazen normal.Kızlar iştah durumunuz nasıl? İnanılmaz bir iştah ve yemek yesem dahi 2 saat sonra tekrar açlık hissediyorum. Ve deliler gibi tatlı ve karbonhidrat aşeriyorum.
İnşallah canım hepimizin bebişi güzel günlerde aldıklarımızla büyüsünhatırladım canım doğru söylemiştin. sevindim çok şükür. darısı babama da olsun inşallah.
sleepyler pahalı geldi bize. tanesi 1 tl ye geliyor. prima 65 krş. molfixi kimden duyduysam pişik yapmış. ister istemez hiç kullanmayı düşünmedim. c. tesi bebek görmeye gittim. bebiş pişik olmuş. ne kullanıyorsun dedim. sleepy dedi. ama bebek alerjen bi cilde sahip egzama olmuş. sonrasında prima almışlar pişği azalmış. biraz da deneme yanılma. ve bebeğin hassasiyeti kullanılan ıslak havlular annenin yedikleri hepsi etkiliyor.
Allahın izniyle inşallah sağlıkla doğurup büyütelim.
Amin canım sağolasın senin de mübarek olsun.
inşallah canım. benim evim küçük, 6 ay için ayrı beşik sonrası için ayrı beşik alacak durumum da yok. ama senin varsa çok güzel oluyor onlar. güzel günlerde kullansın bebeğin.
Kuzum kalbini ferah tut senin minik kızın nazik bir hanımefendi olucak anneciğinin canını acıtmamak için tekme falan atmıyo :)İnşallah canım teşekkür ederizhareketlerini falan hissedemiyorum ya ondan biraz endişe var aslında inşallah iyidir kızım bi görseydim hayırlısıyla özledim de miniğimi
Öğren bakalım kuzum hayırlısı olsunAynen kuzu gittiğimde öğrenirim özel şartlarını baktım öyle çok fark yok devlettede yapabilirim, durumlar olumluysa özeldede. Doktorun gelip gelmeme meselesi önemli ama bence. Devlette odalar zaten max 2 kişilik hepsinin duşu tuvaleti vs var fena değil yani
Kız benim rutin uyuma saati 9 -9.30 oluyo geneldeGeçen gün 8buçukta uyudum
Özelin rahatlığına alıştın seni seniBenn perşembe günü öğleden sonra gidiyorum canım yanlış hatırlmıyorsamAman sadece sonucumu alıcam zaten sonradan sonucumla özele gitcem o zaman görmüş olcam bebişimi net net
Gıcık oldum kadına zaten, hatta testlerimi yaptırmak içinde o kadına değil diğer erkek doktora devam etcem devlettede. Başlarım onun tavrına
Yaa son gittiğimde sinir etti beni başkasına kızıp bize tavır yapması olmadı hiç. Bir de hala sana ne yapmıştık, isim neydi diye sorması gıcık etti. Ki öncedende bu doktora gidiyordum ben hormon testlerimi vs kendisi yapmıştı o zaman bu kadar ilgisiz değildi. Özeldeyken mükemmel bir doktordu teşhisleri falanda kuvvetli ama devlet bozdu sanırımKız benim rutin uyuma saati 9 -9.30 oluyo genelde
Eşim geç geliyor gelince kalkıyorum muhabbet sohbet derken tekrar uyumam 2yi 3ü buluyor
Bazende eşim uyuyo ben sabah ezanından sonra anca dalabiliyorum
Özelin rahatlığına alıştın seni seni
Kuzu bence senin özelin fiyatıda çok yüksek değildirBenimde dün eşim 7 gibi evden çıktı işi vardı gelene kadar uyumuşumTek olunca bende sıkılıyorum genelde ya ev işine veriyorum kendimi ya da uykuya
Fiyat alıcam canım gittiğimde eğer uçuk bir rakam değilse özelde olucak inşallah. Ama devlette o kadar sıkıntı değil doluluk olana kadar tek odaya alıyorlar zaten sonra iki kişi oluyor odalar. Devletin tek sıkıntısı normal doğumda doktor bakıp gidiyormuş sadece, gece olursa gelmiyorlarmış bile. Nöbetçi kimse o ilgileniyormuş
