Paylaşmadım canım zamanla bu kız neden şişmanlamış der anlarlar galiba
Maden suyu iyi mi geliyormuş?
Yorulmuş canım belli her zamankinden daha sakin bugün :))
En geç 1 haftaya elinde o zaman canım
Benim aklıma gelmeyen şeyler erkek oldukları halde onların aklına geliyo çok düşünüyolar kız doğsada sevsek diye herkes dört gözle bekliyo
Amin kuzum inşallah inşallah
Bebekler bizim tahmin ettiğimizden daha güçlüler kuzum
Canım çok dikkat et kendine
Dün idrar tahlilim temiz çıktı canım
Sirkeli su ve gün içinde tükettiğim bol su faydalı oldu heralde
Kasılmalarımada progestan fayda ediyor sanırsam,en son perşembe veya cuma günü oldu şükür bi daha olmadı
İnşallah sanada faydası olur maden suyunun benim tükettiğim birde oydu unuttum onu saymayı :))
Kasılmanın sık olduğu zamanlar benim formülüm şu şekilde canım;
2 duble bardak süt
2 tabak yoğurt
1 tane maden suyu
4 litre su
2 adet muz
2 defa 200lük progestan fitil
Gözün aydın canımBiz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik her şey yolunda şükür , minnağı görmek çok güzeldibir sonraki randevuyu iple çekiyor insan
Teşekkür ederiz canım inşallahCanım çok güzel güzel günlerde eskitin
Çok güzeller yaa güzel günlerde giyinin canım :) şu kız kıyafetleri harika oluyor ben daha etek vs almadım ama alırım yanı tüller babetler
Canım etkisinin olacağını sanmıyorum bende zaten daha çok koltuğa vs uzanınca hissediyorum ayaktayken değil bi problem olmadığı sürece yürümenin bi zararı yok canım
Canım doktor içine sindiyse alanında uzmansa inşallh her şey yolunda gider kuzum. Biz ilk keseyi görmeye gittiğimizde tatildeydik orada müthiş bir doktora denk geldik ve bana dedi ki hiçbir hamile %100 o bebeği dünyaya getiremez dedi bunun oranı %82 miş.. yani her şey yolunda olsa bile bebeğimizin dünyaya gelme oranı %100 değil hiçbir şeyin garantisi yok o yüzdentedbir ve tevekkül olayına o kadar inanıyorum ki canım ama iyi alanında tecrubeli doktora da çok inanıyorum tabii takdir allahın o yüzden doktorunu iyi seç canım gerekirse hep beraber araştıralım... ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum allahın izniyle
Canım gözün aydın
Sakin yapılı bir bebek olucaktır canımay geçen ben dövdüm neredeyse hic umurunda degil tepkisiz benim cocuk.Cinsiyette gostermiyor.kendi isterse hareket ediyor yoksa dünya umurunda degil.seninki tepki veriyor tekmeliyor falan ne güzel.
Sağol kuzum teşekkür ederiz :)Canım çok güzel güzel günlerde eskitin
Çok güzeller yaa güzel günlerde giyinin canım :) şu kız kıyafetleri harika oluyor ben daha etek vs almadım ama alırım yanı tüller babetler
Canım etkisinin olacağını sanmıyorum bende zaten daha çok koltuğa vs uzanınca hissediyorum ayaktayken değil bi problem olmadığı sürece yürümenin bi zararı yok canım
Canım doktor içine sindiyse alanında uzmansa inşallh her şey yolunda gider kuzum. Biz ilk keseyi görmeye gittiğimizde tatildeydik orada müthiş bir doktora denk geldik ve bana dedi ki hiçbir hamile %100 o bebeği dünyaya getiremez dedi bunun oranı %82 miş.. yani her şey yolunda olsa bile bebeğimizin dünyaya gelme oranı %100 değil hiçbir şeyin garantisi yok o yüzdentedbir ve tevekkül olayına o kadar inanıyorum ki canım ama iyi alanında tecrubeli doktora da çok inanıyorum tabii takdir allahın o yüzden doktorunu iyi seç canım gerekirse hep beraber araştıralım... ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum allahın izniyle
Canım gözün aydın
Ohh yarasın şifa olsun ağrılarına derman olsun kuzum :))melike222 maden suyu iç demişti ben içtim bugün rahatladım :)
Dikkat ediyorum canım ağrı kesicilerim var. Benimde idrar temiz dediler mantar içinde krem verdi doktor sabah. Maden suyu içtim rahatladım zaten hafta 2-3 kere maden suyu içiyorum geri kalan özel bir su içiyorum içinde magnezyum bolca olan. Ben ne zaman çok yatsam o zaman kasılıyorum hareket edince geçiyordoktorlar normal rahim hazırlanıyor diyor senin benim gibi hamileler daha çok hissediyormuş bazıları hiç hissetmiyormuş ama bütün hamilelerde 4 aydan itibaren kasılmalar başlıyormuş..
