Ya ben kilo almadım güzel beslenemiyor Muyum acaba. 500 gr fazla çıkıyorum sadece tartıda.
Aslında alakası olmadığını biliyorum ama geçen başka bir uygulamada kilo almayanları yerden yere vurmuşlar imkansız diyerek bildiğin yalancı demişler kilo almadım veya az aldım diyenlereEtkilendim sanırım Ben akşam az yemeye çalışıyorum genelde kahvaltıyı güzel yapıyorum ondan mı acaba. Ama acıkınca gece de olsa yiyorum Doktora mı sorsam acaba?
Maşallah canım bebeğineHaftasıyla uyumlu olduğunu söyledi 360 gr olmuş , darısı sizlere bebişler hep iyi olsun sağlıklı olsun
Bide bana sor evlenince Nur topu gibi basenlerim olmuştu. 53 54ten 62ye çıktım 1 senede. tam spor yapmaya karar verdim 60a düştüm hamileymişimHayalimdeki fücut
Kız o kadar da sıkma kendini hafif tatlılar da var incir uyutması yap hem bağırsak için de süper faydasını görürsün şöyle cevizli falanAminnn kilo korkusuyla tatlisizliktan olecemtatli yemekten kizimda 30 kilo aldim gozum korktu bunda tutuyorum kendimi zorla
Bide bana sor evlenince Nur topu gibi basenlerim olmuştu. 53 54ten 62ye çıktım 1 senede. tam spor yapmaya karar verdim 60a düştüm hamileymişimBana göre 60 ta fazla üstüne koymamam lazım
Hehe maşallah kız58 dim 82 yle doğuma girdim hehehhe kimse bana basen popo göbek demesiniflahım söndü verecem diye 62yle yine hamile kaldım ömrüm diyetle geçiyor
Doğumdan sonra diyet topiğine çeviricez burayı anlaşıldı heheh
Geçen banada öyle denk geldi elektrik veya su yoktu burada isyan ettim bi baktım geliverdiAaa sular geldi yazmamı bekliyormuş
Sinirlenmemizi bekliyorlarGeçen banada öyle denk geldi elektrik veya su yoktu burada isyan ettim bi baktım geliverdi
Birisi kulağımı çınlatmış20-22 en ideal Zamanları canım. Hatta 22 hafta tam zamanı oluyor sebebinimelike222 açıklamıştı ama unuttum
Gergin olma minnoşunu görüceksin ne güzelgüzel haberlerle gel canım
İkisinden biri olmayınca evin bütün işi kalıyor ya zaten, sinir oluyorum. Bizim burda sık sık elektrik kesiliyor malesef sürekli yeni bina yaptıklarından dolayı sanırım hep inşaat var mahallede.Sinirlenmemizi bekliyorlarAynı performansı elektrikten de bekledim ama daha yok
Tişikkir idirizBirisi kulağımı çınlatmış
Fetal kalp değerlendirmesi en uygun 21 ve 22.hafta aralığında oluyor kuzum
Erken haftalarda yapılan ultrason,sonradan düzelebilecek sorunlar o haftalarda en net ve geçmiş şekilde görüntüleniyor
Kuzum ben 18+6da oldumKızlar tetanoz aşılarınızı kaç artı kaçta yaptırdınız ?
Ben bu mesaja nerden denk geldimDaha yeni gördüm mesajını kusura bakma :) evet canm gittim. Çok memnun kaldım. Çok tecrübeli bi doktor. Baktığı anda her şeyi söylüyor. Benim kalbinde parlaklık dışında her şey cok şükür normal çıktı. Down sendromlularda da kalpte parlaklık oluyormuş ama hiç önemsemedi. İkili test temiz çıktığı için sanıyorum. Geçer o kendiliğinden dedi. İçimi rahatlattı. Bu da kızımın fotoğrafı :) bu arada detaylıya kadar erkek diye biliyorduk :)
Bizim burada da yağmur yağınca gidiyor. 3 gündür kesiliyordu bu sefer uzun sürdü arıza varmış sözde yarım saat önce gelecekti. Dediğin gibi işler kalıyor yemeği yaptım da mutfağın son halini bilmiyorum makine yerleştirdim ama kimbilir nasılİkisinden biri olmayınca evin bütün işi kalıyor ya zaten, sinir oluyorum. Bizim burda sık sık elektrik kesiliyor malesef sürekli yeni bina yaptıklarından dolayı sanırım hep inşaat var mahallede.
Tişikkir idiriz
20. Haftaya aldım bende canım haftaya çarşamba gidicem inşallah. Sen hangi koluna vurdurdun ? Bebek için sola yatmak daha sağlıklı ya sağa mı vurdursam diyorum iş yapmasam da olurKuzum ben 18+6da oldum
Ben bu mesaja nerden denk geldim
Bizimde değişir mi stresi sardı
Kuzum senin bulantılarının bir sebebide muhtemelen tshtan kaynaklanıyorBende senin gibi düşünüyorum canım 21 hafta bitince 5 ay bitip 6. Aydan gün almış oluyoruz
Canım 20+2 de yaptırdım ben 1 ay sonra da 2. Doz olacak
Bende çok gördüm rüyamda çok çok aklımdan çıkmayan bir şey varsa yiyorum annemler kızıypr sen hamilesin neden kendini zorluyorsun diye.. hatta geçen ailelerimizi davet etmiştim canım bir şey çekmişti hamurişi ondan yaptım ve annemlere dağıttım sonra kendime 1 parça ayırdım dondurucuya koydum fazla yemeyeyim diye
Canım hayırlı olsun senınde kızın olacakmışdoktor önemsemediyse bir şey yoktur canım. Normal takibini hangi doktorda yaptırıyorsun?
Amin canım inşallahbende 21 oldum ama zaman bana geçmiyor.
Canım istanbulda zaten araştırınca birkaç isim çıkıyor recep hocada bunların başını çekiyor ben ona gitmedim ama biliyordum.
Bana da pek zaman geçmiyor ama geçecek mecburbelki de benim bulantılarımdan dolayı bana uzun gelmiştir hani biran önce doğsa da bebiş kurtulsam gibi
Olsada yesekKız o kadar da sıkma kendini hafif tatlılar da var incir uyutması yap hem bağırsak için de süper faydasını görürsün şöyle cevizli falan
Kuzu sola vurdular.Bizim burada da yağmur yağınca gidiyor. 3 gündür kesiliyordu bu sefer uzun sürdü arıza varmış sözde yarım saat önce gelecekti. Dediğin gibi işler kalıyor yemeği yaptım da mutfağın son halini bilmiyorum makine yerleştirdim ama kimbilir nasıl
20. Haftaya aldım bende canım haftaya çarşamba gidicem inşallah. Sen hangi koluna vurdurdun ? Bebek için sola yatmak daha sağlıklı ya sağa mı vurdursam diyorum iş yapmasam da olur
Çok değil kız senin kilo alımın ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?