Geçen gezmiyordum burdaki başlıklara baktım.sadece 6 kilo almis 4 kilo doğmuş bebegi.27 haftasına gelip kilo almayanda var bebegim sağlıklı diyor.ilerleyen zamanlarda kilo alırsın muhakkak.mankenler hiç kilo almıyorlar bebekleri kilolu doğuyor kilo alanların tam tersi.Ya ben kilo almadım güzel beslenemiyor Muyum acaba. 500 gr fazla çıkıyorum sadece tartıda.
Aslında alakası olmadığını biliyorum ama geçen başka bir uygulamada kilo almayanları yerden yere vurmuşlar imkansız diyerek bildiğin yalancı demişler kilo almadım veya az aldım diyenlereEtkilendim sanırım Ben akşam az yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıyı güzel yapıyorum ondan mı acaba. Ama acıkınca gece de olsa yiyorum Doktora mı sorsam acaba?
Ben de dikkat ediyorum cnm bir kg aldım. Onu da dikkat edince veriyorum. Hedefim kg almadan bitirmek çünkü 80 kg ile hamile kaldımGeçen gezmiyordum burdaki başlıklara baktım.sadece 6 kilo almis 4 kilo doğmuş bebegi.27 haftasına gelip kilo almayanda var bebegim sağlıklı diyor.ilerleyen zamanlarda kilo alırsın muhakkak.mankenler hiç kilo almıyorlar bebekleri kilolu doğuyor kilo alanların tam tersi.
Bende sanirim iki kilo aldim.doktor zaten kilon var ayda bir kilo al yeter dedi.protein ağırlıklı beslenme hem bize kilo yapmicak hem bebeğe yarıyacak
Aynen bende kilolu olduğum için dikkat etmem lazım.hamile kalmadan 75 tim hamile kaldığında tartıldım 78.5 birden almışım o arada.simdide 80.5 geliyorum. 90 geçmesek iyiBen de dikkat ediyorum cnm bir kg aldım. Onu da dikkat edince veriyorum. Hedefim kg almadan bitirmek çünkü 80 kg ile hamile kaldım
3 ana 2 ara yapıyorum bazen 3 ara meyve ve yoğurt yiyorum genelde. İştahım bazen çok oluyor o zaman ağzım boş durmuyor hatta. Salatalık falan kemiriyorumgünde kaç ana öğün ara öğün yapıyorsun güzel beslenememek değilde yani bünyen kilo almaya müsait değildir bence
Geçmiş olsun canım ağırlaşmadan atlatırsın inşallah.Günaydın güzel hamişler. Durdum durdum hasta oldumsakınılan göze çöp batoyor yahu boğazım çok kötü
Bende bazen denk geliyorum birden kilo alanlarda olmuş. Benimde normal aslında kilom ama bana kalsa 6-7 kilo fazlam var evlenince aldım ama sevgiliyken günde en az 1,5 saat tempolu yürüyüş yapıyorduk şimdi o yok tabi.Geçen gezmiyordum burdaki başlıklara baktım.sadece 6 kilo almis 4 kilo doğmuş bebegi.27 haftasına gelip kilo almayanda var bebegim sağlıklı diyor.ilerleyen zamanlarda kilo alırsın muhakkak.mankenler hiç kilo almıyorlar bebekleri kilolu doğuyor kilo alanların tam tersi.
Bende sanirim iki kilo aldim.doktor zaten kilon var ayda bir kilo al yeter dedi.protein ağırlıklı beslenme hem bize kilo yapmicak hem bebeğe yarıyacak
Canım geçenlerde okudum 30. Haftadan itibaren kilo alınıyormuş zaten. Daha önce de yazmıştım annem abimde toplam 7 kilo almış abim 4 kilo doğmuş zaten. Doğumdan 3 gün sonra vücudumun şişi inince başlangıç kiloma döndüm demişti :) ben doktora soracaktım ben sormadan o söyledi boşver kilo alma iyi bişey değil zaten diye. Bi yerden sonra alırız endişelenme bebişlerimiz beslensin de :)Ya ben kilo almadım güzel beslenemiyor Muyum acaba. 500 gr fazla çıkıyorum sadece tartıda.
Aslında alakası olmadığını biliyorum ama geçen başka bir uygulamada kilo almayanları yerden yere vurmuşlar imkansız diyerek bildiğin yalancı demişler kilo almadım veya az aldım diyenlereEtkilendim sanırım Ben akşam az yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıyı güzel yapıyorum ondan mı acaba. Ama acıkınca gece de olsa yiyorum Doktora mı sorsam acaba?
