2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Paylaşmadım canım zamanla bu kız neden şişmanlamış der anlarlar galiba

Maden suyu iyi mi geliyormuş?

melike222 maden suyu iç demişti ben içtim bugün rahatladım :)

Dikkat ediyorum canım ağrı kesicilerim var. Benimde idrar temiz dediler mantar içinde krem verdi doktor sabah. Maden suyu içtim rahatladım zaten hafta 2-3 kere maden suyu içiyorum geri kalan özel bir su içiyorum içinde magnezyum bolca olan. Ben ne zaman çok yatsam o zaman kasılıyorum hareket edince geçiyor doktorlar normal rahim hazırlanıyor diyor senin benim gibi hamileler daha çok hissediyormuş bazıları hiç hissetmiyormuş ama bütün hamilelerde 4 aydan itibaren kasılmalar başlıyormuş..

Teşekkür ederiz canım inşallah biz görünce dayanamıyoruz hangisini alacağımızı şaşırdık

ay geçen ben dövdüm neredeyse hic umurunda degil tepkisiz benim cocuk.Cinsiyette gostermiyor.kendi isterse hareket ediyor yoksa dünya umurunda degil.seninki tepki veriyor tekmeliyor falan ne güzel.
Sakin yapılı bir bebek olucaktır canım
Sağlığı yerinde olsun cinsiyetini varsın doğumda göstersin canım benimde cinsiyet dün kesinleşti
Herzamankine göre bugün benim minikde sakin :)
Sağol kuzum teşekkür ederiz :)
Kuzum ben günlük yarım saat yürüyüş yapıyorum bir haftadır yapmıyodum sadece,dün hamileliğimden beri ilk defa o kadar uzun süre ayakta durdum gezdim ayaklarım bugün hala ağrıyor.
Normal zamanda hep evde uzanarak geçiriyorum vaktimi o yüzden çocuğada farklı geldi :)
Bugün gayetten sakin :))
Ohh yarasın şifa olsun ağrılarına derman olsun kuzum :))
İdrar temiz çıktı mantar bendede devam canım son doktorun yazdığı ilaçları kullanmamıştım o yüzden geçmedi.
Dün B grubu bir ftil yazmış doktor onu kullanıcam,zaten gebelikte çok sık karşılaşılan bir durummuş mantar
Eşimin teyzesi hemşire canım bana dediği şu oldu kasılmaların için dinlenme hareket et daha az olur dedi
Sende hareket edince olmuyor deyince ne kadar doğruymuş dedim

Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket
Senin vücud yorulduğu için enerjin düşmüştür onuda etkilemiştir.biraz önce dinledim hareketi hissetmek için uzanın diyor ayakta ve hareketliyken beşik gibi sallandığı için uyuyorlarmış.bugun arkadaştaydım masada birşeyler yiyorduk hatta tatlı da yedim orda ilk tekmeyi yedim.gobegin alt tarafında bir şey vurdu

Evet canım bana da fitil verildi akşam ilkini kullanacam ikinciyi 3 gün sonra.. senin mantar akıntı yapıyor mu ve kokuyor mu ?

Evet gerçekten hareket edince geçiyor ya. Sanırım orta yolu lazım ne çok fazla yatmak ne çok fazla hareket etmek. Şu bel ağrılarıma çözüm bulsam herşey düzelecek hamile kemeri aldım ama kullanışlı bulamadım.

Canım yakı yap.doktora sordum yapabilirsin dedi.ufak bir parça kestim belime yapıştırdım çok iyi geldi.mantar için hindistan cevizi yağı benimkini o kesti

Canım yakı yap.doktora sordum yapabilirsin dedi.ufak bir parça kestim belime yapıştırdım çok iyi geldi.mantar için hindistan cevizi yağı benimkini o kesti
Normal zamanda hindistan cevizi yağı keserdi eskiden sadece onu kullanırdım ama artık 2 günde bir oluyorum ilk kez ilaç istedim belki o daha iyi fayda edef diye bakalım.
Yakı bandı sanırım. Ben eskiden çok kullanırdım. Aslında benim ayaklar düz taban olduğu için yıllardır bel ağrısı çekerim. Biraz fazla yürüsem ayakta kaldam iş yapsam. Yakı bandı çok yaptım fayda etmedi düz tabana hamilelik eklenince bel iyice gidik oldu..

Benimde belim kotu bazen tutulup kalıyorum dünden beride adet artışındaki gibi bel ağrısı da çekiyorum

Benimde belim kotu bazen tutulup kalıyorum dünden beride adet artışındaki gibi bel ağrısı da çekiyorum

Koca karı gibi olduk hayırlısıyla 9 ayı bitirsek yarularımızı kucağımıza alsak hepimiz güzel bir oh çeksek ya

Kızlar msjları hızlıca okudum zıbın falan gördüm tedi heryerde varmı bilmiyorum ama semtinde olanlar oradan zıbın alın bnce %100 pamuk uzun kollu kısa kollu hemde ucuz 7 8 tl falandı kumaşı çok güzel tavsiye ederim

Önceden vardı hamilelikte fazlalaştı

Ben de 2 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olmuştum. Ara ara ağrılarım olurdu. Artık yok çok şükür. Magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorsan mutlaka kullanmanı tavsiye ederim. D vitamini ve B12 ni her zaman kontrol ettir. Bunların eksikliği ağrıları çoğaltıyor. Hamilelikte bel ağrısı egzersizleri var onları ve yürüyüşü ihmal etme derim.

Teşekkür ederim canım haftaya tekrar randevum var doktoruma söyleyim o zaman kontrol etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…