2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hadi gözün aydın canım ilk tekmeyide yedin :))
Gündüz hareketleri yorgun olduğu için her zamankine göre zayıftı akşamdan beri maşallah güçlendi kuzum
Canım benim mantar yeşil sarı akıntı yapıyor.
Gebeliğin başından beri idrarımda koku var muhtemelen oda kullandığım vitaminden kaynaklanıyor çünkü idrar tahlilim daha dün temiz çıktı.

Boşuna dememişler canım azı karar çoğu zarar diye
Senin düz taban olunca ayakta haliyle fazla kalamıyorsun
Bide biz seninle minyon tipliyiz göbek öne doğru gittikçe bel ağrımız dahada artıyor

bana diyordunuz bide çocuğu rahat bırak diye o işi şakası da, Prof bile dönsün diye geçen dürttü çocuğumu içim gitti Utanmasam yavaş ol diyecektim
Doğru diyorsun canım tevekkül etmek düşüyor bizlere. Kardeşimle aynı olan bir ablamız hamileliğinin son ayında Doğumdan birkaç hafta önce aniden bebeğini kaybetmişti ondan da çok etkilenmiştim tabi o zaman yaşım daha 18di ama o zaman dank etmişti böyle şeyler olabileceği. Ondan öncesi laylaylomdu tabi :) Bazende diyorum önceden hiç böyle muayene imkanı cihazlar teknoloji yokmuş Hatta çok değil annem bana ilk hamileyken takoz gibi bi aletle kalp atışı dinliyorlarmış sadece mesela. Tabi bebek ölümleri daha fazla oluyormuş ama demek istediğim işte bazen herşeyi çok bilmek veya denk gelmek iyi olmuyor sanki her an korku. Değerim arttı mı kese oluştu mu, kalp atışı var mı, ikili test iyi gelecek mi korkusu sonra ayrıntılıda sorun çıkacak mı diye düşünmekten insan hamileliğini doyasıya yaşayamıyor yine çok konuştum :) Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah Seneye bu zamanlarda bebişlerimizi konuşuyor oluruz umarım

Evet cnm haklisın hep korku içindeyiz bende evlenmeden önce bu kadr takmazdim kafamı bir şeye etrafında. Kötü şeyler görünce yada 1 kere başına gelince sanki hersey kotu olacakmış gibi geliyor ilk bebeğim den sonra sürekli tekrar aynı şeyleri yasayavakmiyim diye stresli zor bir hamilelik geçirdim sinra bende dogumdan sonra bir yerim.agrisa acaba kötü bir hastalığım mi var internette araştırıyordum.kafamı takiyordum bana birsey olursa kızıma kim bakacak artik panik atak olmuşum kalbim sıkısıyor gibi oluyordu.kaç defa komsuyu cagirdim kalp krizi geçiriyorum diye meğerse bunlar hep kafaya takmaktanmis. Herşeyi oluruna bırakmak lazım yoksa kendimize yapıyoruz.hersey güzel olacak demeyi bilmemiz lazım. Ama bence.sen çok güclusun .

Doğru diyorsun sende canım insanın her imkan elinin altında olunca ister istemez birşey olunca da fikir sahibi olmak için herşeyi kurcalıyor o da her zamn mutlu etmiyor. :) Ben stresin vücudumuzu ne kadar etkilediğine şahit olduğum için kafamın rahat olmasına uğraşıyorum artık :) Teşekkür ederim canım

Kızlar şu saatte acıkanınız var mı ne yiyip içiyorsunuz?
Gün boyu az da yemiyorum akşam da iyi yedim bence üstüne mandalina da yedim ama karnım acıkınca ne yesem şaşırıyorum

Gün boyu az da yemiyorum akşam da iyi yedim bence üstüne mandalina da yedim ama karnım acıkınca ne yesem şaşırıyorum
Canım Bende öğün aralarında acayip acıkıyorum süt yoğurt çubuk kraker meyve gibi şeylerle geçiştiriyorum yesem dünyaları yerim ama kendimi tutuyorum

Ya suan yatakta dönüyorum sürekli rahat edemiyorum solda yatarken tam memenin altına böyle nasıl desem karincalanma gibi birsey oluyor ve sağa dönünce geçiyor solda neden böyle oluyor ki bebek solda rahat eder ama bana 3 gündür böyle oluor sağ desem tamam da niye solda böyleyim sanki kalbim birazcık altta atıyor bebek desem o kadar yukarı cikmamistir daha

Bi hafta önden gidiyor hep ben de haftasının takibini ona göre yapiim diye ayarlamıştım takvimi canım erken kavuşma hissi tatlı geliyor insana tabi bir de
Ay ben ilkinde 37 haftadan sonra doğsun diye neler yaptım 38+4 de doğurdum. Bunda neden se hep son günü bekleyesim var başıma gelecekleri biliyorum galiba

Aynı dertten bende muzdaribim yemekten sonra birşey yemeyeyim diyorum gece çok acıkıyorum. Çareyi 9 gibi ara öğün yapmakta buldum. Sütlaç yiyorum o biraz tok tutuyor (haminne gibi geziyorum ben bugün sütlacımı yedim mi)

Günaydın Kızlarr
20. haftasında 6 kg alan tosuncuk adayı bildiriyor; Tüm yedikleriniz bebişlerinize yarasın hiç kilo almayın inşallah
Yalnız olmadığıma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…