2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorum 5. Ay bitti 5 ay bir haftalığız 4 ay kaldı 10 kilo alsam 12 13le tamamlarım. 10dan fazla alır mıyım acaba
10 kilodan fazlasi beni cok korkutuyor

Boyun nasil canm boylu musun ?Eger uzun boyluysan cok da skntı olmaz kilolar sana.Teyzem de senin gibiydi hamile kaldiginda bebisleri de 4 er kilo dogdu tombis tombis .hemde cok iyiydi gelisimleri herseyleri

Canm seninkinin temiz çkmasina sevindim cok şükür gecti gitti. Benim daha ckmamis baktim.B12 ckmis bitek o da yine sinirda . daha gebelikten önce 2 kutu iğne yedim. Sonra 3 ay zaten yine takviyesini kullandim hala sinirda yani.
Seninkide hayirla cikar insallah cnm. B12 düşünce napsan çıkmıyor vücut yapmiyo galiba

Boyun nasil canm boylu musun ?Eger uzun boyluysan cok da skntı olmaz kilolar sana.Teyzem de senin gibiydi hamile kaldiginda bebisleri de 4 er kilo dogdu tombis tombis .hemde cok iyiydi gelisimleri herseyleri
Zaten Allah'tan boy varda kurtariyorum bide cnm 12 sene spor yaptım ondan kaynaklı kasliyim profesyonel voleybol oynadım 175 boyum var....

Benimde ilk kez bugün kanadı ama dediğim gibi uzun sürmedi dış etlerim her fırçalama da kanıyor hatta bazen sabahları ağzımda kan tadıyla uyanıyorum doktorum normal olduğunu soyledi.....

Kızlar kiloyu bu kadar takmayın ben hiiiiç tartılmıyorum ve canım ne istiyorsa yiyorum mesela şu an market alışverişten geliyoruz bolbol çikolata aldım üstüne de eşim pizza sipariş verdi akşam için

Bu arada oğluşum kendini iyice hissettiriyor az önce balık gibi bir yandan o yana kaydı kurban olduğum

Aynen canım canım tatlı isteyince kuru kayısı atiim ben de ağzıma diyorum en sağlıklısı böyle gidermek valla ye ye olmuyor
Kuru kayısı tatlının yerini tutuyor mu hayatımda yemediğim kadar çikolata yemeye başladım bende hiç sevmem normalde

Kuru kayısı tatlının yerini tutuyor mu hayatımda yemediğim kadar çikolata yemeye başladım bende hiç sevmem normalde
Valla şeker diyeti vs yaptım bi süre tatlı yemeyince inan zaten çekmiyor canın ama koyverince yedikçe yiyesi geliyor şeker i zihne unutturmak lazımmış bunu biliyorum
tesellim şekerin bebeğe faydasının olmayışı ki bize zaten yok yani yemesem de olur diyorum
Tabi aşermek ayrı bi durum o zaman yenilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…