2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bağışıklıkla ilgili olduğunu düşündüm bende kuzum dün boğazımda da hafif ağrı yanma vardı akşam da dudağım kaşınmaya başladı zaten anladım çıkacağını. Not alıyorum şimdi gidince sorcam :)
Teşekkür ederiz kuzum inşallah hepimiz sağlıkla giydirelim aldıklarımızı Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize
Ankara’ya gittiğini ben atlamışım görmedim o yazdığını hastaneye ve doktora karar vermişsin kendi doktorun da takip ediyor sağlıkla kucağına alacaksın inşallah paşanı Biz de dua etmeye devam edicez

Kuzum doktorlar herşeyi iyi kötü hastaya söylemek zırundalar
Bu demek değilki sonucu kötü olucak
Allahın izniyle ben inanıyorum senin evladın bütün bu zorlu mücadelenin hakkından gelicek kuzum
Seneye bugün evladın koynunda sağ salim uyuyo olucak kuzum
Evlatlarımız iyi olsun Allahın izniyle durumumuz el versin evlatlarımızı koruyp kollayalım.
Kuzum yeterki oğlun iyi olsun her kontrolüne gerekirse Ankaraya gidersin

Ne yaptın canım ankarada ?
Bebiş nasıl iyi mi sen nasılsın ?

Bende öyle düşünüyorum önemlş bir olay değil sonuçta benimde sadece akrabalar ve arkadaşlarım var :)

Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket etmiyo acaba dünün etkisinden mi
Yorulmuştur o da kuzum, sürekli hissedilmezmiş sanırım ilk zamanlarda o kıpır kıpır belki sen hissetmiyorsun :)
Ne zaman gelcekmiş kuzum günü belli mi
Bizim tulumları amcaları alcakmış netten bakıp duruyolar ayılı falan
Bunu hangi siteden kaça aldın canım
Daha kargoya çıkmamış canım bilmiyorum o yüzden, teslimat tarihi 27 kasım-3 aralık görünüyor alsınlar tabi amca olmak kolay mı trendyol’da disney butiği açılmıştı oradan aldım kuzum 80 liraydı

Güle güle giysin prensesimiz canım benim

Kuzum senin bebiş güçlü olduğuna eminim hissediyorum. Ne şimdi ne sonra seni bırakmayacaktır. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.

Gerçi güçlü hareket yok demişsin yorgunluktan okuduğumu anlamamaya başladım
melike222
Gezmekten çocuğuda yormuşum bugün onu anladım yani
Günlük hareket ediyodu anası gezince ceremeyi içerde çocuk çekti
Geceden falanda hareket etmedi sabah kalktım yine hareket yok karnımı okşadım azcık bastırmış olabilirim
Bi tekme attı bende ohh çektim
Bugünkü hareketleri normale göre yavaş aman çok gezmeyin kızlar çocuklar sonra yoruluyor az hareket ediyolar

Araya yazmıştım zaten canım eheh :)
Teşekkür ederim bende Her ok o hastaneye çıkıyor Zaten çoğunlukla bakalım net değil ama büyük ihtimalle seçtik sayılır hekim kadar hastanenin yoğun bakım ünitesi aletleri vs de önemliymiş

Aynen kuzum öyle Hatta herşeyden bahsetmesi çok daha iyi oldu bilmemek daha kötü şu durumda. İnşallah herşeyin üstesinden gelecek benim oğluşum Güçlü olacak
Ne yaptın canım ankarada ?
Bebiş nasıl iyi mi sen nasılsın ?

Bende öyle düşünüyorum önemlş bir olay değil sonuçta benimde sadece akrabalar ve arkadaşlarım var :)
İyiyiz canım çok şükür cerrahla görüştüm ameliyatı yapabileceğini söyledi bilgi verdi geldim öyle geri çok Yorgunum yemek söyledik yiyelim uyuyacam direkkk

Yemek ye uyu canım bolbol dinlen

Önemli tabi canım her şeyi en ince detayına kadar düşünmek lazım :)
Afiyet olsun şimdiden kuzum uyu dinlen güzelce

melike222 canım senin kasılmalar devam ediyor mu ? Enfeksyonun ne oldu ? Benim bugün bir kaç kasılmam var dinleniyorum maden suyu içiyorum :)

