2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hallederiz kolay o iş

Canm aldığınız sey ne muhabbeti kacirdim ben decavit mi ?
canım biraz geç cevap veriyorum kusuruma bakma bayağıdır giremiyorum. benim kullandığım gyno ferro sanol demir ilacı çok kötü ishal ve karın ağrısı yapıyordu da. onu değiştirdim. nasılsa kapsül şeklindeki demir ilaçları bu etkiyi yapıyor bende, ama draje şeklindeki ilaçlarda sorunum yok şükür. benim gibi yaşayan var mi diye sormuştum.

Omega 3 ve vitamin başlayan var mı? Benim hiç iştahım Yok korkuyorum vitaminsiz kalırım diye kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz söyler misiniz?
Canım ben ilk 3ayda dahil imom omega kullanıyorum
Tek kullandığım vitamin bu doktor emzirirkende kullanabilirsin dedi
Sağlık ocağında D vitamini ve kan ölçüme baktılar değerler iyi geldi
Kan hapı ve D vitaminini kullanmasanda olur dediler kullanmıyorum

Canım özelde de öyle çoğu örneğin benim doktorumda mesai dışı doğum olursa ekstra 1000 tl alıyor onu istemezsen de nöbetçi kimse onda doğum yapıyorsun.

D vitaminini bende kullanmıyorum canım 20 lerdeydi değer verdikleri damlanın içeriği zaten temiz değilmiş yeni doğan bebelere bile ondan veriyolarmış ama bebeğime de kullanmam yani temiz içerikli alırım.

Canım sen karar verdin mi doktoruna? Özele mi gideceksin ?

Kizlar benim kullandigim vitamin yada takviye hicbirsey yok.Doktorlar hic birsey demedi simdiye kadar.Saglik ocagi decavit verdi ama ben daha başlamadim doktor tavsiyesi olmadigi icin.Sizde durum ne?Kullanmak gerekir mi

Sorucam bakalım özelin şartlarını canım.
Senin yine iyi çıkmış benim 7 idi :) Biraz kullandım hemen bitiyor Zaten. Dediğin gibi malesef masum değilmiş içeriği çoğu ilacın öyle nasıl güvenip birşey kullanıcaz hiç bilmiyorum sıkı araştırmak lazım özellikle bebiş kullanacakken :)

Maaşallah kayınvailden bayağı stok yapmış. benim kayınvalidem de bebeğe örgü yapma da alma da dedi ama güvenemiyorum. ben evlenince bana kendi ördüğü yün ceketi hediye etti sağolsun, el emeği ama ipi de modeli de o kadar eski ki kenarda duruyor. eğer çocuk için de aynı şekilde ördüyse içime sinmez ki. tabi o kadar emek etmiş giydiririm ama benim de ilk çocuğum olacak cici cici örgüler kıyafetler olsun isterim. memlekete ayrıntılı ultrason için gidince örgülere bakayım da ona göre bende başlayım

Kizlar benim kullandigim vitamin yada takviye hicbirsey yok.Doktorlar hic birsey demedi simdiye kadar.Saglik ocagi decavit verdi ama ben daha başlamadim doktor tavsiyesi olmadigi icin.Sizde durum ne?Kullanmak gerekir mi
Değerlerin iyiyse vermemiş olabilir canım kullanmak şart değil Zaten. Bazı doktorlar çok ilaçcı oluyor herşeye ilaç veriyor malesef bazıları da gerek duymazsa yazmıyor. Mesela benimde d vit çok düşük çıktığı halde ilaç vermeyi uygun görmedi sadece multivitamini kullan yeter dedi. Ama özelde ki doktor multivitamin yanında mutlaka balık yağı kullanmalısın çok önemli dedi :) Birazda doktora bağlı yani..

