Günaydın.evet bende farkettim baya ilerlemişiz.diger gruplar baya gerideKızlar bu arada baktım da bizim sayfalar güzel ilerlemiş muhabbetimiz tutmuş maaşallah diyeyim de 2018 nisan anneleri 2600 küsürlerde bebişleri yaşlarına girecek neredeyse biz doğurmadan 3000 sayfa rahat oluruz güzel bir şey bu bizim için
Dimi ben de baktım biz maaşallah iyiyizGünaydın.evet bende farkettim baya ilerlemişiz.diger gruplar baya geride
Ay ben ilkinde 37 haftadan sonra doğsun diye neler yaptım 38+4 de doğurdum. Bunda neden se hep son günü bekleyesim varbaşıma gelecekleri biliyorum galiba
Aynı dertten bende muzdaribim yemekten sonra birşey yemeyeyim diyorum gece çok acıkıyorum. Çareyi 9 gibi ara öğün yapmakta buldum. Sütlaç yiyorum o biraz tok tutuyor (haminne gibi geziyorum ben bugün sütlacımı yedim mi)
Yalnız olmadığıma sevindim
Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi 360 gr olmuş , darısı sizlere bebişler hep iyi olsun sağlıklı olsunHadi gözün aydın canım sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın
Darısı hepimizin başına olsun inşallah
Ne kadar olmuş kuzucuk :))
Kızlar siz sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mı ?
Günaydın Kızlarr
20. haftasında 6 kg alan tosuncuk adayı bildiriyor; Tüm yedikleriniz bebişlerinize yarasın hiç kilo almayın inşallah
Ben kaç kg aldım allah bilir
Kahvaltıda kızarmış ekmek gömüyordum dün wasa aldım ekmek yemeyeceğim artık az az sık sık yemek gerek aslında aralarda süt yoğurt meyve falan mide tok kalırsa saldırmam sanırım acıkınca her şeye off bilemedim ama düzen nizam şart yoksa doğurunca bana kalacak kilolar sonra ver verebilirsenben de 6 kg yu devirdim. ve karnım da çatlaklar oluşmaya başlamış. tabii kilonun etkisi de çok. bu aralar kaçırdım biraz.
Kahvaltıda kızarmış ekmek gömüyordum dün wasa aldım ekmek yemeyeceğim artık az az sık sık yemek gerek aslında aralarda süt yoğurt meyve falan mide tok kalırsa saldırmam sanırım acıkınca her şeye off bilemedim ama düzen nizam şart yoksa doğurunca bana kalacak kilolar sonra ver verebilirsen
Olur olmadık her anlarını paylaşanlara bende sinir oluyorum. Misal bir arkadaşım var okuldan. İçtiği bütün türk kahvesinin resimlerini paylaşıyor *kahve keyfi*konuya geriden geldim ama. ne ilkini ne de bunu paylaşmadım. eşim de paylaşmadı. ikimizde sosyal medyada bu tarz paylaşımlardam hoşlanmıyoruz. ben sadece özel anları paylaşırım arkadaşlarla birlikte olan bir yemek doğum günü gezme tarzı ya da bilgi amaçla paylaşımlar yaparım. ama şuna da sinir olurum. şurdayım kahvecide şunla ay ay, yok yemekteyim şurada bi de yemek fotosu konulur aman aman çok eğlenceli. ve şunu farkettim. mesela birbirlerini sevmeyen insanlar var biliyorum. ama yorumlara bi övgüler görseniz kuzu sarması sanki. insanlar çok ikiyüzlü. sosyal medyada samimi olunduğuna hiç inanmıyorum.
ama tabii ki hamileliği paylaşmak tercih meselesi. ben hamileliği daha çok içinde yaşayanlardanım. öyle ki aileme bile 4.ayda söyledim. şu an bilenler sadece iş çevremiz ve çok yakın arkadaşlarımız. böylesi bizim için daha iyi.
Ben kaç kg aldım allah bilir
ben de 6 kg yu devirdim. ve karnım da çatlaklar oluşmaya başlamış. tabii kilonun etkisi de çok. bu aralar kaçırdım biraz.
Ben de oğlumda 37 ye kadar nasıl dayanıcam ki ayrılırım erkenden diyordum ama alışıyor insan allah da güç kuvvet veriyor cnmbeni korkutan sonrası değil de, o bi şekilde verilir de. doğuma kadar olan süreç. bu gidişle ben 32.haftada ayrılırım gibi çünkü zorlanmaya başladım.
Günaydın canım. Ben hibor 5000 kullanıyorum ama şuanlık öyle bir problem yaşamadım.Herkese günaydın kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum dişetleriniz ve burnunuz kanıyor mu?
Çok kilo alınca vucutta ağrılar çoğalıyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama 5 kilo aldım şimdiden. Beni de dr um çalıştırmayacak gibi hissediyorum.beni korkutan sonrası değil de, o bi şekilde verilir de. doğuma kadar olan süreç. bu gidişle ben 32.haftada ayrılırım gibi çünkü zorlanmaya başladım.
Allah güç kuvvet versin aksilik olmasın çalışalım inşallah canım ben son ayları düşündükçe tedirgin oluyorumBen de oğlumda 37 ye kadar nasıl dayanıcam ki ayrılırım erkenden diyordum ama alışıyor insan allah da güç kuvvet veriyor cnm
Ben de oğlumda 37 ye kadar nasıl dayanıcam ki ayrılırım erkenden diyordum ama alışıyor insan allah da güç kuvvet veriyor cnm
Çok kilo alınca vucutta ağrılar çoğalıyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama 5 kilo aldım şimdiden. Beni de dr um çalıştırmayacak gibi hissediyorum.
Ya ben kilo almadım güzel beslenemiyor Muyum acaba. 500 gr fazla çıkıyorum sadece tartıda.
Aslında alakası olmadığını biliyorum ama geçen başka bir uygulamada kilo almayanları yerden yere vurmuşlar imkansız diyerek bildiğin yalancı demişler kilo almadım veya az aldım diyenlereEtkilendim sanırım Ben akşam az yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıyı güzel yapıyorum ondan mı acaba. Ama acıkınca gece de olsa yiyorum Doktora mı sorsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?