2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorum 5. Ay bitti 5 ay bir haftalığız 4 ay kaldı 10 kilo alsam 12 13le tamamlarım. 10dan fazla alır mıyım acaba
Koyver gitsin kız kızcenle seneye bu zamanları bi daha mı yaşıcan
Sen kastıkça alımın artar bu seferde en güzeli relax ol ye gitsin
Cinsiyeti ayrıntılıdan önce öğrendim ya ben

Koyver gitsin kız kızcenle seneye bu zamanları bi daha mı yaşıcan
Sen kastıkça alımın artar bu seferde en güzeli relax ol ye gitsin
Cinsiyeti ayrıntılıdan önce öğrendim ya ben
Çok kısmıyorum zaten ama bulantılarım ara ara devam ettiği için herhalde fazla almadım hethalde. Evet gördüm kuzum yazacaktım unutmuşum. Prenses annesi oluyorsun sende. Sağlıkla doğsun inşallah

Kilolu hamile kalmak ve kilolu doğuma girme konusu tam benlik kısımda 72 kiloyla hamile kaldim 89 la doğuma girdim tabi ara verilen 8 sene sonrası oğluma 88 kiloyla hamile kaldım 94 kiloyla doğuma girdim tabi oğlumu kaybettiğimiz için emzirme vs olmadı hemde psikolojik olarak kilo vermek yerine sahada aldım sonra tekrar hamile kalmaya karar verdim 96 kiloyla diete başladım 88 kiloya düşmüştüm ki hamile kaldığımi anladım şimdide 90 kiloyla devam ediyoruz tek sağlıklı şekilde alalım miniklerimizi de kilo verilir nasılsa kızlar hayırla gelsin yeterki bebeklerimiz....

Çok kısmıyorum zaten ama bulantılarım ara ara devam ettiği için herhalde fazla almadım hethalde. Evet gördüm kuzum yazacaktım unutmuşum. Prenses annesi oluyorsun sende. Sağlıkla doğsun inşallah
Başta almamamız ilerleyen aylar için bizim için artı canım :)
Benimde 3 gündür iştahım azaldı azcık bişey yiyorum şişiyorum
Sağol kuzum teşekkür ederim

Oy maşallah canim.ay kesin erkek mi diyorlardı.bende acaba değişir mi diyorum

Erkeğe benzetiyordu doktor :) kesin konuşmadı.

Teşekkürler canım :) normal takibim medipol koşuyolunda Sinem ay hanım tarafından yapılıyor. Ama Doğumu İzmir’de ailemin yanında düşünüyorum. Oradaki doktorum da Zekeriya Güner. Medical parkta. Çok tatlı bi doktor :)

Kötü denk gelmiş o kuzum geçmiş olsun seçme hakkı verirse sağa vursun
Simdi baktim 3 lu test sonuclarim temiz normal cikmis cok şükür darisi ayrintiliya. Hafifledim inanin aklima takiliyodu. merve teacher sende bak seninde cikmistir sonuclarin
Hadi gözün aydın
Hangi şehir canim.bursada da pazartesi felaketti
Kırklareli canım araba bile sallanıyor öyle bir rüzgar

Başta almamamız ilerleyen aylar için bizim için artı canım :)
Benimde 3 gündür iştahım azaldı azcık bişey yiyorum şişiyorum
Sağol kuzum teşekkür ederim
Benim iştahım da garip dünyaları yiyesim geliyor ama ağzımda acı acı tat kalıyor. Et falan yiyemiyorum hala bulantı yapıyor. Öyle idare edip gidiyoruz işte. Oy minnak prenseslerimiz

Kuzum senin bulantılarının bir sebebide muhtemelen tshtan kaynaklanıyor
Canım ama ilaç kullanıyorum kullandıktan sonra da kesilmedi ki fayda etmez miydi?

Aynı doktora gidiyoruz canım ben sinem hanımı sevdim yalnız bir şeyi merak ediyorum kendim bulduğum için doktoru açıkçası normal doğum yanlısı mı vs düşünüyorum sizin çevrenizde ona doğum yapmış olan var mı? Normal doğum muydu?

Simdi baktim 3 lu test sonuclarim temiz normal cikmis cok şükür darisi ayrintiliya. Hafifledim inanin aklima takiliyodu. merve teacher sende bak seninde cikmistir sonuclarin
Canm seninkinin temiz çkmasina sevindim cok şükür gecti gitti. Benim daha ckmamis baktim.B12 ckmis bitek o da yine sinirda . daha gebelikten önce 2 kutu iğne yedim. Sonra 3 ay zaten yine takviyesini kullandim hala sinirda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…