- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bağışıklıkla ilgili olduğunu düşündüm bende kuzum dün boğazımda da hafif ağrı yanma vardı akşam da dudağım kaşınmaya başladı zaten anladım çıkacağını. Not alıyorum şimdi gidince sorcam :)Aynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Ayyy yerim gelsin cicilerGüle güle giysin piremses:)
Kuzum ameliyatı yapacak olan cerrahla görüştüm bugün. Enine boyuna anlattı olabilecek herşeyi ve senede en az 10 vaka geliyor dedi. Bunlardan 2 tanesi ameliyata giremeden vefat ediyormuş malesef. Geri klanlardan da ortalama 2 tanesi ameliyatı kaldıramayabiliyor dedi. Bizede ortalama %60-70 şansınız var dedi bu şekilde kuzum geri kalan konuşma zaten hastalık ve hastane/ekiple olan bilgilerdi. Doğumu büyük ihtimal bu hastanede yapıcam zaten.
Kendi doktorumla da dün görüştüm herşeyden beni haberdar et dedi benim yapabileceğim birşey yok aynen gebelik takibine devam edicez dedi. Bunun dışında ayda 1 Ankara’ya da kontrole gidicem bu şekilde işte :)
Kuzum doktorlar herşeyi iyi kötü hastaya söylemek zırundalarAynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Kuzum ameliyatı yapacak olan cerrahla görüştüm bugün. Enine boyuna anlattı olabilecek herşeyi ve senede en az 10 vaka geliyor dedi. Bunlardan 2 tanesi ameliyata giremeden vefat ediyormuş malesef. Geri klanlardan da ortalama 2 tanesi ameliyatı kaldıramayabiliyor dedi. Bizede ortalama %60-70 şansınız var dedi bu şekilde kuzum geri kalan konuşma zaten hastalık ve hastane/ekiple olan bilgilerdi. Doğumu büyük ihtimal bu hastanede yapıcam zaten.
Kendi doktorumla da dün görüştüm herşeyden beni haberdar et dedi benim yapabileceğim birşey yok aynen gebelik takibine devam edicez dedi. Bunun dışında ayda 1 Ankara’ya da kontrole gidicem bu şekilde işte :)
Ne yaptın canım ankarada ?Canım Ankara yollarına düştük yine git gel Pert oldum sorma :)
Geçmiş olsun kuzum doktora danışmış mıydın. Bi ara bende de çıkmıştı krem kullanmıştım belki verebilirler..
Demir bence güzel :) Son kararı yazarsın canım:)
Maşallah canım oh ne güzel :) Banada sağılsunlar her istediğinde gelebilirsin dinleriz dedi böyle demesi bile mutlu ediyor Zaten :))
Ben paylaşmıştım geçen ay. Çokta mühim bir olay değil Zaten birkaç kişi bilince herkes öğreniyor :) Yabancı biri yok bu arada bende hep ortaokul lise üni arkadaşlarım mahalle arkadaşlarım bir de akrabalar vs yani.
Yorulmuştur o da kuzum, sürekli hissedilmezmiş sanırım ilk zamanlarda o kıpır kıpır belki sen hissetmiyorsun :)Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket etmiyo acaba dünün etkisinden mi
Daha kargoya çıkmamış canım bilmiyorum o yüzden, teslimat tarihi 27 kasım-3 aralık görünüyorNe zaman gelcekmiş kuzum günü belli mi
Bizim tulumları amcaları alcakmış netten bakıp duruyolar ayılı falan
Bunu hangi siteden kaça aldın canım
Aynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Teşekkür ederiz kuzummGüle güle giysin prensesimiz canım benim
Kuzum senin bebiş güçlü olduğuna eminim hissediyorum. Ne şimdi ne sonra seni bırakmayacaktır. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.
Kız yorulduğumda Benimde etmiyor Hatta az önce eşime dedim bugün hiç hissetmedim diye.
En fazla dinlenme zamanlarında hissediliyor galiba canım zaten şu sıralar çok normalmiş bi hissedip bi hissetmemek, gerçi biliyorsundur da ana yüreği merak ediyorÇok yorma kendiniii daha vakit var kuşum
Gezmekten çocuğuda yormuşum bugün onu anladım yani
Araya yazmıştım zaten canım eheh :)Bağışıklıkla ilgili olduğunu düşündüm bende kuzum dün boğazımda da hafif ağrı yanma vardı akşam da dudağım kaşınmaya başladı zaten anladım çıkacağını. Not alıyorum şimdi gidince sorcam :)
Teşekkür ederiz kuzum inşallah hepimiz sağlıkla giydirelim aldıklarımızı Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize
Ankara’ya gittiğini ben atlamışım görmedim o yazdığınıhastaneye ve doktora karar vermişsin kendi doktorun da takip ediyor sağlıkla kucağına alacaksın inşallah paşanı Biz de dua etmeye devam edicez
Aynen kuzum öyle Hatta herşeyden bahsetmesi çok daha iyi oldu bilmemek daha kötü şu durumda. İnşallah herşeyin üstesinden gelecek benim oğluşumKuzum doktorlar herşeyi iyi kötü hastaya söylemek zırundalar
Bu demek değilki sonucu kötü olucak
Allahın izniyle ben inanıyorum senin evladın bütün bu zorlu mücadelenin hakkından gelicek kuzum
Seneye bugün evladın koynunda sağ salim uyuyo olucak kuzum
Evlatlarımız iyi olsun Allahın izniyle durumumuz el versin evlatlarımızı koruyp kollayalım.
