20+0da gitçem ben canım.Kızlar tetanoz
Allah razı olsun kuzu dert olduydu içime20-24 : 5 ay
25-29: 6 ay
29-33: 7 ay
33-37 :8 ay
37-41 : 9 ay
Daha net oldu sanırım :)
Bende bir iki gün erteleyim ya 20 dolmadan gitmek içime sinmedi arayım da şimdi sağlık ocağını20+0da gitçem ben canım.
Allah razı olsun kuzu dert olduydu içime
Ben 18 hafta biterken gitmiştim galiba kalp atışını duyabildik 19. Haftada olsaydın yine yapardık aşıyı ama 1 hafta sonra gel dedi bana. 1 2 gün çok farketmez sanırım kuzu ama yinede sen bilirsinBende bir iki gün erteleyim ya 20 dolmadan gitmek içime sinmedi arayım da şimdi sağlık ocağını
Aradım kuzum şimdi pazartesi gelemiycem Çarşamba gelcem dedim 20+0 oluyorum bende şimdi hesapladım :)Ben 18 hafta biterken gitmiştim galiba kalp atışını duyabildik 19. Haftada olsaydın yine yapardık aşıyı ama 1 hafta sonra gel dedi bana. 1 2 gün çok farketmez sanırım kuzu ama yinede sen bilirsin
Sorunsuz atlatırız inşallahAradım kuzum şimdi pazartesi gelemiycem Çarşamba gelcem dedim 20+0 oluyorum bende şimdi hesapladım :)
İnşallah canımSorunsuz atlatırız inşallah
Bana da çarsamba gel tam günün dedi hemşire. Dedikleri gün git bakalım ya da salı git için rahat etsin canımTekrar teşekkür ederim canım gönül rahatlığıyla gidebilirim o zaman :)
Beni de pazartesi çağırdılar canım 19+6 oluyorum da acaba birkaç gün geç mi gitsem dedim 20yi doldurmamış oluyorum emin olamadım
Çarşamba gidiyorum canım 20+0 oluyorum tam :)Bana da çarsamba gel tam günün dedi hemşire. Dedikleri gün git bakalım ya da salı git için rahat etsin canım
Aramızda iki gün var bana 21 aralığa gün verdiler.en uygun 22 haftaymış öyle dediler.eger özele gidiyorsan şimdiden ara randevu al çünkü yoğun oluyor.onlar sana uygun tarihî veriyorlarKızlar nasılsınız? Ben yarın rutin kontrole gidicem cok heyecanlı ve gerginim. Ayrıntılı ultrasona sizce tahmini ne zaman girerim? Suan 17+6 yım
Cnm gecen hafta ben doktorun odasina girdigimde bi bayanda sonuc gösteriyordu. Bu bayanin arkadasi 9 aylik hamileymis ve bulantıları varmis bunu sordu doktora. Doktorda idrarda enfeksiyon vardır mutlaka test yaptirsin dedi çünkü ileri ki aylarda bulanti olmazmis. Tabi istisnai durumlar vardır bence. Sizde ihmal etmeyin mutlaka gidin. Bulantılarınızı enfeksiyondan sa ilac yazar doktor bosu boşuna migdeniz bulanmamis olur. Cok gecmis olsunKızlar bu arada benim şeffaf kıvamlı akıntımda var acaba hastalıktan felan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu başlamış dedi lökosit +3 çıktı acaba ondan mı kaynaklı hem akıntı hemde bu protein ondan kaynaklı olabilir mi offf zaman geçmiyor kafama konuşa konuşa bu hal oldum yarın olsaydı hemen gidip yaptirsaydim bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum...
Geçmiş olsun canım propolis falan mı kullansan ilaç vs kullanamıyoruz işimiz çok zorGünaydın güzel hamişler. Durdum durdum hasta oldumsakınılan göze çöp batoyor yahu boğazım çok kötü
Ben hep geriden geliyorumKızlar bu arada benim 20. Haftam bitti yani hamilelği yarıladımartık 21.haftadayım şaka gibi gerçekten Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnn kilo korkusuyla tatlisizliktan olecemGünaydın Kızlarr
20. haftasında 6 kg alan tosuncuk adayı bildiriyor; Tüm yedikleriniz bebişlerinize yarasın hiç kilo almayın inşallah
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım propolis falan mı kullansan ilaç vs kullanamıyoruz işimiz çok zor
Oy maşallah canim.ay kesin erkek mi diyorlardı.bende acaba değişir mi diyorumDaha yeni gördüm mesajını kusura bakma :) evet canm gittim. Çok memnun kaldım. Çok tecrübeli bi doktor. Baktığı anda her şeyi söylüyor. Benim kalbinde parlaklık dışında her şey cok şükür normal çıktı. Down sendromlularda da kalpte parlaklık oluyormuş ama hiç önemsemedi. İkili test temiz çıktığı için sanıyorum. Geçer o kendiliğinden dedi. İçimi rahatlattı. Bu da kızımın fotoğrafı :) bu arada detaylıya kadar erkek diye biliyorduk :)
21 haftalıkken 5. Ayı dolu dolu geçirmiş oluyoruz 6. Aya geçiyoruz sanırım ay bilemediminsanlara da hafta söyleyince anlamıyorlar illa ay duyacaklar
Kızlar tetanoz aşılarınızı kaç artı kaçta yaptırdınız ?
