• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ehehe yazık ya 😂
Valla iyi böyle Hatta son ayki halinden korkmaya başladım ben. Şimdiden penguen gibi yürüyorum😂

BellaCiao BellaCiao kader arkadaşım benim meşhur çatlaklarımı nasıl unutursun. Göbek büyüdükçe genişliyorlar üstelik. 3-4 çizgim var nurtopu gibi. Kabullendim ama artık napalım.
Benim de öyle tan simitlerin olduğu yer minik minik kızardı 1 aydır falan

Yanlız olmadığıma sevindim kızlar :D bu yolun sonu ne olacak acaba 🤔 daha ne kadar çatlayacağız acep 😅😅

Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki :KK200::KK15::anneadayı:

Maşallah canım 🧿

Yanlız olmadığıma sevindim kızlar :KK70: bu yolun sonu ne olacak acaba 🤔 daha ne kadar çatlayacağız acep 😅😅

Maşallah canım 🧿
Beyazlaşınca göze bu kadar batmaz sanırım unutur gideriz diye ümit ediyorum. Tabi devam etmezsek çatlamaya 😁

LoveAndMarriage LoveAndMarriage hamileykende tek göbüşü vardı zaten onun ya. Kıskandım ama görünce 😂

Bu arada Göbüşlere maşallah kızlar :nazar: Atmayanlardan da bekliyoruz saklamayın boşuna minişleri 🤗🤣
Evet kilo almadı o ama göbek sarkmamış :KK53: Korselere bakıyorum da bu aralar :KK48:

Evet beni gören de sanki heran doguracam sanıyor baya aşağıda karnım. Bide sırtında kasılmalar aşağıda ağrılar bunlar sizdede oluyormu. Gerçekten sanki heran doğuracakmışım gibi geliyor
Benim çok yorulduğumda ayakta kaldığımda karnımın alt tarafında ağrı oluyor canım

Hellöö kızlar 35+4 lük Nisantoş tan selamlar :KK200:
2243409

Beyfendinin bakım malzemeleri yerleştirildi :D
Çok şanslı bu bebekler kızlar ben kendime almadığımı ona aldım normalde 2-3 euroluk şampuan kullanıyorum ona 10 euro’luk şampuan aldım :D

Eklentiler

• C149AB93-F548-4EE4-BBBB-89CE2BF7FE51.webp
    C149AB93-F548-4EE4-BBBB-89CE2BF7FE51.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 61340886-C52A-426E-9DC6-EA1783431C26.webp
    61340886-C52A-426E-9DC6-EA1783431C26.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 65
Ehehe yazık ya 😂
Valla iyi böyle Hatta son ayki halinden korkmaya başladım ben. Şimdiden penguen gibi yürüyorum😂

BellaCiao BellaCiao kader arkadaşım benim meşhur çatlaklarımı nasıl unutursun. Göbek büyüdükçe genişliyorlar üstelik. 3-4 çizgim var nurtopu gibi. Kabullendim ama artık napalım.

Bende öyleyim yürüyemiyorum :KK45:
Canım meltem mobilyadan aldin sanirim, magazada görmüştüm. Biz de oradan aldik beşiğimizi :KK200: güle güle kullanın inşallah :emir_bebek:
Kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı, artik haftada 1 gidecegiz kontrole:emir_bebek:
Bugün doktora göğüs ucu kremlerini sordum, ne zaman başlayayim kullanmaya die, doğum öncesi onermedigini, göğüs ucuyla uğraşmanın doğumu tetikleyip baslatacagini söyledi doktorum.. bilginiz olsun :KK64:

Evet canım öyleymiş aslında biz mobilyacılar çarşısından almıştkk markasının sonradan farkına vardık:halay:teşekkürler canım sizde güle güle kullanın benimde kontrollerim haftada 1
Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki :KK200::KK15::anneadayı:

Maaşallah canım size de:nazar:
Kuveti aldin mi.buraya iki tane getirmisler birini aldim hemen.burada acayip sicak

Canım ben banyo setini internetten almıştım o yüzden almadım
Cuttingcorners Cuttingcorners misil misil uyusun ipekcik:KK200:,aklima birsey takildi ,etrafi cook kalabalik bir tarafini acik birakacaksin Demi have akimi almasi icin:KK22:,

Teşekkür ederim canım:KK200: şuan sadece yıkadım taktım zaten bir tarafını indiricem anne yanı gibi olacak açık olacak yani bir tarafı