Sen nerde yapcan doğumu belli mi canım :)İyi araştırmak lazım kuzum. Odalar iyiymiş özel gibi zaten :) özellerde bile bazen gece gelmiyormuş doktor. Hatta bazı doktorlar ekstra para istiyormuş gece olursa doğum
Duşunu ne etcen acaba 1 gece kalıp çıkcanAynen kuzu gittiğimde öğrenirim özel şartlarını baktım öyle çok fark yok devlettede yapabilirim, durumlar olumluysa özeldede. Doktorun gelip gelmeme meselesi önemli ama bence. Devlette odalar zaten max 2 kişilik hepsinin duşu tuvaleti vs var fena değil yani
Aman kız yazdım öyle napim duşunu yoksaKuzu bence senin özelin fiyatıda çok yüksek değildir
Benim gittiğim hastane muayene ücreti 50tl
Seninki 80di heralde öyle hatırlıyorum
Geçen gün fiyat aldım 1.180 tl dedi tek kişilik özel oda sezeryan fiyatı(benimki büyük ihtimal sezeryan olucak)
Aşşa yukarı seninde o civarlardadır
Sen nerde yapcan doğumu belli mi canım :)
Duşunu ne etcen acaba 1 gece kalıp çıkcan
Kırklanöayı mı düşünüyon
Kadın doktor mu oldum olası hiç elektiriğim tutmazYaa son gittiğimde sinir etti beni başkasına kızıp bize tavır yapması olmadı hiç. Bir de hala sana ne yapmıştık, isim neydi diye sorması gıcık etti. Ki öncedende bu doktora gidiyordum ben hormon testlerimi vs kendisi yapmıştı o zaman bu kadar ilgisiz değildi. Özeldeyken mükemmel bir doktordu teşhisleri falanda kuvvetli ama devlet bozdu sanırım
Özel candır dasdsjd
Duş napalır cilalanır paklanılırAman kız yazdım öyle napim duşunu yoksaBu ara geçen sene sezeryan doğum yapan arkadaşım 2200 dedi.
Fiyat değişmiş middir bilmiyorum. 2014te anneme 2700 demişlerdi mesela. Birde normal doğumda epidural farkı oluyor mu onu falanda sorucam herşey yolunda olursa eğer(inş) sezeryana alın diye bağıracağıma epidural isterim diye düşündüm.Muayene 75ti 80 olmuş ekim zammından sonra evet Sen baya uyguna gidiyormuşsun yalnız
Doğru valla son kez gideyim ondan sonra hop devlette erkeğe geçicemKadın doktor mu oldum olası hiç elektiriğim tutmaz
Evinin eşinin çocuğunun hastasının stresini diğer hastalara aktarır bide malum hormon günleri var
Özelde can buldun tabi oğluşunu net görünce seni gidi gidi
Gittiğim hastanede yapcam inşallah kuzum :) fiyat falan sormadık hiç bilmiyorum o yüzden. Normal doğum mu olur sezaryen mi onu da konuşmadık kasık fıtığım varya normal olmayabilir benimki de. Doktor ne derse uyarım artık :)Kuzu bence senin özelin fiyatıda çok yüksek değildir
Benim gittiğim hastane muayene ücreti 50tl
Seninki 80di heralde öyle hatırlıyorum
Geçen gün fiyat aldım 1.180 tl dedi tek kişilik özel oda sezeryan fiyatı(benimki büyük ihtimal sezeryan olucak)
Aşşa yukarı seninde o civarlardadır
Sen nerde yapcan doğumu belli mi canım :)
Duşunu ne etcen acaba 1 gece kalıp çıkcan
Kırklanöayı mı düşünüyon
İçine sinen bi doktor bulursun inşallahDoğru valla son kez gideyim ondan sonra hop devlette erkeğe geçicemGeçen göstermedi bile doğru düzgün bide pür dikkat ekrana baktı birşey demeden aha dedim kesin birşey oldu. Sordum br sorun mu var diye dediği şey "inceliyorum"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?