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel hamişler. Durdum durdum hasta oldumsakınılan göze çöp batoyor yahu boğazım çok kötü
Geçmiş olsun canım takibini yaptır bence ama gereksiz telaşta yapma. Gittiğinde doktoruna da danışırsın.Kızlar dünden beri çok hastayım 3gundur bulantıları hat safhadaydi fazla ogurmekten boğazım tahris oldu üstüne bide kızım okuldan grip getirdi sağolsun ben gripte oldum sabah burun kanamasiyla uyandim neyse ki çok kanamadi sağlık ocağına gittim hem boğazıma hemde tansiyonuma baktirayim diye tansiyonum normal çıktı ama idrar da protein +1 çıktı oradaki ebe biraz korkuttu beni doktoruma sordum bol su iç yarın tekrar yaptır +2 nin üzerine cikmadigi sürece bişey olmaz dedi ama yinede tedirginim kızlar yaşayan oldu mu bu sorunu bebeğim için çok korkuyorum....
Bana doktorum hiç kiloyla ilgili birşey söylemedi ya bende almamak daha iyi diye bakıyordum olaya ama orda yazılanları okuyunca bende mi problem var diye düşündüm ister istemez. Sağlık ocağındaki ebe de hiçbir şey demedi güzel dedi kilo almaman iyi dedi sadece. Benim annem kuzenlerim hep 15-20 kilo aldılarCanım geçenlerde okudum 30. Haftadan itibaren kilo alınıyormuş zaten. Daha önce de yazmıştım annem abimde toplam 7 kilo almış abim 4 kilo doğmuş zaten. Doğumdan 3 gün sonra vücudumun şişi inince başlangıç kiloma döndüm demişti :) ben doktora soracaktım ben sormadan o söyledi boşver kilo alma iyi bişey değil zaten diye. Bi yerden sonra alırız endişelenme bebişlerimiz beslensin de :)
Geçmiş olsun canım
İki hamilelikte bile aynı olmuyor canım annem bana hamileyken 30 kiloya yakın almış meselaGeçmiş olsun canım takibini yaptır bence ama gereksiz telaşta yapma. Gittiğinde doktoruna da danışırsın.
Bana doktorum hiç kiloyla ilgili birşey söylemedi ya bende almamak daha iyi diye bakıyordum olaya ama orda yazılanları okuyunca bende mi problem var diye düşündüm ister istemez. Sağlık ocağındaki ebe de hiçbir şey demedi güzel dedi kilo almaman iyi dedi sadece. Benim annem kuzenlerim hep 15-20 kilo aldılarGenetik desem öyle birşeyde değil sanırım
Ayy bilmediğimden değil ama insanın aklı karışıyor. Gerçi hiç belli olmaz kendimde birden şişecek potansiyel görüyorumİki hamilelikte bile aynı olmuyor canım annem bana hamileyken 30 kiloya yakın almış meselasonra da verememiş, ki ben 3 kilo 200 gram doğmuşum. Aldığın kiloyla bebeğin kilosunun da alakası yok yani bende daha çok almış ama daha zayıf doğmuşum :) bebişi besliyorsun demekki sağlıklı beslendikten sonra çok takılma kilona :)
Bende kendimde o potansiyeli görüyorum ya 6. Aydan sonra birden şişecekmişim gibi geliyorAyy bilmediğimden değil ama insanın aklı karışıyor. Gerçi hiç belli olmaz kendimde birden şişecek potansiyel görüyorum
Bende öyleyim hayatımda hiç tatlı ve şeker yemezdim Hatta meyve dahi yemezdim ama hamilelikte işler değişti 1 kavanoz nutellayı 1 ekmekle yiyebilirim ama yemiyorum tadımlık alıyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum onun yerine. Tek karşı koyamadığım paket çikolata ama almayınca onu da yemiyorum :) Bir ara ekmeğe çok abandım ama canım ev yemeği istemiyordu resmen hep kahvaltılık yiyordum :)Kızlar valla kilo olayı çevremde çok farklı ilerledi bakalım bende nasıl olacak?İdolüm annem tabii ki hem doğumları hemen yapmış hem de ideal kilo almış bende ve kardeşimde de benim hedefim de ideal almak ama vücudum sistemim her şey değiştiği ve bende bunu dibine kadar hissettiğim için kestiremiyorum örneğin teyzem ilk 3 ay sadece kusmuştu deri kemik kaldı zayıftı ama doğuma yakın 20 nin üstünde kilo alarak doğuma gitmiş yani şuanki kilolarımız aslında bağlayıcı değil sonraki aylarda birden 3 5 kg alanlar da oluyor.
