• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tamda öyle bir pozisyona geldik :KK70:
O bu değilde ben sezeryandan korkuyem tırsıyem :KK17::KK51::KK53:
Ah bacım 😂
Ben annemin sezeryanında yanındaydım o hali gözümün önüne geldikçe korkuyorum. Bildiğin ameliyat çünkü ya. Refakatçisi de bendim her anını gördüm baya zorlandı. Annemde der yani beni zor doğurmasına rağmen normal daha kolaydı diye.
Gerçi her ikisi de zor ama ne bileyim kesilmek korkutuyor sanırım beni o iğne sonda falan 🙄

Benim kızı döndüren hareket şu oldu kızlar.
Gün içinde 15dk sağa 15 dk sola yatmak bebeği döndürüyormuş.
Ben bilinçli olarak yapmadım bunu daha sonra öğrendim.
Devamlı soluma yatıyordum,son zamanlardaki ağrılarımdan arada sırada sağıma yattım.
Gerisini anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😂

Ç.ba günü gideceğim sanirim 10 gün önce girmiştim bir şey çıkmamıştı cnm
Kuzu düzenli olmadığı sürece bir sorun yok sanırım ya. En son girdiğimde yine vardı kasılmam nst de çıktı da ama doktor normale dönmüş dedi.
Hastaneden taburcu edilirken de son nst kasılma vardı ama düzensizdi yine gönderdiler.
Dakika tut sık olunca, bence bir sıkıntı yoktur artık rahim Doğuma hazırlanıyor çünkü.
Benim o gün 5 dakika da bir şaşmayan kasılmalarım vardı çok korktum😂

Ah bacım 😂
Ben annemin sezeryanında yanındaydım o hali gözümün önüne geldikçe korkuyorum. Bildiğin ameliyat çünkü ya. Refakatçisi de bendim her anını gördüm baya zorlandı. Annemde der yani beni zor doğurmasına rağmen normal daha kolaydı diye.
Gerçi her ikisi de zor ama ne bileyim kesilmek korkutuyor sanırım beni o iğne sonda falan 🙄
Kııız yangına körükle gelmesene :KK70:
Ben kendimi beynen normale alıştırıp motive etmiştim :KK49:
Kesilip biçilip dikilme aklıma geldikçe tırsıyeeeeemm :KK17::rolleyes:

Kızlar sağlık ocağına gittim
Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi

Hastaneye gidip tahlil vermeme gerek var mı dedim gerek yok dedi

Tekrar ne zaman geleyim dedim
Bebek doğduktan 5.veya 7. gün gel topuk kanı için dedi.

Hava çok güzel
Şimdi eşimle parka gidip kamp sandalyelerimizi açıp kitap okumayı düşünüyoruz

Kııız yangına körükle gelmesene :KK70:
Ben kendimi beynen normale alıştırıp motive etmiştim :KK49:
Kesilip biçilip dikilme aklıma geldikçe tırsıyeeeeemm :KK17::rolleyes:
Sustum kuzu valla sezeryandan da çok memnun olanlar var hatta komşumuz 2 kere genel anestezi ile olmuş öve öve bitiremiyor hiç birşey anlamadım oldu bitti diye :)
Bir şekilde çıkacaklar artık 😂
Bu Arada bi sağa bi sola yatma mevzusuna katılıyorum bende bilinçsiz olarak öyle yatıyordum çünkü sağda rahat ediyorum aman çok yattım kan akımı olsun diye mecburi sola dönüyordum. Sonra rahatsız olup tekrar sağa.. 😂 belki benim minikte öyle döndü.

Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi

Hava çok güzel
Gözün aydın canım tansiyonun güzel çıkmış.
En azından kötü ihtimaller aradan kalkmış,için rahat etmiş oldu ❤
Bu arada güneşlenip keyif yapmak için tam havası,yanınızada bir termos çay alın ohhh miss gibi bahar havası :21:

Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire

Hava çok güzel
İyi bari kuzum normal çıkmasına sevindim. Biraz korkutmuş gibi olduk ama ne olur ne olmaz insanın aklına herşey geliyor artık💛
Burda da hava çok güzel ama eşim işe gidecek siz keyif yapın ohh temiz havada mis gibi :)

Gül canım hep gül ❤
Başını ortalasa kız zaten kanala girmesi gerek.
Onuda doğumdan 2-4 hafta önce yapıyorlarmış :))
Erkenden başını sokmasın dursun bir sağda bir solda :KK49:
Kuzu bugün 35+0 olduk çok şükür :nazar:
Bir sonraki kontrolü 10 gün sonraya verdi,belki bir kaçgün eşimin gün yoğunluğuna göre biz atarız.
O zamanada aşşa yukarı 36 sonu 37 olmuş oluruz diye düşünüyorum.
O yüzden gün vercekse uygun tarih aralığına gelmiş oluyoruz diye düşünüyorum :KK51:
Belkide sezeryan günü beklerken kendi sancımla acil sezeryana girerim kim bilir 🤗

Çol şükür canım bugünümüze.
Dönme ihtimali her daim var ama ilerleyen haftalarda baya zor,en hayırlı doğum hakkımızda hangisiyse o olsun.
Geçen seferki kontrolde fark biraz kapanmıştı,biraz dikkat edemedim yediğime içtiğimi 2 hafta olmuş yine.
Ama doktor iki büklüm duruyor pozisyonuylada alakalı dedi o yüzden çok takmıyorum
Artik büyüdüler olcumlerde zor oluyor artik.bosver canim hic takilma.benimkininde kafasi uc hafta büyük cikti gene doktor seninde büyük genetiktir dedi hic takmiyorum.baska sorunlar olmasinda bunada sukur