Ayy bayıldım bunlara
Teşekkür ederiz canımAyy bayıldım bunlara
Kızlar ben dün çok fazla gezdim ayaklarımın altı bile şişmiş gezmekten :))
Bugün benim fındığım çok fazla güçlü hareket
Senin vücud yorulduğu için enerjin düşmüştür onuda etkilemiştir.biraz önce dinledim hareketi hissetmek için uzanın diyor ayakta ve hareketliyken beşik gibi sallandığı için uyuyorlarmış.bugun arkadaştaydım masada birşeyler yiyorduk hatta tatlı da yedim orda ilk tekmeyi yedim.gobegin alt tarafında bir şey vurduGezmekten çocuğuda yormuşum bugün onu anladım yani
Günlük hareket ediyodu anası gezince ceremeyi içerde çocuk çekti
Geceden falanda hareket etmedi sabah kalktım yine hareket yok karnımı okşadım azcık bastırmış olabilirim
Bi tekme attı bende ohh çektim
Bugünkü hareketleri normale göre yavaş aman çok gezmeyin kızlar çocuklar sonra yoruluyor az hareket ediyolar
Evet canım bana da fitil verildi akşam ilkini kullanacam ikinciyi 3 gün sonra.. senin mantar akıntı yapıyor mu ve kokuyor mu ?Sakin yapılı bir bebek olucaktır canım
Sağlığı yerinde olsun cinsiyetini varsın doğumda göstersin canım benimde cinsiyet dün kesinleşti
Herzamankine göre bugün benim minikde sakin :)
Sağol kuzum teşekkür ederiz :)
Kuzum ben günlük yarım saat yürüyüş yapıyorum bir haftadır yapmıyodum sadece,dün hamileliğimden beri ilk defa o kadar uzun süre ayakta durdum gezdim ayaklarım bugün hala ağrıyor.
Normal zamanda hep evde uzanarak geçiriyorum vaktimi o yüzden çocuğada farklı geldi :)
Bugün gayetten sakin :))
Ohh yarasın şifa olsun ağrılarına derman olsun kuzum :))
İdrar temiz çıktı mantar bendede devam canım son doktorun yazdığı ilaçları kullanmamıştım o yüzden geçmedi.
Dün B grubu bir ftil yazmış doktor onu kullanıcam,zaten gebelikte çok sık karşılaşılan bir durummuş mantar
Eşimin teyzesi hemşire canım bana dediği şu oldu kasılmaların için dinlenme hareket et daha az olur dedi
Sende hareket edince olmuyor deyince ne kadar doğruymuş dedim
Canım yakı yap.doktora sordum yapabilirsin dedi.ufak bir parça kestim belime yapıştırdım çok iyi geldi.mantar için hindistan cevizi yağı benimkini o kestiEvet canım bana da fitil verildi akşam ilkini kullanacam ikinciyi 3 gün sonra.. senin mantar akıntı yapıyor mu ve kokuyor mu ?
Evet gerçekten hareket edince geçiyor ya. Sanırım orta yolu lazım ne çok fazla yatmak ne çok fazla hareket etmek. Şu bel ağrılarıma çözüm bulsam herşey düzelecek hamile kemeri aldım ama kullanışlı bulamadım.
Normal zamanda hindistan cevizi yağı keserdi eskiden sadece onu kullanırdım ama artık 2 günde bir oluyorum ilk kez ilaç istedim belki o daha iyi fayda edef diye bakalım.Canım yakı yap.doktora sordum yapabilirsin dedi.ufak bir parça kestim belime yapıştırdım çok iyi geldi.mantar için hindistan cevizi yağı benimkini o kesti
Benimde belim kotu bazen tutulup kalıyorum dünden beride adet artışındaki gibi bel ağrısı da çekiyorumNormal zamanda hindistan cevizi yağı keserdi eskiden sadece onu kullanırdım ama artık 2 günde bir oluyorum ilk kez ilaç istedim belki o daha iyi fayda edef diye bakalım.
Yakı bandı sanırım. Ben eskiden çok kullanırdım. Aslında benim ayaklar düz taban olduğu için yıllardır bel ağrısı çekerim. Biraz fazla yürüsem ayakta kaldam iş yapsam. Yakı bandı çok yaptım fayda etmedidüz tabana hamilelik eklenince bel iyice gidik oldu..
Benimde belim kotu bazen tutulup kalıyorum dünden beride adet artışındaki gibi bel ağrısı da çekiyorum
Evet gerçekten hareket edince geçiyor ya. Sanırım orta yolu lazım ne çok fazla yatmak ne çok fazla hareket etmek. Şu bel ağrılarıma çözüm bulsam herşey düzelecek hamile kemeri aldım ama kullanışlı bulamadım.
Önceden vardı hamilelikte fazlalaştıBel ağrısı önceden mi yoksa hamilelikle mi başladı?
Ben paylaşmadım nazar falan olur diye korktumKızlar siz sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mı ?
Aynen valla.bu arada telefon yazdıklarımı degisyiriyorKoca karı gibi oldukhayırlısıyla 9 ayı bitirsek yarularımızı kucağımıza alsak hepimiz güzel bir oh çeksek ya
Önceden vardı hamilelikte fazlalaştı
Ben de 2 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olmuştum. Ara ara ağrılarım olurdu. Artık yok çok şükür. Magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorsan mutlaka kullanmanı tavsiye ederim. D vitamini ve B12 ni her zaman kontrol ettir. Bunların eksikliği ağrıları çoğaltıyor. Hamilelikte bel ağrısı egzersizleri var onları ve yürüyüşü ihmal etme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?