Kuzum yeterki oğlun iyi olsun her kontrolüne gerekirse Ankaraya gidersin
İyiyiz canım çok şükür cerrahla görüştüm ameliyatı yapabileceğini söyledi bilgi verdi geldim öyle geriNe yaptın canım ankarada ?
Bebiş nasıl iyi mi sen nasılsın ?
Bende öyle düşünüyorum önemlş bir olay değil sonuçta benimde sadece akrabalar ve arkadaşlarım var :)
Yemek ye uyu canım bolbol dinlenAraya yazmıştım zaten canım eheh :)
Teşekkür ederim bendeHer ok o hastaneye çıkıyor Zaten çoğunlukla bakalım net değil ama büyük ihtimalle seçtik sayılır hekim kadar hastanenin yoğun bakım ünitesi aletleri vs de önemliymiş
Aynen kuzum öyle Hatta herşeyden bahsetmesi çok daha iyi oldu bilmemek daha kötü şu durumda. İnşallah herşeyin üstesinden gelecek benim oğluşumGüçlü olacak
İyiyiz canım çok şükür cerrahla görüştüm ameliyatı yapabileceğini söyledi bilgi verdi geldim öyle geriçok Yorgunum yemek söyledik yiyelim uyuyacam direkkk
Önemli tabi canım her şeyi en ince detayına kadar düşünmek lazım :)Araya yazmıştım zaten canım eheh :)
Teşekkür ederim bendeHer ok o hastaneye çıkıyor Zaten çoğunlukla bakalım net değil ama büyük ihtimalle seçtik sayılır hekim kadar hastanenin yoğun bakım ünitesi aletleri vs de önemliymiş
Aynen kuzum öyle Hatta herşeyden bahsetmesi çok daha iyi oldu bilmemek daha kötü şu durumda. İnşallah herşeyin üstesinden gelecek benim oğluşumGüçlü olacak
İyiyiz canım çok şükür cerrahla görüştüm ameliyatı yapabileceğini söyledi bilgi verdi geldim öyle geriçok Yorgunum yemek söyledik yiyelim uyuyacam direkkk
Paylaşmadım canım zamanla bu kız neden şişmanlamış der anlarlar galibaKızlar siz sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mı ?
Maden suyu iyi mi geliyormuş?melike222 canım senin kasılmalar devam ediyor mu ? Enfeksyonun ne oldu ? Benim bugün bir kaç kasılmam var dinleniyorum maden suyu içiyorum :)
Yorulmuş canım belli her zamankinden daha sakin bugün :))Yorulmuştur o da kuzum, sürekli hissedilmezmiş sanırım ilk zamanlarda o kıpır kıpır belki sen hissetmiyorsun :)
Daha kargoya çıkmamış canım bilmiyorum o yüzden, teslimat tarihi 27 kasım-3 aralık görünüyoralsınlar tabi amca olmak kolay mı trendyol’da disney butiği açılmıştı oradan aldım kuzum 80 liraydı
Amin kuzum inşallah inşallahAraya yazmıştım zaten canım eheh :)
Canım çok dikkat et kendinemelike222 canım senin kasılmalar devam ediyor mu ? Enfeksyonun ne oldu ? Benim bugün bir kaç kasılmam var dinleniyorum maden suyu içiyorum :)
Evet canım maden suyu iyi geliyor ama dikkatli tüketmekte fayda var tansiyon yükseltiyorPaylaşmadım canım zamanla bu kız neden şişmanlamış der anlarlar galiba
Maden suyu iyi mi geliyormuş?
Hadi gözün aydın canım sorunsuz sıkıntısız atlatmışsınBiz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldibir sonraki randevuyu iple çekiyor insan
Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :)Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldibir sonraki randevuyu iple çekiyor insan
ay geçen ben dövdüm neredeyse hic umurunda degil tepkisiz benim cocuk.Cinsiyette gostermiyor.kendi isterse hareket ediyor yoksa dünya umurunda degil.seninki tepki veriyor tekmeliyor falan ne güzel.Gezmekten çocuğuda yormuşum bugün onu anladım yani
Günlük hareket ediyodu anası gezince ceremeyi içerde çocuk çekti
Geceden falanda hareket etmedi sabah kalktım yine hareket yok karnımı okşadım azcık bastırmış olabilirim
Bi tekme attı bende ohh çektim
Bugünkü hareketleri normale göre yavaş aman çok gezmeyin kızlar çocuklar sonra yoruluyor az hareket ediyolar
Eki Görüntüle 2209764
Dün cinsiyet kesinleşince hiç bişey aklıma gelmeden attım kendimi mağazalara
Benim ilk işim zıbın almak oldu yaa takım 1 tane almışım zıbın almaktan
Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket etmiyo acaba dünün etkisinden mi
Aynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldibir sonraki randevuyu iple çekiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?