Sustum kuzu valla sezeryandan da çok memnun olanlar var hatta komşumuz 2 kere genel anestezi ile olmuş öve öve bitiremiyor hiç birşey anlamadım oldu bitti diye :)
Bir şekilde çıkacaklar artık 😂
Bu Arada bi sağa bi sola yatma mevzusuna katılıyorum bende bilinçsiz olarak öyle yatıyordum çünkü sağda rahat ediyorum aman çok yattım kan akımı olsun diye mecburi sola dönüyordum. Sonra rahatsız olup tekrar sağa.. 😂 belki benim minikte öyle döndü.
Heeh işte bana bunlarla geeel :KK53:
Bende gidip mart analarındaki güzel sezeryan hikayelerini okuyum bari diyodum 😂
Senin oğlanda öyle döndüyse o zaman ben aynı yöntemi tekrar deniyim durumdan haberdar ederim 🤗

Artik büyüdüler olcumlerde zor oluyor artik.bosver canim hic takilma.benimkininde kafasi uc hafta büyük cikti gene doktor seninde büyük genetiktir dedi hic takmiyorum.baska sorunlar olmasinda bunada sukur
Dediğin doğru canım sağlıkları yerinde olsun gerisi hiç mi hiç önemli değil ❤
Sende birde şeker vardı canım oda etkiliyordur muhtemelen.
Gebelik şekeri olan arkadaşımdan biliyorum,eşiyle kafa tapısı biraz büyüktü üstüne birde şekerde olunca oğlunun kafası 3 hafta önden gidiyordu

Evde temizlik var atlayarak okudum hep yine de dayanamayıp giriyorum :deli:
melike222 melike222 kız ben atlamışım ya seninkinin döndüğünü :KK53: sürpriz yapmış desene :D
Bende kaç gündür döndü herhalde hareketleri değişti diyordum kendi kendime. Şimdi annem karnımda elini bi gezdirdi tam olarak doktora son gittiğimiz pozisyonunu tarif etti bence böyle duruyor diye. Hafif yan makat geliş. Eğer hala aynıysa annemi tebrik edicem :KK53: ben baya baya kendimi kandırıyorum herhalde döndü diye :D

Dediğin doğru canım sağlıkları yerinde olsun gerisi hiç mi hiç önemli değil ❤
Sende birde şeker vardı canım oda etkiliyordur muhtemelen.
Gebelik şekeri olan arkadaşımdan biliyorum,eşiyle kafa tapısı biraz büyüktü üstüne birde şekerde olunca oğlunun kafası 3 hafta önden gidiyordu
Dedigin gibi olabilir.suan diyetten dolayi normal cikiyor.cok zormus seker olmasi yiyecegim seyler cok kısıtlı o yuzden ogun bile atliyorum bazen.bi yonden iyi oldu 10 haftadir kilom ayni.dogum yapsam baya kilo vermis olcam sanirim

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzu grupça bi sağ bi sol yatalım biz 😂 örnek verirdim ama can falan çeker veremiyorum 😂 Hop bi sağ hop bi sol.
Ehehe arada da göbüşü kocişlere dayayıp tekme yedirtmek gerek bu nokta önemli, atlamayalım🤪😂
Hahahahaha güzel fikir :D ya normal doğum da korkutuyor beni. Hem dolaşım problemi var hem romatizma var romatizmadan kaynaklı bağışıklık sistemi sorunu var, kasık fıtığı da var birinden biri patlak verirse diye korkuyorum :KK53:
Eğer doktor en ufak bi şüpheye düşerse normal doğumla ilgili hiç ikiletmeden sezaryene dönerim :halay:

Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺️

Eklentiler

• E541C0E8-5213-42C2-8618-5395DD102824.webp
    E541C0E8-5213-42C2-8618-5395DD102824.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 81D7F292-8E94-494D-9C53-15DBC716D77B.webp
    81D7F292-8E94-494D-9C53-15DBC716D77B.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 43
  • BF6BAF26-6211-4D62-A974-5A0375D1F1B4.webp
    BF6BAF26-6211-4D62-A974-5A0375D1F1B4.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 45
  • B8482FC6-BD7E-419C-8A4C-CBEA7010CF7E.webp
    B8482FC6-BD7E-419C-8A4C-CBEA7010CF7E.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
Hahahahaha güzel fikir :KK70: ya normal doğum da korkutuyor beni. Hem dolaşım problemi var hem romatizma var romatizmadan kaynaklı bağışıklık sistemi sorunu var, kasık fıtığı da var birinden biri patlak verirse diye korkuyorum :KK53:
Eğer doktor en ufak bi şüpheye düşerse normal doğumla ilgili hiç ikiletmeden sezaryene dönerim :halay:
Aha birileri yan çizdiii :)
Şaka bir yana kuzum bunları doktor biliyorsa engel teşkil eden bir durum varsa ona göre yönlendirir zaten seni Zaten. Dediğin gibi illa normal olacak demekte biraz cahilliğe giriyor.
Doktora güven önemli gerçekten. Benim minnoş doktorumdan allah razı olsun kadına ayrı sempati beslemeye başladım ahhaa 😂

Back
X