2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

bebeklerin cildi aynı olmuyor kızlar. Çok iyi dediğiniz pişik yapabiliyor. Denemek en iyisi .

Ben 8buçukta uyuduğum gün 4te uyandım 5e kadar uyuyamadım geri uyudum sonra eşim yoksa erken uyuyorum zaten bende sadece. Sıkıntıdan

Bende ferro Sanolda ishal oldum Dr. Değiştirdi gynoferon verdi bu daha iyi gibi şimdilik

Kızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?

Ya banada vazelin kullan dedi etrafimdakiler markete çıktım dalinin vazelini ni aldım ama internetten araştırdım bazıları kullanmayın yazmış ne yapacam şimdi halbuki en doğal i onu biliyordum bari gogsume sürsem birsey olirmu acaba

Benim genetik olarak tromboza yatkınlık var daha önce 2 kere emboli geçirdim
Anladım Allah yardımcın olsun canım. Benim hicbi sikayetim yoktu ailede annemde biraz tansiyon, kalpte ritim bozuklugu, dolasım bozuklugu var ama düsük yapan da yok. Yine de sanırım baya bi gen bozuk bende 4 tane

HAngi genlerinde var sıkıntı? Ben günde 1 clexane sadece acaba yetmez mi coraspin kesti doktor fazla gelebilir diye ama 4 gende pıhtılaşma var
Anladım Allah yardımcın olsun canım. Benim hicbi sikayetim yoktu ailede annemde biraz tansiyon, kalpte ritim bozuklugu, dolasım bozuklugu var ama düsük yapan da yok. Yine de sanırım baya bi gen bozuk bende 4 tane
bacaklarında morluklar oluyor mu?

bacaklarında morluklar oluyor mu?
Benim mi? Yok sadece varisim var bitane cok eskiden liseden beri. Annemde kılcal damarlar belirgin bacaklarında kanama yapmıs sanki kılcal damarları

Onu hiç duymadım canim.ordaki bayan kremin hiç etkisi yok dedi krem üstünü nemlendirir tag derinlemesine nemlendirir dedi.fiyat olarak çok iyi indirim varken kaçırma derim

Kizlar benim kullandigim vitamin yada takviye hicbirsey yok.Doktorlar hic birsey demedi simdiye kadar.Saglik ocagi decavit verdi ama ben daha başlamadim doktor tavsiyesi olmadigi icin.Sizde durum ne?Kullanmak gerekir mi
Bence kullan canim hiç düşünme.burda bi arkadaşa doktor ilk baştan beri veriyormuş.ben üçüncü aydan beri kullanıyorum.imom al içinde her vitamin var fiyatı da çok iyi

Ne manyak doktorlar var hayret bisey.hadi adeti hiç olmasa bakta betaya adet olan kadına bakılır mi.ilk gittiğim özeldeki doktora kanamam var dedim muayene edeceğine sakinleştirici hap yazmış salak adam

Ne manyak doktorlar var hayret bisey.hadi adeti hiç olmasa bakta betaya adet olan kadına bakılır mi.ilk gittiğim özeldeki doktora kanamam var dedim muayene edeceğine sakinleştirici hap yazmış salak adam
Allah ıslah etsin ne diyebilirim ki başıma ağrılar girdi bugun sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…