Evde temizlik var atlayarak okudum hep yine de dayanamayıp giriyorum :deli:
melike222 melike222 kız ben atlamışım ya seninkinin döndüğünü :KK53: sürpriz yapmış desene :KK70:
Bende kaç gündür döndü herhalde hareketleri değişti diyordum kendi kendime. Şimdi annem karnımda elini bi gezdirdi tam olarak doktora son gittiğimiz pozisyonunu tarif etti bence böyle duruyor diye. Hafif yan makat geliş. Eğer hala aynıysa annemi tebrik edicem :KK53: ben baya baya kendimi kandırıyorum herhalde döndü diye :KK70:
Kolay gelsin canım bizimkilerde bu hafta başlar artık :)
Bana yatış totoyu zor kaldırıyorum :KK53:
Baya büyük süpriz oldu bugün bize :deli:
3-4 gün önce çok sarsıçı hareket etti meğer dönüyormuş sıpa,bende sırtını doğum pozisyonu olarak sola verdi kanala gidiyo heralde diye seviniyodum taa ki doktora gidene kadar :skandal::rolleyes:
Doktor bile gülüyo bugün normalde ters olanlar bu haftalarda döner sizde tam tersi olmuş diyo :KK70:
Seninde durum aynı çıkarsa hiç şaşırmam 😂
Dedigin gibi olabilir.suan diyetten dolayi normal cikiyor.cok zormus seker olmasi yiyecegim seyler cok kısıtlı o yuzden ogun bile atliyorum bazen.bi yonden iyi oldu 10 haftadir kilom ayni.dogum yapsam baya kilo vermis olcam sanirim
Tahmin etmesi zor değil canım çok güçtür Allah kolaylık versin doğunca bol bol ye canının çektiklerini ❤

Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤
Canım sen hangi ildeydin?

Canım maaşallah kuzuna:nazar::nazar: güzel haberlerle gelmişsin, biz seninle baştan aynıydık hafta olarak şimdide birkaç gün fark var sanırım,onda da bir şey olmaz canım:KK200: kuzum geriden gelmesine rağmen düzenli kilo alıyor değil mi? Minyon olacak vuslatımız ama bizim kızlar da bir asi bir kararsız dönüp duruyorlar baksana annesi..

Canım yatmayla bir ilgisi yok dönmenin bebeğin mizacı nasılsa o şekilde davranıyor bence yani yüzde 3 lük dilimde olursak da makat gelişliler olarak doğunca kızlarımızı tebrik edelim yani:KK45:

Kuzum dikkatli olmak güzel ama o kadar çok da kendini dinleme benimde öyle oluyor bayadır o baskıyı hissediyorum ki ben deli yürüdüm başlarda şimdi de spor yapıyorum bazen sancı da oluyor devamı gelmediği sürece takmıyorum:110:

Daha vakit var canım pozisyona girecek bence

Sevindim canım merak ettim seni en azından için rahatladı

Güle güle kullanın canım ölçüleri kaça kaç?

Çok sağol teşekkür ederiz teyzesi :KK15:
Çok şükür kilo alımı devam ediyor canım
Doktorumuz her kontrolde özellikle belirtiyor.
Kilo alımı durur,kan akımı bozulur,suyu azalırsa acil alırım diye.
Gerilik olayını duyduğumuzda kızım tam 745grdı dünya başıma yıkılmıştı hemen alıcak diye.
Allaha çok şükür bugünlere gelmek nasip oldu :nazar::KK200:
Bilimsel bir makalede okumuştum bebekler boylarının genin babadan,kilolarınınkini anneden alırlarmış.
Bizde eşimle ne çok uzunuz ne çok kilolu :KK48:
Benim kızın öyle dönme huyu yoktu nasıl becerdi çözemedim :)
Seninki son gidişinde makat gelişmiydi canım
Doktorum özellikle şöyle al demedi canım ben oral kullanıcam vajinal kullanamam bu göbişle 😄

Teşekkür ederiz canım 🥰

Teşekkürler canım 45x90cm yazıyor sitede
Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.
İlk defa oral kullanıldığını duydum 🤔

Eki Görüntüle 2243376
Totom yok olmuş çıldırıyorum :KK70:
Göbüşüm bana kocaman geliyor ama resimde minicik😂
Gııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım :KK49::nazar::KK200:
😢:KK43:Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok
Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.
Yapanımız olsa bile bizim gibi dört dörtlük değil o bile göze batıyor.
Az kaldı canım şükredip sabretmekten başka yapıcak birşeyimiz yok❤
Bir bakmışsın kuzun doğmuş buhünleri unutmuşsunuz :anne:

Gııı totoyu nee ettin formulü söylede bende uyguluyayım :KK49::nazar::KK200:

Hamilelikten hepimizin durumu inanki aynı canım.
Yapanımız olsa bile bizim gibi dört dörtlük değil o bile göze batıyor.
Az kaldı canım şükredip sabretmekten başka yapıcak birşeyimiz yok❤
Bir bakmışsın kuzun doğmuş buhünleri unutmuşsunuz :anne:
Bi anlasam 😂
Aman zaten şuna bak resimde tahta gibiyim hiç göze hitap etmiyor 😂

Back
X