Hadi gözün aydın canım ilk tekmeyide yedin :))Senin vücud yorulduğu için enerjin düşmüştür onuda etkilemiştir.biraz önce dinledim hareketi hissetmek için uzanın diyor ayakta ve hareketliyken beşik gibi sallandığı için uyuyorlarmış.bugun arkadaştaydım masada birşeyler yiyorduk hatta tatlı da yedim orda ilk tekmeyi yedim.gobegin alt tarafında bir şey vurdu
Canım benim mantar yeşil sarı akıntı yapıyor.Evet canım bana da fitil verildi akşam ilkini kullanacam ikinciyi 3 gün sonra.. senin mantar akıntı yapıyor mu ve kokuyor mu ?
Evet gerçekten hareket edince geçiyor ya. Sanırım orta yolu lazım ne çok fazla yatmak ne çok fazla hareket etmek. Şu bel ağrılarıma çözüm bulsam herşey düzelecek hamile kemeri aldım ama kullanışlı bulamadım.
Teşekkür ederiz canım inşallahÇok ciciler yaa güle güle giysin minnak
Hepsi cook guzel ya saglicakla gule gule giysin
Teşekkür ederiz canımm inşallahHepsi cook guzel ya saglicakla gule gule giysin
Amin ins cnm.o zaman takvimin yanlışSon adet tarihlerimiz de aynı sayılır 9 temmuz benimki seninki de 8 sanırım
22. Haftada güzel net görüyorlarmış her şeyi allahım güzel sonuçlar çıkarsın inşallah
Bi hafta önden gidiyor hep ben de haftasının takibini ona göre yapiim diye ayarlamıştım takvimi canım erken kavuşma hissi tatlı geliyor insana tabi bir deAmin ins cnm.o zaman takvimin yanlış
bana diyordunuz bide çocuğu rahat bırak diyeGezmekten çocuğuda yormuşum bugün onu anladım yani
Günlük hareket ediyodu anası gezince ceremeyi içerde çocuk çekti
Geceden falanda hareket etmedi sabah kalktım yine hareket yok karnımı okşadım azcık bastırmış olabilirim
Bi tekme attı bende ohh çektim
Bugünkü hareketleri normale göre yavaş aman çok gezmeyin kızlar çocuklar sonra yoruluyor az hareket ediyolar
Doğru diyorsun canım tevekkül etmek düşüyor bizlere. Kardeşimle aynı olan bir ablamız hamileliğinin son ayında Doğumdan birkaç hafta önce aniden bebeğini kaybetmişti ondan da çok etkilenmiştim tabi o zaman yaşım daha 18di ama o zaman dank etmişti böyle şeyler olabileceği. Ondan öncesi laylaylomdu tabi :) Bazende diyorum önceden hiç böyle muayene imkanı cihazlar teknoloji yokmuş Hatta çok değil annem bana ilk hamileyken takoz gibi bi aletle kalp atışı dinliyorlarmış sadece mesela. Tabi bebek ölümleri daha fazla oluyormuş ama demek istediğim işte bazen herşeyi çok bilmek veya denk gelmek iyi olmuyor sanki her an korku. Değerim arttı mı kese oluştu mu, kalp atışı var mı, ikili test iyi gelecek mi korkusu sonra ayrıntılıda sorun çıkacak mı diye düşünmekten insan hamileliğini doyasıya yaşayamıyorCanım çok güzel güzel günlerde eskitin
Çok güzeller yaa güzel günlerde giyinin canım :) şu kız kıyafetleri harika oluyor ben daha etek vs almadım ama alırım yanı tüller babetler
Canım etkisinin olacağını sanmıyorum bende zaten daha çok koltuğa vs uzanınca hissediyorum ayaktayken değil bi problem olmadığı sürece yürümenin bi zararı yok canım
Canım doktor içine sindiyse alanında uzmansa inşallh her şey yolunda gider kuzum. Biz ilk keseyi görmeye gittiğimizde tatildeydik orada müthiş bir doktora denk geldik ve bana dedi ki hiçbir hamile %100 o bebeği dünyaya getiremez dedi bunun oranı %82 miş.. yani her şey yolunda olsa bile bebeğimizin dünyaya gelme oranı %100 değil hiçbir şeyin garantisi yok o yüzdentedbir ve tevekkül olayına o kadar inanıyorum ki canım ama iyi alanında tecrubeli doktora da çok inanıyorum tabii takdir allahın o yüzden doktorunu iyi seç canım gerekirse hep beraber araştıralım... ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum allahın izniyle
Canım gözün aydın
