- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ayy sorma bende uzun süredir 4,5 aylık diyorum ama bugün 4,5 aylık olmuşumKız kaçıncı haftada 6 aylık oluyoruz ki acaba biliyorsun muŞu ay hesabından bıktım 1 aydır 4.5 aylık diyorum gibime geliyor
Ne güzel bebişi göreceksin güzel haberlerle gel inşallah :) ben 21+3te gidiyorum kısmet olursa, 21-22. Haftalar en uygunu diyorlar ama 23e kadar da bakıyorlarmışKızlar nasılsınız? Ben yarın rutin kontrole gidicem cok heyecanlı ve gerginim. Ayrıntılı ultrasona sizce tahmini ne zaman girerim? Suan 17+6 yım
Bana uzun gelmedi sanki o da ilk 3 ay hamile değildim gibiydim ondan olabilir belki şu 1 aydır hissediyorum hamileliği :) Şöyle bir bakıncada 4 ay kalmış gibi gözüküyor doğuma diyorum ne çabuk geçtiCanım Bi de bana çok uzun geldi bu süre, sanki zaman geçmiyor
Bu tablolardan da anlamıyorum yaa bende atmıştım ya yok yani doğru değil gibi sankiAyy sorma bende uzun süredir 4,5 aylık diyorum ama bugün 4,5 aylık olmuşum19 haftalık hamilelik 4 ay 13 güne denk geliyormuş
21 haftalıkken 5. Ayı dolu dolu geçirmiş oluyoruz 6. Aya geçiyoruz sanırım ay bilemedimBana uzun gelmedi sanki o da ilk 3 ay hamile değildim gibiydim ondan olabilir belki şu 1 aydır hissediyorum hamileliği :) Şöyle bir bakıncada 4 ay kalmış gibi gözüküyor doğuma diyorum ne çabuk geçtiOnca bik bik konuştum herşeyi yavaştan alıp yapıcam diye kıyafet harici çok birşey de yok ortada daha panik oluyorum :)
Bu tablolardan da anlamıyorum yaa bende atmıştım ya yok yani doğru değil gibi sanki
Ama genel yazılana göre 21 haftalıkken 5 ay diyecez sanırım.
Yaş hesabı gibi doldurduğumuz ayı söylüyoruz sanki. 5 ay dolmuş olacak ki 5 ay diyecez gibi. Aman yaa21 haftalıkken 5. Ayı dolu dolu geçirmiş oluyoruz 6. Aya geçiyoruz sanırım ay bilemediminsanlara da hafta söyleyince anlamıyorlar illa ay duyacaklar
Hafta söyle boşver anlamayana da yapacak bişey yokYaş hesabı gibi doldurduğumuz ayı söylüyoruz sanki. 5 ay dolmuş olacak ki 5 ay diyecez gibi. Aman yaaŞöyle düzgün bi tablo olsaydı ya kaç aylıksın diye direk yazsa yok bitmiş yok içindesin gelde hesapla sonra
krcmm canım ayrıntılı için Recep has’a gitmişsin sanırım bende ondan randevu aldım memnun kaldın mı ?
Ayrıntılıya da bugün giriyormuşsun yeni gördüm güzel haberlerle gelirsin inşallah :))
benim de 21. hafta oldu bakalım, benim kürtaj sonrası hamile kalma durumu olduğu için tam tarih bilemiyoruz. 1 hafta geri takip oldu ama artık 21. haftadayım o belli oldu, daha sistemde düzeltmedimKızlar bu arada benim 20. Haftam bitti yani hamilelği yarıladımartık 21.haftadayım şaka gibi gerçekten Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Genelde hep iyi şeyler duydum hakkında senin de gideceğini görünce bi soruym dedim canım teşekkür ederim :) geçer dediyse endişelenecek bir şey yok o zaman :) maşallah kızınaDaha yeni gördüm mesajını kusura bakma :) evet canm gittim. Çok memnun kaldım. Çok tecrübeli bi doktor. Baktığı anda her şeyi söylüyor. Benim kalbinde parlaklık dışında her şey cok şükür normal çıktı. Down sendromlularda da kalpte parlaklık oluyormuş ama hiç önemsemedi. İkili test temiz çıktığı için sanıyorum. Geçer o kendiliğinden dedi. İçimi rahatlattı. Bu da kızımın fotoğrafı :) bu arada detaylıya kadar erkek diye biliyorduk :)
oyy maaşallah ne güzel yüzünü görmüşün kızının. benim oğlan akrobasi yapıyordu göremedik, eller kulakta, ayaklar yüze kadar gelmiş iki büklümDaha yeni gördüm mesajını kusura bakma :) evet canm gittim. Çok memnun kaldım. Çok tecrübeli bi doktor. Baktığı anda her şeyi söylüyor. Benim kalbinde parlaklık dışında her şey cok şükür normal çıktı. Down sendromlularda da kalpte parlaklık oluyormuş ama hiç önemsemedi. İkili test temiz çıktığı için sanıyorum. Geçer o kendiliğinden dedi. İçimi rahatlattı. Bu da kızımın fotoğrafı :) bu arada detaylıya kadar erkek diye biliyorduk :)
Genelde hep iyi şeyler duydum hakkında senin de gideceğini görünce bi soruym dedim canım teşekkür ederim :) geçer dediyse endişelenecek bir şey yok o zaman :) maşallah kızınasürpriz oldu desene cinsiyeti Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Ayyy kıyamam :) bizim de doktor uzun uğraşlar sonucu bu görüntüyü alabildi. Annesine yüzünü göstermemiz lazım diyerekoyy maaşallah ne güzel yüzünü görmüşün kızının. benim oğlan akrobasi yapıyordu göremedik, eller kulakta, ayaklar yüze kadar gelmiş iki büklümneyse nasipse haftaya muayene var, inşallah oğlum durursa gül cemalini görürüz
Ben şimdi gittim sağlık ocagından geldim canım. Suan ben 19+3 üm. Haftaya gel yapalım dediler, kan ve idrar alıp sonucuna görede demir ilacına başlıycaz dediler canımKızlar tetanoz aşılarınızı kaç artı kaçta yaptırdınız ?
Tekrar teşekkür ederim canım gönül rahatlığıyla gidebilirim o zaman :)Evet canım biz de tavsiye üzerine gittik. Eşim doktor. Onun bütün arkadaşları Recep Beye gittiler. İyi ki biz de ona gitmişiz :)
Beni de pazartesi çağırdılar canım 19+6 oluyorum da acaba birkaç gün geç mi gitsem dedim 20yi doldurmamış oluyorum emin olamadımBen şimdi gittim sağlık ocagından geldim canım. Suan ben 19+3 üm. Haftaya gel yapalım dediler, kan ve idrar alıp sonucuna görede demir ilacına başlıycaz dediler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?