bende kilolu hamile kaldım 77 ya 78 gibiydi, bi inip bi çıktığından rakam bu ikisi arası sürdü bayağı, şimdi 79 oldum üzerine bazen 500 gram aliyorum bazen veriyorum. doktorum 30. haftadan sonra kilo alırsın artık dedi. benim de çok kilo almamam gerek. oğlum sağlıklı olsun da bende sağlıklı olmak için elimden geleni yapıyorum. ama bu gece rüyamda börekler gördüm hep. bizim yöresel börek var kömbe diye, gece 3 te kalktım diyorum acaba hamur mayalasam ne kadar sürer, en son yapmadan geri yattım ama aklımda kaldı, akşam iş çıkışı 1 tepsi yapayım diyorum. tadımlık da olsa yerim geri kalanı da böyle çok canım çekince yemek için dolaba koyarım.bu zamana kadar böyle canım çekmemişti yaaaaaaaa gurbette olmasam annemde halamda muhakkak olur ama benim dolapta yooook. hem kilo almayım diyorum ama hayaller pasta börek
Daha yeni gördüm mesajını kusura bakma :) evet canm gittim. Çok memnun kaldım. Çok tecrübeli bi doktor. Baktığı anda her şeyi söylüyor. Benim kalbinde parlaklık dışında her şey cok şükür normal çıktı. Down sendromlularda da kalpte parlaklık oluyormuş ama hiç önemsemedi. İkili test temiz çıktığı için sanıyorum. Geçer o kendiliğinden dedi. İçimi rahatlattı. Bu da kızımın fotoğrafı :) bu arada detaylıya kadar erkek diye biliyorduk :)
benim de 21. hafta oldu bakalım, benim kürtaj sonrası hamile kalma durumu olduğu için tam tarih bilemiyoruz. 1 hafta geri takip oldu ama artık 21. haftadayım o belli oldu, daha sistemde düzeltmedimzaman çabuk ilerliyor yaaa ilk hallerimi hatırlıyorum, ne ara 21. haftaya girdik diyorum. İnşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
Genelde hep iyi şeyler duydum hakkında senin de gideceğini görünce bi soruym dedim canım teşekkür ederim :) geçer dediyse endişelenecek bir şey yok o zaman :) maşallah kızınasürpriz oldu desene cinsiyeti Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Ben hep geriden geliyorumdarısı bana.ben 18 deyim.20 olsamda bir yarilasam diyorum.baslarda zaman geçmiyor gibi geliyordu ama bi şekilde geçti.masalllah sanada
Seni örnek aldım kendimebana diyordunuz bide çocuğu rahat bırak diyeo işi şakası da, Prof bile dönsün diye geçen dürttü çocuğumu içim gitti Utanmasam yavaş ol diyecektim
Doğru diyorsun canım tevekkül etmek düşüyor bizlere. Kardeşimle aynı olan bir ablamız hamileliğinin son ayında Doğumdan birkaç hafta önce aniden bebeğini kaybetmişti ondan da çok etkilenmiştim tabi o zaman yaşım daha 18di ama o zaman dank etmişti böyle şeyler olabileceği. Ondan öncesi laylaylomdu tabi :) Bazende diyorum önceden hiç böyle muayene imkanı cihazlar teknoloji yokmuş Hatta çok değil annem bana ilk hamileyken takoz gibi bi aletle kalp atışı dinliyorlarmış sadece mesela. Tabi bebek ölümleri daha fazla oluyormuş ama demek istediğim işte bazen herşeyi çok bilmek veya denk gelmek iyi olmuyor sanki her an korku. Değerim arttı mı kese oluştu mu, kalp atışı var mı, ikili test iyi gelecek mi korkusu sonra ayrıntılıda sorun çıkacak mı diye düşünmekten insan hamileliğini doyasıya yaşayamıyoryine çok konuştum :) Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah Seneye bu zamanlarda bebişlerimizi konuşuyor oluruz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?