• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.

Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum 😂
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca🤷‍♀️

kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ? :KK200:

Eklentiler

• 0703458F-A4BE-4742-B756-D9A05680558F.webp
    0703458F-A4BE-4742-B756-D9A05680558F.webp
    128,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
benimde geçen perşembe 2600 dü. bu cumrtrsi gidicem benimde 3 kilo olmuştur kesin tosun paşa. günlerimiz aynı nerdeyse senin bir gün önce benden takvimin. bende çok norml istiyprım ama doktor 4 ü geçerse kilosu zor demişti. Tabi birde çatı muayenesi var ona bakmadık daha oda önemli bir etken :işsiz: Bakalım sonumuz hayrolsun

Maşalalh canım kilosu da baya olmuş 🧿
Bdpnin önden gitmesi genetikte olabilir. Bakalım şimdi erken sanki ama iri bebek olursa yine sezeryan ihtimali olur gerçi doktora göre değişiyor ama ☺️
Çatı muayenesinde belli olur kuzum❤️

:anne:Çıtır Anneler Kilo Çizelgesi:spor::KK73:

ÜYE ADI:anneadayı:BOY/BAŞLANGIÇ KİLO:KK60:EYLÜL:kusmuk:EKİM:KK72:KASIM:KK51:ARALIK:KK16:OCAK:KK23:ŞUBAT:KK28:MART:KK17:NİSAN:anne:
A Azram38 175/9088
@LoveAndMarriage 175/6461626264
@Elfidaberre 170/6472
@muttervonmarienkaefer 166/7470
@Cuttingcorners 166/575962.9
@mavi kedi165/6261.76264697478
@Eylul41213 165/61.567.5
@melekci 165/687075
@brcuk 163/5758
@feyznur 163/60
@Tuana-ahmet 162/62
@madambella 161/59
@kumeyl-yaren 160/7877.7
@different human 160/5555.557.56062
BellaCiao BellaCiao 157/5859
@melike222 155/585556.56062
@kanadali35 ?/626670

kızlar kilo listemizi de güncelledim eksik bilgilerinizi söylerseniz yine düzenlerim:KK200:
Canım son kilomuz 96 gelmisti

Selam kizceler,
Bugun yogundu giremedim. Neler yapiyorsunuz 💙 baya sayfa birikmis yine okuyamadimmm. Bazilarina ozellikle baktim sadece. Bella kontrole flnn gidecekti diye 🥰

Canim anliyorum korkubelki cok dogal ama kotuyu cagirma nolur. Aksine bu tarz durumlarda doktorlar ne kdr korkutsada cok cok olumlu sonuclar mevcut... hic kendini ve bebisi strese ssokma.. rabbim yavrularinizi size, sizi de yavrulariniza bagislasin ❤
Guzel dusun guzel olsun insallah 🙏🏻

Canimm cok sevindim 💙 Eren pasamiza da masallah 🧿
Artik normale donmene de asiri sevindim. Harika bir haber bu :KK71:
Muhtemelen artik hepimizin de senin kdr riski oldugu icin normale donmende sakinca gormemislerdir kuzum. Çok da mantıklı 😍🤗

Çok teşekkür ederim canım ❤️🙏🏼
Sanırım evet ama yinede çok fazla ayaklanmam çünkü ağrılarım var 😓

kapi süsümuzun son hali . Bunu da aradan çıkarttık cok şükür :KK9:

Çok güzel kuzum ❤️

Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum 😂
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca🤷‍♀️

Ben 3 gebelik yaşadım ilkini hiç anlamadım ikincisi göğüslerden anladım üçüncüsü hiç anlamadım :D

Çok teşekkür ederim canım ❤🙏🏼
Sanırım evet ama yinede çok fazla ayaklanmam çünkü ağrılarım var 😓

Çok güzel kuzum ❤

Ben 3 gebelik yaşadım ilkini hiç anlamadım ikincisi göğüslerden anladım üçüncüsü hiç anlamadım :KK70:
Sağol kuzum demek ki değişiyor o belirtiler de 😂

kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ? :KK200:

Canım ben de bundan yaptiriorm, tasarımı yapıp attılar, şuan boya aşamasında, ışıklı olacak bitince atarım size. Çok hoşuma gidiyor bunlar lamba olarak da kullanilabilir

Oğlan karnımdan kolunu çıkarmaya çalışıyor galibaaaa korkuyorum 😂 ne biçim sivriliyor yaa dirseği galiba.
Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımıza

Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımıza
Maşallah tabi kuzumm.
Sağıma yatmıştım rahatsız oldu diye düşündüm sola döndüm şimdi aynısını yapmıyor.
Az önce korktum ama acıdı baya😂 Normalde de yapıyordu ama bu sefer baya baya çıkıyor sandım😱
Ele gelmesi muhteşem ya tekmeler yerini dönüş hareketine bıraktı hop elimizin altına geliveriyor heryerleri😍 Yerim yerimmmmm🥰

Maşallah canım belli olmaz o durum çatı muayenesinden sonra netleşir 4.5 kg ya kadar normal doğum yapanlar var
Maşallah canım size de
Telefondan pek anlamadım cam mı zemindeki? 140 biraz çok gibi.ama model güzel. Ben normal kapı süsü kullanacağım üstünde figürler olan mervenin yaptığı gibi olandan. Ona gelene kadar başka eksikler vardı onları aldım. Ama bütçen müsait se çok güzel

Maşallah tabi kuzumm.
Sağıma yatmıştım rahatsız oldu diye düşündüm sola döndüm şimdi aynısını yapmıyor.
Az önce korktum ama acıdı baya😂 Normalde de yapıyordu ama bu sefer baya baya çıkıyor sandım😱
Ele gelmesi muhteşem ya tekmeler yerini dönüş hareketine bıraktı hop elimizin altına geliveriyor heryerleri😍 Yerim yerimmmmm🥰
Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,

Bu tarz kapı süsleri de çok hoş duruyor, bu daha evde yapılabilecek birşey bir çerçeve pano, bir kaç obje ile yapılabilir :KK73:

Eklentiler

• whatsapp-image-2017-09-28-at-10.18.42-pm-1600x1600.webp
    whatsapp-image-2017-09-28-at-10.18.42-pm-1600x1600.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 40
  • whatsapp-image-2017-09-28-at-10.23.41-pm-1600x1600.webp
    whatsapp-image-2017-09-28-at-10.23.41-pm-1600x1600.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 34
Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,
Doğrudur kuzum gerçektende.
Nstde de mesela hangi tarafta çok vuruyorsa öyle dön diyorlar bana. Bende sağıma yatıyorum ☺️
Ya ne bileyim bazen biryerlerini ezecekmişim gibi geliyor sertlik hissediyorum kemiği geliyor resmen yattığım tarafa çoook tedirgin oluyorum😂

Back
X