- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
abisiyle ayni odayi paylasacaklar degil mi?Ortak birsey lazim size :)çok güzel olmuş bizim de yok süsümüz ne yapsak bilemedim ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abisiyle ayni odayi paylasacaklar degil mi?Ortak birsey lazim size :)çok güzel olmuş bizim de yok süsümüz ne yapsak bilemedim ben de
benimde geçen perşembe 2600 dü. bu cumrtrsi gidicem benimde 3 kilo olmuştur kesin tosun paşa. günlerimiz aynı nerdeyse senin bir gün önce benden takvimin. bende çok norml istiyprım ama doktor 4 ü geçerse kilosu zor demişti. Tabi birde çatı muayenesi var ona bakmadık daha oda önemli bir etkenKızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
Maşalalh canım kilosu da baya olmuşKızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
Güle güle kullanın, fındık kızın küçük küçük elleriyle o beyaz kapıları ne güzelde eller çikolata sürer ,resim yapar, artık yeni süsünüz onun ellerinin marifeti olurkapi süsümuzun son hali . Bunu da aradan çıkarttık cok şükür![]()
Canım son kilomuz 96 gelmisti
Çıtır Anneler Kilo Çizelgesi
ÜYE ADI BOY/BAŞLANGIÇ KİLO EYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN A Azram38 175/90 88 @LoveAndMarriage 175/64 61 62 62 64 @Elfidaberre 170/64 72 @muttervonmarienkaefer 166/74 70 @Cuttingcorners 166/57 59 62.9 @mavi kedi 165/62 61.7 62 64 69 74 78 @Eylul41213 165/61.5 67.5 @melekci 165/68 70 75 @brcuk 163/57 58 @feyznur 163/60 @Tuana-ahmet 162/62 @madambella 161/59 @kumeyl-yaren 160/78 77.7 @different human 160/55 55.5 57.5 60 62 BellaCiao
157/58 59 @melike222 155/58 55 56.5 60 62 @kanadali35 ?/62 66 70
kızlar kilo listemizi de güncelledim eksik bilgilerinizi söylerseniz yine düzenlerim![]()
Selam kizceler,
Bugun yogundu giremedim. Neler yapiyorsunuzbaya sayfa birikmis yine okuyamadimmm. Bazilarina ozellikle baktim sadece. Bella kontrole flnn gidecekti diye
Canim anliyorum korkubelki cok dogal ama kotuyu cagirma nolur. Aksine bu tarz durumlarda doktorlar ne kdr korkutsada cok cok olumlu sonuclar mevcut... hic kendini ve bebisi strese ssokma.. rabbim yavrularinizi size, sizi de yavrulariniza bagislasin ❤
Guzel dusun guzel olsun insallah
Canimm cok sevindimEren pasamiza da masallah
Artik normale donmene de asiri sevindim. Harika bir haber bu
Muhtemelen artik hepimizin de senin kdr riski oldugu icin normale donmende sakinca gormemislerdir kuzum. Çok da mantıklı![]()
kapi süsümuzun son hali . Bunu da aradan çıkarttık cok şükür![]()
Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca![]()
Sağol kuzum demek ki değişiyor o belirtiler deÇok teşekkür ederim canım ❤
Sanırım evet ama yinede çok fazla ayaklanmam çünkü ağrılarım var
Çok güzel kuzum ❤
Ben 3 gebelik yaşadım ilkini hiç anlamadım ikincisi göğüslerden anladım üçüncüsü hiç anlamadım![]()
kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ?![]()
Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımızaOğlan karnımdan kolunu çıkarmaya çalışıyor galibaaaa korkuyorumne biçim sivriliyor yaa dirseği galiba.
Maşallah tabi kuzumm.Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımıza
Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
Maşallah canım size dekızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ?![]()
Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,Maşallah tabi kuzumm.
Sağıma yatmıştım rahatsız oldu diye düşündüm sola döndüm şimdi aynısını yapmıyor.
Az önce korktum ama acıdı bayaNormalde de yapıyordu ama bu sefer baya baya çıkıyor sandım
Ele gelmesi muhteşem ya tekmeler yerini dönüş hareketine bıraktı hop elimizin altına geliveriyor heryerleriYerim yerimmmmm
![]()
Doğrudur kuzum gerçektende.Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,
Ben bunlardan yapıcam inşallah eşimle el emeği olarakBu tarz kapı süsleri de çok hoş duruyor, bu daha evde yapılabilecek birşey bir çerçeve pano, bir kaç obje ile yapılabilir![]()