- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım ben elime koku sinmesin diye eldiven kullanıyorum ama balıktan bir şey olmaz sanırımKızlar çiğ balığa dokunabiliyor muyuz?
Eldiven kullan istersen canımKızlar çiğ balığa dokunabiliyor muyuz?
tam 16 da öğrendık canımMeraba arkadaşlar bebekleriniz in cinsiyetlwrini öğrendiniz mi ve kaç haftalık Ken net ogrendiniz
evet ben de videoyu izledim mesela anlatan kişi sleepy inin de kuruluğu çok iyi dedi. içindeki maddeleri evet ben de duydum ama ne yapacam bilmiyorum. sleepy i denemem lazım belki ben de 1 paket alır denerim. bu durumda stok yapmamak çok mantıklı geldi. eğer memnun kalırsam alır devam ederim.
Canım ben elime koku sinmesin diye eldiven kullanıyorum ama balıktan bir şey olmaz sanırım
Eşime devrettimEldiven kullan istersen canım
Ben 8buçukta uyuduğum gün 4te uyandım 5e kadar uyuyamadım geri uyudum sonraKız benim rutin uyuma saati 9 -9.30 oluyo genelde
Eşim geç geliyor gelince kalkıyorum muhabbet sohbet derken tekrar uyumam 2yi 3ü buluyor
Bazende eşim uyuyo ben sabah ezanından sonra anca dalabiliyorum
Özelin rahatlığına alıştın seni seni
Bende ferro Sanolda ishal oldum Dr. Değiştirdi gynoferon verdi bu daha iyi gibi şimdilikcanım biraz geç cevap veriyorum kusuruma bakma bayağıdır giremiyorum. benim kullandığım gyno ferro sanol demir ilacı çok kötü ishal ve karın ağrısı yapıyordu da. onu değiştirdim. nasılsa kapsül şeklindeki demir ilaçları bu etkiyi yapıyor bende, ama draje şeklindeki ilaçlarda sorunum yok şükür. benim gibi yaşayan var mi diye sormuştum.
Ben günde 2 kez clexan yapıyorum aspirin almıyorum ama clexan piyasada yokmuşKızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?
Ya banada vazelin kullan dedi etrafimdakiler markete çıktım dalinin vazelini ni aldım ama internetten araştırdım bazıları kullanmayın yazmış ne yapacam şimdi halbuki en doğal i onu biliyordum bari gogsume sürsem birsey olirmu acabaKızlar watsons da frei öl hamileler için çatlak yağı aldim.kiz çok önerdi alman markasıymış .kanıtlanmış bir urun dedi.indirim vardi yüzde 40 .80 kusurden 50 kusure düşmüş almak isteyen kacirmasin
HAngi genlerinde var sıkıntı? Ben günde 1 clexane sadece acaba yetmez mi coraspin kesti doktor fazla gelebilir diye ama 4 gende pıhtılaşma varBen günde 2 kez clexan yapıyorum aspirin almıyorum ama clexan piyasada yokmuş
Benim genetik olarak tromboza yatkınlık var daha önce 2 kere emboli geçirdimHAngi genlerinde var sıkıntı? Ben günde 1 clexane sadece acaba yetmez mi coraspin kesti doktor fazla gelebilir diye ama 4 gende pıhtılaşma var
Anladım Allah yardımcın olsun canım. Benim hicbi sikayetim yoktu ailede annemde biraz tansiyon, kalpte ritim bozuklugu, dolasım bozuklugu var ama düsük yapan da yok. Yine de sanırım baya bi gen bozuk bende 4 taneBenim genetik olarak tromboza yatkınlık var daha önce 2 kere emboli geçirdim
Benim genetik olarak tromboza yatkınlık var daha önce 2 kere emboli geçirdimHAngi genlerinde var sıkıntı? Ben günde 1 clexane sadece acaba yetmez mi coraspin kesti doktor fazla gelebilir diye ama 4 gende pıhtılaşma var
bacaklarında morluklar oluyor mu?Anladım Allah yardımcın olsun canım. Benim hicbi sikayetim yoktu ailede annemde biraz tansiyon, kalpte ritim bozuklugu, dolasım bozuklugu var ama düsük yapan da yok. Yine de sanırım baya bi gen bozuk bende 4 tane
Benim mi? Yok sadece varisim var bitane cok eskiden liseden beri. Annemde kılcal damarlar belirgin bacaklarında kanama yapmıs sanki kılcal damarlarıBenim genetik olarak tromboza yatkınlık var daha önce 2 kere emboli geçirdim
bacaklarında morluklar oluyor mu?
Onu hiç duymadım canim.ordaki bayan kremin hiç etkisi yok dedi krem üstünü nemlendirir tag derinlemesine nemlendirir dedi.fiyat olarak çok iyi indirim varken kaçırma derimYa banada vazelin kullan dedi etrafimdakiler markete çıktım dalinin vazelini ni aldım ama internetten araştırdım bazıları kullanmayın yazmış ne yapacam şimdi halbuki en doğal i onu biliyordum bari gogsume sürsem birsey olirmu acaba
Bence kullan canim hiç düşünme.burda bi arkadaşa doktor ilk baştan beri veriyormuş.ben üçüncü aydan beri kullanıyorum.imom al içinde her vitamin var fiyatı da çok iyiKizlar benim kullandigim vitamin yada takviye hicbirsey yok.Doktorlar hic birsey demedi simdiye kadar.Saglik ocagi decavit verdi ama ben daha başlamadim doktor tavsiyesi olmadigi icin.Sizde durum ne?Kullanmak gerekir mi
Ne manyak doktorlar var hayret bisey.hadi adeti hiç olmasa bakta betaya adet olan kadına bakılır mi.ilk gittiğim özeldeki doktora kanamam var dedim muayene edeceğine sakinleştirici hap yazmış salak adamKızlar sabah annemle kadın doğuma gittik kendisi için menopoz başlangıcı vardı ve kanaması kesilmiyordu bir türlü öncedende gitmiştik kadına o kadar değildi neyse kadın surat beş karış geldi sıra bize geldi annem girdi bakmış işte anneme tek kelime açıklama yapmamış kan testi istemiş bende şimdi girdim baktım sisteme bilin bakalım ne istemiş? Beta hcg...annemi aradım müjde hamile değilsin dedim...
Çok sinirlendim silah zoruyla mı çalışıyorlar ya? Bir açıklama yapmaz mı bir insan ? Surat öyle olunca da annem bir şey soramamış mübarek gecede allah böyle insanları islah etsin ne diyeyim ya... ben gittiğimde de aynısı başıma gelmişti başka hastanede.. kadın söylemiş menopoz başladı diye 15 gündür kanaması da var hamilelikten şüphelenmiş resmen kadın şok oldu...
Allah ıslah etsin ne diyebilirim ki başıma ağrılar girdi bugun sinirdenNe manyak doktorlar var hayret bisey.hadi adeti hiç olmasa bakta betaya adet olan kadına bakılır mi.ilk gittiğim özeldeki doktora kanamam var dedim muayene edeceğine sakinleştirici hap yazmış salak adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?