Bu gebeligimin öncesinde haziran ayında düşük yaptım. Onun Ultrason muayenesinde öğrendim ters rahim olduğunu . İki doktora da gitmiştim rahim tersligi sorun değil dediler. Sadece rahim biraz daha geride. Zaten düşük sonrası da hemen hamile kaldim yine. Rahmin pozisyonu hamile kalmayı etkilemiyor heralde canım, bana öyle demişlerdi. Tabi dogumda nasıl olacak onu bilmiyorumMerhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim
[/QUOTE]
Canim ilk once cavabin icin tesskkur ederim hayirlisiyla insaAllah saglikla dunyaya getirirsin insaAllah mubarek 3 aylarda insaAllah darisi basima bakalim bende dr..yuzunden pek sans gulmedi moralimi bozuyo surekli oda zorlastirir gibilerinden aslnda baska doktorlara sordugumda sorun yok demislerdi benim doktorumu degistrmem gerek ya bide esimde ileri sperm.hareketi duauk cikti onun icin ilac baslaticak doktor canim.eger ozel olmazsa iliskiden sonra ayakalrini diktinmi birde Allah affetsin ben oyle yatiyorum tutsun olsun diye