2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende bi daha bakmıycam internete dediğin gibi en ufak bişeyi büyütüyorlar.. teşekkür ederim canım pek oynamamaya çalışıyorum refleks olarak elim gitmediği sürece :)
Tamam canım merakla bekliyorum
Yeni doğasıya giydircek olduğun zıbınlarını nasıl aldın canım askılı,yarım kol,uzun kol
Karışık aldım kuzum uzun kollu da var kısa kollu da var üzerine kalın bişeylerle giydirince kısa kollu da kurtarır diye düşündüm. Hepsi lazım oluyor zaten :) yeğenime zıbın yetiştiremediğimizi hatırlıyorum bizimkiler bol bol alma taraftarı o yüzden askılı bir iki tane aldık sanırım çok fazla yok ondan
Maşallah miniğine kuzum

Kısa kollular için bende aynı şeyi düşündüm canım alttan giydirilebilir diye :))
Banada çevremdeki çoğu insan zıbın çok al dediğinden direk zıbınlara yüklendim

Bende paylaşmadım ne gerek var. İsteyipte olmayanlarda var.Kimseyi neden üzeyim düşüncesiyle bu benim şahsi görüşüm tabi...

İnsanları üzmek için değil ki :) herkeste isteyip olmayan şeyler var. Taktir Allahın bizim değil maalesef. Sadece daha erken mi diye merak ettiğim için sordum. Diğer türlü insanlar ben hamile olduğum için üzülücekse hayatımda yerleri yok.

Hayır tabikinde üzülecek den kastım hasetlik yaparlar diye değil. Hani benim neden olmadı gibisinden demiştim.

Gunaydin canim cok erkencisin
Canım Ankara yollarına düştük yine git gel Pert oldum sorma :)
Kızlar günaydın 2-3 hafta önce dudağımda uçuk çıktı daha geçen hafta geçmişti ki aynı yerin yanında yine çıkmış niye bu kadar çok oluyor ki vitamin eksikliği falan mı
Geçmiş olsun kuzum doktora danışmış mıydın. Bi ara bende de çıkmıştı krem kullanmıştım belki verebilirler..

Demir bence güzel :) Son kararı yazarsın canım :)
Maşallah canım oh ne güzel :) Banada sağılsunlar her istediğinde gelebilirsin dinleriz dedi böyle demesi bile mutlu ediyor Zaten :))
Kızlar siz sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mı ?
Ben paylaşmıştım geçen ay. Çokta mühim bir olay değil Zaten birkaç kişi bilince herkes öğreniyor :) Yabancı biri yok bu arada bende hep ortaokul lise üni arkadaşlarım mahalle arkadaşlarım bir de akrabalar vs yani.

Son kontrolümde kuruydu uçuk o yüzden sormadım kuzum bu kadar sık çıkacağını da tahmin etmedim. Aynı uçuk yana atladı herhalde bitişiğinde çıktı çünkü. Bi dahaki gidişimde sorcam krem falan kullanabiliyorsam verir belki

Gidip geldin mi kuzum nasıl geçti kontrol
Son durumlar inşallah iyidir
Dün kendi doktorunla görüşmek için bugüne kaldı heralde kontrolün

Aynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Ayyy yerim gelsin ciciler Güle güle giysin piremses:)
Gidip geldin mi kuzum nasıl geçti kontrol
Son durumlar inşallah iyidir
Dün kendi doktorunla görüşmek için bugüne kaldı heralde kontrolün
Kuzum ameliyatı yapacak olan cerrahla görüştüm bugün. Enine boyuna anlattı olabilecek herşeyi ve senede en az 10 vaka geliyor dedi. Bunlardan 2 tanesi ameliyata giremeden vefat ediyormuş malesef. Geri klanlardan da ortalama 2 tanesi ameliyatı kaldıramayabiliyor dedi. Bizede ortalama %60-70 şansınız var dedi bu şekilde kuzum geri kalan konuşma zaten hastalık ve hastane/ekiple olan bilgilerdi. Doğumu büyük ihtimal bu hastanede yapıcam zaten.
Kendi doktorumla da dün görüştüm herşeyden beni haberdar et dedi benim yapabileceğim birşey yok aynen gebelik takibine devam edicez dedi. Bunun dışında ayda 1 Ankara’ya da kontrole gidicem bu şekilde işte :)

Teşekkür ederiz kuzum inşallah
Ona bende bayıldım ama gelmedi daha bekliyorum dört gözle
Ne zaman gelcekmiş kuzum günü belli mi
Bizim tulumları amcaları alcakmış netten bakıp duruyolar ayılı falan
Bunu hangi siteden kaça aldın canım

Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket etmiyo acaba dünün etkisinden mi
Kız yorulduğumda Benimde etmiyor Hatta az önce eşime dedim bugün hiç hissetmedim diye.
En fazla dinlenme zamanlarında hissediliyor galiba canım zaten şu sıralar çok normalmiş bi hissedip bi hissetmemek, gerçi biliyorsundur da ana yüreği merak ediyor Çok yorma kendiniii daha vakit var kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…