Evet cnm haklisın hep korku içindeyiz bende evlenmeden önce bu kadr takmazdim kafamı bir şeye etrafında. Kötü şeyler görünce yada 1 kere başına gelince sanki hersey kotu olacakmış gibi geliyor ilk bebeğim den sonra sürekli tekrar aynı şeyleri yasayavakmiyim diye stresli zor bir hamilelik geçirdim sinra bende dogumdan sonra bir yerim.agrisa acaba kötü bir hastalığım mi var internette araştırıyordum.kafamı takiyordum bana birsey olursa kızıma kim bakacak artik panik atak olmuşum kalbim sıkısıyor gibi oluyordu.kaç defa komsuyu cagirdim kalp krizi geçiriyorum diye meğerse bunlar hep kafaya takmaktanmis. Herşeyi oluruna bırakmak lazım yoksa kendimize yapıyoruz.hersey güzel olacak demeyi bilmemiz lazım. Ama bence.sen çok güclusun .bana diyordunuz bide çocuğu rahat bırak diyeo işi şakası da, Prof bile dönsün diye geçen dürttü çocuğumu içim gitti Utanmasam yavaş ol diyecektim
Doğru diyorsun canım tevekkül etmek düşüyor bizlere. Kardeşimle aynı olan bir ablamız hamileliğinin son ayında Doğumdan birkaç hafta önce aniden bebeğini kaybetmişti ondan da çok etkilenmiştim tabi o zaman yaşım daha 18di ama o zaman dank etmişti böyle şeyler olabileceği. Ondan öncesi laylaylomdu tabi :) Bazende diyorum önceden hiç böyle muayene imkanı cihazlar teknoloji yokmuş Hatta çok değil annem bana ilk hamileyken takoz gibi bi aletle kalp atışı dinliyorlarmış sadece mesela. Tabi bebek ölümleri daha fazla oluyormuş ama demek istediğim işte bazen herşeyi çok bilmek veya denk gelmek iyi olmuyor sanki her an korku. Değerim arttı mı kese oluştu mu, kalp atışı var mı, ikili test iyi gelecek mi korkusu sonra ayrıntılıda sorun çıkacak mı diye düşünmekten insan hamileliğini doyasıya yaşayamıyoryine çok konuştum :) Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah Seneye bu zamanlarda bebişlerimizi konuşuyor oluruz umarım
Doğru diyorsun sende canım insanın her imkan elinin altında olunca ister istemez birşey olunca da fikir sahibi olmak için herşeyi kurcalıyor o da her zamn mutlu etmiyor. :) Ben stresin vücudumuzu ne kadar etkilediğine şahit olduğum için kafamın rahat olmasına uğraşıyorum artık :) Teşekkür ederim canımEvet cnm haklisın hep korku içindeyiz bende evlenmeden önce bu kadr takmazdim kafamı bir şeye etrafında. Kötü şeyler görünce yada 1 kere başına gelince sanki hersey kotu olacakmış gibi geliyor ilk bebeğim den sonra sürekli tekrar aynı şeyleri yasayavakmiyim diye stresli zor bir hamilelik geçirdim sinra bende dogumdan sonra bir yerim.agrisa acaba kötü bir hastalığım mi var internette araştırıyordum.kafamı takiyordum bana birsey olursa kızıma kim bakacak artik panik atak olmuşum kalbim sıkısıyor gibi oluyordu.kaç defa komsuyu cagirdim kalp krizi geçiriyorum diye meğerse bunlar hep kafaya takmaktanmis. Herşeyi oluruna bırakmak lazım yoksa kendimize yapıyoruz.hersey güzel olacak demeyi bilmemiz lazım. Ama bence.sen çok güclusun .
Canım Bende öğün aralarında acayip acıkıyorum süt yoğurt çubuk kraker meyve gibi şeylerle geçiştiriyorum yesem dünyaları yerim ama kendimi tutuyorumKızlar şu saatte acıkanınız var mı ne yiyip içiyorsunuz?
Gün boyu az da yemiyorum akşam da iyi yedim bence üstüne mandalina da yedim ama karnım acıkınca ne yesem şaşırıyorum
Ay ben ilkinde 37 haftadan sonra doğsun diye neler yaptım 38+4 de doğurdum. Bunda neden se hep son günü bekleyesim varBi hafta önden gidiyor hep ben de haftasının takibini ona göre yapiim diye ayarlamıştım takvimi canım erken kavuşma hissi tatlı geliyor insana tabi bir de
Aynı dertten bende muzdaribim yemekten sonra birşey yemeyeyim diyorum gece çok acıkıyorum. Çareyi 9 gibi ara öğün yapmakta buldum. Sütlaç yiyorum o biraz tok tutuyor (haminne gibi geziyorum ben bugün sütlacımı yedim miKızlar şu saatte acıkanınız var mı ne yiyip içiyorsunuz?
Gün boyu az da yemiyorum akşam da iyi yedim bence üstüne mandalina da yedim ama karnım acıkınca ne yesem şaşırıyorum
Yalnız olmadığıma sevindimGünaydın Kızlarr
20. haftasında 6 kg alan tosuncuk adayı bildiriyor; Tüm yedikleriniz bebişlerinize yarasın hiç kilo almayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?