Ben kahvaltımı sağlıklı yapıyorum yemeğimi sağlıklı yiyorum ama midem bulanınca kraker ekmek vs yediğim için aldığımı düşünüyorum. Tabii canım arada tatlı şeyler çekiyor onlardan da tadımlık yemeye çalışıyorum abanmıyorum ambalajlı ürün yemiyorum ama bazende cips çekiyor canım kendime ufak kaseye ayırıp eşime veriyorum diyorum ye hepsini görmeyeyim benböyle kaçamaklar oluyor onu engelleyemiyorum evde tartı var ama sağlıklı tartı sabah aç wc ye çıkmış bir vaziyette olduğu için wc olayını da tutturamıyorum
Kontrollu olduktan sonra kilo olayına takılmamak lazım diye düşünüyorum çünkü bazıları cidden yiyorşuan bende 1 bütün ekmekle 1 kavanoz nutella yiyebilirim ama canım çekerse bi parça sürüp kaldırıyorum hemen kontrollu olmak bu sanırım.
Aman ne dertliymişim ya destan yazdım57 ile hamile kaldım 4 kilo aldım bende
Kız kaçıncı haftada 6 aylık oluyoruz ki acaba biliyorsun muBende kendimde o potansiyeli görüyorum ya 6. Aydan sonra birden şişecekmişim gibi geliyor
İlk hamileliğimde 100 ü görmüştüm şimdi temkinliyim. Sezeryan ile doğumda kg çok sıkıntı oluyor . Dikişler ile Zor oluyorAynen bende kilolu olduğum için dikkat etmem lazım.hamile kalmadan 75 tim hamile kaldığında tartıldım 78.5 birden almışım o arada.simdide 80.5 geliyorum. 90 geçmesek iyi
20-22 en ideal Zamanları canım. Hatta 22 hafta tam zamanı oluyor sebebiniKızlar nasılsınız? Ben yarın rutin kontrole gidicem cok heyecanlı ve gerginim. Ayrıntılı ultrasona sizce tahmini ne zaman girerim? Suan 17+6 yım
Ben heyecanlanıyorum ya az önce yazacaktım hatta günler bir bir geçiyor resmen :) inşallah kuzumKızlar bu arada benim 20. Haftam bitti yani hamilelği yarıladımartık 21.haftadayım şaka gibi gerçekten Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Cnm bende hamile kalmadan önce dahiliye ye gidip kan idrar tahlili vermiştim.idrarda protein eser miktarda çıkmıştı ailede bbörek hastalığı felan varmi diye sordu yasin daha çok genç felan beni bayagi bunalıma sokup korkutmustu zaten pimpirikliyim.sonra nefroloji e gittim 24 saat idrar biriktirdim sorun yok dedi hamilelikte tekrr çıkıyor ama eser miktarda ben biraz da suya bagliyorum ama hamilelikte tansiyon yükselmesi ne dikkat edecekmisiz bir kere çok su içtim. Gittim çıkmadı ama 15 günde sağlık ocağında git ver dedi bende öyle yapıyorum ama su içiyonmu diye sor çok unutuyorum. Ama dr sorun yok dediyse o değerde yoktur bol.bol şu içmek gerekKızlar dünden beri çok hastayım 3gundur bulantıları hat safhadaydi fazla ogurmekten boğazım tahris oldu üstüne bide kızım okuldan grip getirdi sağolsun ben gripte oldum sabah burun kanamasiyla uyandim neyse ki çok kanamadi sağlık ocağına gittim hem boğazıma hemde tansiyonuma baktirayim diye tansiyonum normal çıktı ama idrar da protein +1 çıktı oradaki ebe biraz korkuttu beni doktoruma sordum bol su iç yarın tekrar yaptır +2 nin üzerine cikmadigi sürece bişey olmaz dedi ama yinede tedirginim kızlar yaşayan oldu mu bu sorunu bebeğim için çok korkuyorum....
Canım Bi de bana çok uzun geldi bu süre, sanki zaman geçmiyorBen heyecanlanıyorum ya az önce yazacaktım hatta günler bir bir geçiyor resmen :) inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?