Aynı sende bendensin o zaman canım
Ağrıdan başım çatladığında bile içmiyordum ağrı kesici
Bide malum tedavi süreçinde kullandığım ilaçlar artık göresi yanımda yoktu
Bu günümüze çok şükür
Fitamin sana değil bebişe
Akşam 5 gibi alacağım canım inşallah ya ağrılarım var çünkü:/

Birde o eksikti şimdi
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz çoook güzel haberlerle geliriz inşallah
Seninde uygunmuş kuzum muayene ücreti,kasılmalar için falan sütü yoğurdu bol tüket canım hem bebişe kilo aldırır hemde ağrıların azalır

Sen bu ikisini şimdiden ele elee boşver benim bebiş erkekse bana veeer kızını
Gelin dedem kızım diye severim
Kızsada erkek anaları bundan sonra tanışmıyoruz artık

Karar verdim canım özelde bir doktora gidicem,randevu almadım sadece
Aralık 7 veya 11ne alıcam randevuyu
Araştırma iki tane hastaneyle görüştüm
2si içinde 2 defa gidip gelmem gerekiyor
2 defa gidicek olunca ne gerek var dedik.

Bu arada İzmirli hamileler ayrıntılı için birçok yerden bilgi ve işleyiş hakkında bilgi aldım yardımcı olabilirim :)

Burada öyle kuzum muayene ücretleri çok yüksek değil küçük yer olduğu için herhalde.
Tüketmeye çalışıyorum canım normalde de çok yerim süt ürünleri ama rahatsızlık söz konusu olunca pek etki etmiyor malesef ağrılara:) belki onları tüketmesem daha çok ağrım olacak onu da bilmiyorum tabi :)
Hahahaha erkek sayısı fazla olunca böyle oluyormuş demekki
Bak seeeen kızımı istiyor ama kendi kızına gelince erkek analarını tanımıyor

Vayyyyyyyyyyy demek öyle haa

Kızlar sabah annemle kadın doğuma gittik kendisi için menopoz başlangıcı vardı ve kanaması kesilmiyordu bir türlü öncedende gitmiştik kadına o kadar değildi neyse kadın surat beş karış geldi sıra bize geldi annem girdi bakmış işte anneme tek kelime açıklama yapmamış kan testi istemiş bende şimdi girdim baktım sisteme bilin bakalım ne istemiş? Beta hcg... annemi aradım müjde hamile değilsin dedim...

Çok sinirlendim silah zoruyla mı çalışıyorlar ya? Bir açıklama yapmaz mı bir insan ? Surat öyle olunca da annem bir şey soramamış mübarek gecede allah böyle insanları islah etsin ne diyeyim ya... ben gittiğimde de aynısı başıma gelmişti başka hastanede.. kadın söylemiş menopoz başladı diye 15 gündür kanaması da var hamilelikten şüphelenmiş resmen kadın şok oldu...

Canım böyle doktorlar hakkında hemen şikayetçi olun. Ben öyle yapıyorum. Eğer şikayetler çok olursa inceleniyor çünkü biliyorum. O yüzden hiç çekinmeyin. Bilgilendirme yapmama lüksleri yok çünkü. Gerekirse hastaya bakmama hakları var. Ama baktığı hastayı bilgilendirmeme hakları yok. O yüzden çekinmeyin yani.

Yaa ben işte böylelerine sinir oluyorum sonra doktor dövdüler muhabbeti olunca vik vik ayağa kalkıyorlar. Tamam şiddet iyi birşey değil ama bazılarını sanki almışsın zorla oturmuşsun oraya. Ne desek boş gerçekten. Şikayet edin bence. İşini layıkıyla yapmak ne kadar zor olabilir ben anlamıyorum.

Benim bütün tahlillerimi yaptılar en başından. O zamandan itibaren demir ve vitamin kullaniyorum . Bana demirini yükseltelim doğumda sıkıntı olmasın gibi bisey dedi halbuki benim demirim dusuk degil ama yüksek olmasida kötü degil sanirim bilerek yukseltiyolar. Sen yinede druna söyle ben hic bisey icmiyorum diye. Birde gebelikte yaptirmis olduğun bütün tahlillerin ciktisini al götür doktora . Ben öyle yaptim sonradan o doktora gittiğim için.ben bunlari yaptırdım dedim doktora oda bakti tamam gerekli bütün tahliller yapılmış ben istemiyorum senden tahlil dedi. Tabi ikili test için ayrica aldilar o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…