2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Özel miydi kuzum seninki devlet miydi onu kaçırdım
Her hangisiyse inşallah güzel insanlarla karşılaşır memnun olursun canım :)
Bizde tesadüf fiyat aldık kuzum hiç aklımda yoktu eşim geçen hafta ufak bir operasyon geçirdi ödeme yaparken aklıma geldi
Büyük ihtimal seninde sezeryan olur kuzum ama en iyi kararı doktorun verir yinede biz ne desek olmaz

Kızlar kandiliniz mübarek olsun.ne Dileğiniz ne sıkıntımiz varsa RABBİM gidersin inş.
Bu arada gogsum çok aciyor ya birde göğüs uclarim çok kuru ne sürsem acaba resmen pul pul olmus
Ben aklıma geldikçe çatlak için aldığım yağdan sürüyorum ucuna gelmeyecek şekilde. Benimkide pul pul 2 aydır :)
Ayy ne dangalaklar var vallahi. İyiki kullanmamışsın bak bilmeyen biri olsa kullanacak belkide insanların günahına girecek..
Kafa uçmuştu o gün

Kızlar iştah durumunuz nasıl? İnanılmaz bir iştah ve yemek yesem dahi 2 saat sonra tekrar açlık hissediyorum. Ve deliler gibi tatlı ve karbonhidrat aşeriyorum.

Bende sık sık az az yemeye çalışıyorum.Akşam erken yersem sabaha karşı acıktığıma uyanıyorum Ama ben tatlı hiç sevmiyorum. Sanki yavaştan açılıyor iştahlar aman dikkat edelim

Kızlar kandiliniz mübarek olsun.ne Dileğiniz ne sıkıntımiz varsa RABBİM gidersin inş.
Bu arada gogsum çok aciyor ya birde göğüs uclarim çok kuru ne sürsem acaba resmen pul pul olmus

Aminnn hayırlı kandiller.. bu sıralar bende aynı şeyden muzdaribim Galiba büyüdüler ondan ağrıyor

İlaçın içeriğini okudum içime sinmedi
Bide nette bir site var doktorsitesi diye
Ordan araştırdım prof doktor yazmış bu ilaç verilmiyor çocukta anamoli yapıyor diye
Resmen doktor karşımda olsa o an gırtlaklıcam o derece sinir oldum
İçinde 2 tane hap var
Arka arkaya kullanılmıyormuş
1er hafta arayla kullanılıyormuş,onu bile demedi manyak karı
Meğer kadın oraya sürgün edilmiş
Onuda ben buldum
Perşembe günü muhabbetiniz güzel geçsin artık

İyi sabrediyorsun kuzum baya zaman geçecek desene :) ayrıntılı doktoruna karar verdin mi peki araştırıyordun ama kaçırdım mı ?
Özele gidiyorum kuzum :) geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım.
Dolaşım bozukluğu ve romatizma olunca belki sezaryen olur diyordum fıtık sonradan aklıma geldi hayırlısı neyse o olsun bakalım hangisi ikimiz için de sağlıklı olacaksa onu tercih ederiz

Korkuyom kuzum ayrıntılıdan kötü bir sonuçla gelmekten o yüzden erteledikçe erteliyorum
Buldum canım doktoru gün almadım sadece bugün yarın arar alırım artık

Senin ne kadar muayene ücreti
Sağol kuzum burnundan et aldırdı iyi şimdi yarın kontrolümüz var
Seninde büyük ihtimal sezeryan olur kuzum
Romatizma kasılma gibi ağrı yapmıyo mu merak ettim
Amin kuzum cümlemiz için hayırlısı sağlıklısı olsun

Bana bile ilk antibiyotik verdiğinde kullanmak istemedim doktora güvendiğim halde sonra araştırdım B grubu olduğunu öğrendiğim için içtim.. Ne şans varmış sende de denk gelmişisin en delisine

Bana bile ilk antibiyotik verdiğinde kullanmak istemedim doktora güvendiğim halde sonra araştırdım B grubu olduğunu öğrendiğim için içtim.. Ne şans varmış sende de denk gelmişisin en delisine
İnsan hamilelikte ilaçlara daha bit temkinli oluyo demi
Seninki iyiymiş B grubu
Samanlıkta cımbızla iğne arar gibi araya araya bulurum

İnsan hamilelikte ilaçlara daha bit temkinli oluyo demi
Seninki iyiymiş B grubu
Samanlıkta cımbızla iğne arar gibi araya araya bulurum
Evet kuzum ki ben normalde de hiç mi hiç ilaç kullanmam ağrı kesici dahi. Hamilelik söz konusu olunca 2 kat dikkat ediyorum bende o yüzden :) İlaçlar pek masum değil malesef mecbur içiyoruz şuan yine bi ton ilaç ama napalım fitamin

Omega 3 ve vitamin başlayan var mı? Benim hiç iştahım Yok korkuyorum vitaminsiz kalırım diye kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz söyler misiniz?
Doktorun yazmadı mı canım? Ben multivitamin kullanıyorum.
D vitaminimde düşük çıkmıştı devit kullandım bir ara ama şuan kullanmıyorum. Omega3 haftada 2 defa balık, et türü yiyemiyorsan kullanmak önemliymiş zeka gelişimi açısından.
Son gittiğimde de demir ilacına başla dedi ama başlamadım daha. Bende durumlar böyle.

Ben kan ilacı ve d vit kullanıyorum oda tahlillerimde düşük çıktığıiçin balık çok sevdiğim halde yiyemiyorum eti de aynı şekilde

Ben kan ilacı ve d vit kullanıyorum oda tahlillerimde düşük çıktığıiçin balık çok sevdiğim halde yiyemiyorum eti de aynı şekilde
Gerek duymadıysa multivitamine başlatmamış olabilir illa herkes kullanacak diye birşey yok ama yiyemiyorum diyorsun. Gittiğinde tahlille bakmasını isteyebilirsin gerek duyarsa verir. Bebiş her şekilde vitamini alıyor ama senin depolar tükenebilir ihmal etme yinede..

Korkma kuzum güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz
Muayene ücreti 66 lira mı neydi sanki o kadar çok doktor gezdim ki hepsi birbirine karıştı
Romatizma bacaklarımda ve sırtımda çok ağrı yapıyor kuzum 5 dakika ayakta dursam kasılıyor sırtım o anki duruma göre oturmam ya da uzanmam gerekiyor. Çok şükür halimize benimki çok ileri değil :) ilaç kullanıyordum gebelik planı öncesi bıraktım doktor kontrolünde.
Günaydın kızlar sabah aylık kan tahlilerimi yaptırdım birde extradan idrar yaptırdım bakalım enfeksyon varmı yokmu :)
İnşallah yoktur enfeksiyon canım :)
LoveAndMarriage
pardon da ne ara senin gelinin oldu kızı daha vermedi ki
Oğlunun malum fotoğrafını gördüm ya namus meselesi haline getirdi
Ohooo daha fasulyeyken dedim ben alacam diye Kandırır alırım zaten kız azlığı var bırakmam bulmuşken
Babasını ikna etmeniz lazım o iş eşimde demiştin bu sene kimi duysam erkek gerçekten

Omega 3 ve vitamin başlayan var mı? Benim hiç iştahım Yok korkuyorum vitaminsiz kalırım diye kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz söyler misiniz?
Ben hamileliğimin başından beri vitamin kullanıyorum. Omega 3 her doktor vermiyormuş o hapların dışındaki jelatinlerde katkı maddesi varmış falan öyle bi yazı okumuştum. Benimki de vermeyecek sanırım. Haftada 1 gün balık yiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…