2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın.evet bende farkettim baya ilerlemişiz.diger gruplar baya geride

Sütlatç ı her gün nerden bulayım olsa affetmem o ayrı
Süt içtim ceviz yedim ama açlık aniden geliyor birden bire şekerim mi düşüyor mana veremedim

Kızlar siz sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mı ?

konuya geriden geldim ama. ne ilkini ne de bunu paylaşmadım. eşim de paylaşmadı. ikimizde sosyal medyada bu tarz paylaşımlardam hoşlanmıyoruz. ben sadece özel anları paylaşırım arkadaşlarla birlikte olan bir yemek doğum günü gezme tarzı ya da bilgi amaçla paylaşımlar yaparım. ama şuna da sinir olurum. şurdayım kahvecide şunla ay ay, yok yemekteyim şurada bi de yemek fotosu konulur aman aman çok eğlenceli. ve şunu farkettim. mesela birbirlerini sevmeyen insanlar var biliyorum. ama yorumlara bi övgüler görseniz kuzu sarması sanki. insanlar çok ikiyüzlü. sosyal medyada samimi olunduğuna hiç inanmıyorum.

ama tabii ki hamileliği paylaşmak tercih meselesi. ben hamileliği daha çok içinde yaşayanlardanım. öyle ki aileme bile 4.ayda söyledim. şu an bilenler sadece iş çevremiz ve çok yakın arkadaşlarımız. böylesi bizim için daha iyi.

ben de 6 kg yu devirdim. ve karnım da çatlaklar oluşmaya başlamış. tabii kilonun etkisi de çok. bu aralar kaçırdım biraz.
Kahvaltıda kızarmış ekmek gömüyordum dün wasa aldım ekmek yemeyeceğim artık az az sık sık yemek gerek aslında aralarda süt yoğurt meyve falan mide tok kalırsa saldırmam sanırım acıkınca her şeye off bilemedim ama düzen nizam şart yoksa doğurunca bana kalacak kilolar sonra ver verebilirsen

beni korkutan sonrası değil de, o bi şekilde verilir de. doğuma kadar olan süreç. bu gidişle ben 32.haftada ayrılırım gibi çünkü zorlanmaya başladım.

Olur olmadık her anlarını paylaşanlara bende sinir oluyorum. Misal bir arkadaşım var okuldan. İçtiği bütün türk kahvesinin resimlerini paylaşıyor *kahve keyfi* İlk gebeliğimde de ikincisinde de paylaşım yaptım ama insanların gözüne sokarak değil. Çok yakın arkadaşlarımla gelenekselleştirdiğimiz bir foto klasiğimiz var. Senelerde büyüyen dostluğumuza dair. Geçmiş seneleri çocuklarımızla kolajlayarak paylaşıyoruz

Ben kaç kg aldım allah bilir

ben de 6 kg yu devirdim. ve karnım da çatlaklar oluşmaya başlamış. tabii kilonun etkisi de çok. bu aralar kaçırdım biraz.

Mayıs sonrası postlarımızda kilolar üzerine olacak bu gidişle

Herkese günaydın kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum dişetleriniz ve burnunuz kanıyor mu?

beni korkutan sonrası değil de, o bi şekilde verilir de. doğuma kadar olan süreç. bu gidişle ben 32.haftada ayrılırım gibi çünkü zorlanmaya başladım.
Ben de oğlumda 37 ye kadar nasıl dayanıcam ki ayrılırım erkenden diyordum ama alışıyor insan allah da güç kuvvet veriyor cnm

Çok kilo alınca vucutta ağrılar çoğalıyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama 5 kilo aldım şimdiden. Beni de dr um çalıştırmayacak gibi hissediyorum.

Ben de oğlumda 37 ye kadar nasıl dayanıcam ki ayrılırım erkenden diyordum ama alışıyor insan allah da güç kuvvet veriyor cnm
Allah güç kuvvet versin aksilik olmasın çalışalım inşallah canım ben son ayları düşündükçe tedirgin oluyorum

Ya ben kilo almadım güzel beslenemiyor Muyum acaba. 500 gr fazla çıkıyorum sadece tartıda.
Aslında alakası olmadığını biliyorum ama geçen başka bir uygulamada kilo almayanları yerden yere vurmuşlar imkansız diyerek bildiğin yalancı demişler kilo almadım veya az aldım diyenlere Etkilendim sanırım Ben akşam az yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıyı güzel yapıyorum ondan mı acaba. Ama acıkınca gece de olsa yiyorum Doktora mı sorsam acaba?

kızıma hamile iken ben de 37.haftaya kadar çalıştım. 37.haftama girdiğimde ama şu an ki kilomdan 8 kg daha azdım.
düşün daha 15 hafta var. ayda 1 kg yu geçmemem lazım. ama aşırı tuzlu tüketim yapmamama rağmen şişim. bugün öğlen yürüyüş yapacam iş yerinde. başka türlü olmayacak yoksa.

Çok kilo alınca vucutta ağrılar çoğalıyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama 5 kilo aldım şimdiden. Beni de dr um çalıştırmayacak gibi hissediyorum.

belki benim de öyle olur. şimdiye kadar kilomla alakalı hiç bişi demedi ama diyebilir yani. öyle olursa da çalışmam ne yapayım. zaten ücretsiz izin düşünüyorum. erken başlamış olurum sadece.

günde kaç ana öğün ara öğün yapıyorsun güzel beslenememek değilde yani bünyen kilo almaya müsait değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…