2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende bir iki gün erteleyim ya 20 dolmadan gitmek içime sinmedi arayım da şimdi sağlık ocağını
Ben 18 hafta biterken gitmiştim galiba kalp atışını duyabildik 19. Haftada olsaydın yine yapardık aşıyı ama 1 hafta sonra gel dedi bana. 1 2 gün çok farketmez sanırım kuzu ama yinede sen bilirsin

Ben 18 hafta biterken gitmiştim galiba kalp atışını duyabildik 19. Haftada olsaydın yine yapardık aşıyı ama 1 hafta sonra gel dedi bana. 1 2 gün çok farketmez sanırım kuzu ama yinede sen bilirsin
Aradım kuzum şimdi pazartesi gelemiycem Çarşamba gelcem dedim 20+0 oluyorum bende şimdi hesapladım :)

Kızlar bu arada benim şeffaf kıvamlı akıntımda var acaba hastalıktan felan mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu başlamış dedi lökosit +3 çıktı acaba ondan mı kaynaklı hem akıntı hemde bu protein ondan kaynaklı olabilir mi offf zaman geçmiyor kafama konuşa konuşa bu hal oldum yarın olsaydı hemen gidip yaptirsaydim bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum...

Bana da çarsamba gel tam günün dedi hemşire. Dedikleri gün git bakalım ya da salı git için rahat etsin canım

Kızlar nasılsınız? Ben yarın rutin kontrole gidicem cok heyecanlı ve gerginim. Ayrıntılı ultrasona sizce tahmini ne zaman girerim? Suan 17+6 yım
Aramızda iki gün var bana 21 aralığa gün verdiler.en uygun 22 haftaymış öyle dediler.eger özele gidiyorsan şimdiden ara randevu al çünkü yoğun oluyor.onlar sana uygun tarihî veriyorlar

Cnm gecen hafta ben doktorun odasina girdigimde bi bayanda sonuc gösteriyordu. Bu bayanin arkadasi 9 aylik hamileymis ve bulantıları varmis bunu sordu doktora. Doktorda idrarda enfeksiyon vardır mutlaka test yaptirsin dedi çünkü ileri ki aylarda bulanti olmazmis. Tabi istisnai durumlar vardır bence. Sizde ihmal etmeyin mutlaka gidin. Bulantılarınızı enfeksiyondan sa ilac yazar doktor bosu boşuna migdeniz bulanmamis olur. Cok gecmis olsun

Kızlar bu arada benim 20. Haftam bitti yani hamilelği yarıladımartık 21.haftadayım şaka gibi gerçekten Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ben hep geriden geliyorumdarısı bana.ben 18 deyim.20 olsamda bir yarilasam diyorum.baslarda zaman geçmiyor gibi geliyordu ama bi şekilde geçti.masalllah sanada

Günaydın Kızlarr
20. haftasında 6 kg alan tosuncuk adayı bildiriyor; Tüm yedikleriniz bebişlerinize yarasın hiç kilo almayın inşallah
Aminnn kilo korkusuyla tatlisizliktan olecem tatli yemekten kizimda 30 kilo aldim gozum korktu bunda tutuyorum kendimi zorla

Oy maşallah canim.ay kesin erkek mi diyorlardı.bende acaba değişir mi diyorum

21 haftalıkken 5. Ayı dolu dolu geçirmiş oluyoruz 6. Aya geçiyoruz sanırım ay bilemedim insanlara da hafta söyleyince anlamıyorlar illa ay duyacaklar

Bende senin gibi düşünüyorum canım 21 hafta bitince 5 ay bitip 6. Aydan gün almış oluyoruz

Kızlar tetanoz aşılarınızı kaç artı kaçta yaptırdınız ?

Canım 20+2 de yaptırdım ben 1 ay sonra da 2. Doz olacak

Bende çok gördüm rüyamda çok çok aklımdan çıkmayan bir şey varsa yiyorum annemler kızıypr sen hamilesin neden kendini zorluyorsun diye.. hatta geçen ailelerimizi davet etmiştim canım bir şey çekmişti hamurişi ondan yaptım ve annemlere dağıttım sonra kendime 1 parça ayırdım dondurucuya koydum fazla yemeyeyim diye

Canım hayırlı olsun senınde kızın olacakmış doktor önemsemediyse bir şey yoktur canım. Normal takibini hangi doktorda yaptırıyorsun?

Amin canım inşallah bende 21 oldum ama zaman bana geçmiyor.

Canım istanbulda zaten araştırınca birkaç isim çıkıyor recep hocada bunların başını çekiyor ben ona gitmedim ama biliyordum.

Ben hep geriden geliyorumdarısı bana.ben 18 deyim.20 olsamda bir yarilasam diyorum.baslarda zaman geçmiyor gibi geliyordu ama bi şekilde geçti.masalllah sanada

Bana da pek zaman geçmiyor ama geçecek mecbur belki de benim bulantılarımdan dolayı bana uzun gelmiştir hani biran önce doğsa da bebiş kurtulsam gibi

Seni örnek aldım kendime
Bende doktorlar dürtüyo diye tepki geçikince dürtüyom tepki geliyo 5dk içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…