Yorulmuş canım belli her zamankinden daha sakin bugün :))
En geç 1 haftaya elinde o zaman canım
Benim aklıma gelmeyen şeyler erkek oldukları halde onların aklına geliyo çok düşünüyolar kız doğsada sevsek diye herkes dört gözle bekliyo
Amin kuzum inşallah inşallah
Bebekler bizim tahmin ettiğimizden daha güçlüler kuzum
melike222 canım senin kasılmalar devam ediyor mu ? Enfeksyonun ne oldu ? Benim bugün bir kaç kasılmam var dinleniyorum maden suyu içiyorum :)
Canım çok dikkat et kendine
Dün idrar tahlilim temiz çıktı canım
Sirkeli su ve gün içinde tükettiğim bol su faydalı oldu heralde
Kasılmalarımada progestan fayda ediyor sanırsam,en son perşembe veya cuma günü oldu şükür bi daha olmadı
İnşallah sanada faydası olur maden suyunun benim tükettiğim birde oydu unuttum onu saymayı :))
Kasılmanın sık olduğu zamanlar benim formülüm şu şekilde canım;
2 duble bardak süt
2 tabak yoğurt
1 tane maden suyu
4 litre su
2 adet muz
2 defa 200lük progestan fitil

Paylaşmadım canım zamanla bu kız neden şişmanlamış der anlarlar galiba

Maden suyu iyi mi geliyormuş?
Evet canım maden suyu iyi geliyor ama dikkatli tüketmekte fayda var tansiyon yükseltiyor
Kasılma için doktorlar magnezyum veriyorlar,maden suyundada bol mineral var doğal şifa kaynağı :)

Magnezyum vücudun doğal dengesini koruyor
Magnezyum enerji metabolizmasındaki çoğu enzim için önemli bir mineraldir. Vücut asit baz dengesinin sağlanmasında yardımcı, kas ve sinir sisteminde etkindir. Kalsiyum minerali ile birlikte çalışır, kalsiyum kasın kasılmasını sağlarken magnezyum da gevşemesinden sorumludur. Damar elastikiyetinde ve kan basıncının düzenlenmesinde etkindir. Magnezyum ayrıca hücre büyümesi ve yenilenmesinde görev alır. Kemik ve dişlerin yapısında kalsiyum ve fosforla birlikte bulunur.

Kuruyemiş ve kurubaklagiller magnezyum deposu
Badem, ceviz, fındık, fıstık, kaju gibi sert kabuklu yemişler, kabak çekirdeği, kurubaklagiller (mercimek, nohut, kuru fasulye ve tüm fasulye türleri), tam tahıllar, buğday kepeği, koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, nane, pazı, roka, pancar yaprakları gibi), muz, çilek, ahududu, karpuz, kavun, hurma, incir, kabuklu fırın patates, çikolata ve kakao doğal magnezyum kaynaklarıdır.

Maden suyunun inanılmaz faydaları! Günde bir bardak içerseniz... İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu minerallerin çoğuna sahip olan maden suyu, magnezyum, kalsiyum, sodyum ve potasyum kaynağıdır. Düzenli tüketimi ile vücut ve cilt sağlığına fayda gösteren maden suyu, genellikle sodayla karıştırılır

Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldi bir sonraki randevuyu iple çekiyor insan
Hadi gözün aydın canım sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın
Darısı hepimizin başına olsun inşallah
Ne kadar olmuş kuzucuk :))

ay geçen ben dövdüm neredeyse hic umurunda degil tepkisiz benim cocuk.Cinsiyette gostermiyor.kendi isterse hareket ediyor yoksa dünya umurunda degil.seninki tepki veriyor tekmeliyor falan ne güzel.

Eki Görüntüle 2209764
Dün cinsiyet kesinleşince hiç bişey aklıma gelmeden attım kendimi mağazalara
Benim ilk işim zıbın almak oldu yaa takım 1 tane almışım zıbın almaktan

Canım çok güzel güzel günlerde eskitin

Çok güzeller yaa güzel günlerde giyinin canım :) şu kız kıyafetleri harika oluyor ben daha etek vs almadım ama alırım yanı tüller babetler

Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket etmiyo acaba dünün etkisinden mi

Canım etkisinin olacağını sanmıyorum bende zaten daha çok koltuğa vs uzanınca hissediyorum ayaktayken değil bi problem olmadığı sürece yürümenin bi zararı yok canım

Canım doktor içine sindiyse alanında uzmansa inşallh her şey yolunda gider kuzum. Biz ilk keseyi görmeye gittiğimizde tatildeydik orada müthiş bir doktora denk geldik ve bana dedi ki hiçbir hamile %100 o bebeği dünyaya getiremez dedi bunun oranı %82 miş.. yani her şey yolunda olsa bile bebeğimizin dünyaya gelme oranı %100 değil hiçbir şeyin garantisi yok o yüzden tedbir ve tevekkül olayına o kadar inanıyorum ki canım ama iyi alanında tecrubeli doktora da çok inanıyorum tabii takdir allahın o yüzden doktorunu iyi seç canım gerekirse hep beraber araştıralım... ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum allahın izniyle
Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldi bir sonraki randevuyu iple çekiyor insan

Canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…