Ay sabah sabah içim parçalandı ben sesimi yükseltsem saatlerce vicdan yapıyorum bebek dövmek ne ya boşa demiyorlar Allahın verdiği de vermediği de imtihan diye nasıl verecekler hesabını acaba
Aynen canım o cocuklara vururken videoya çekmiştim sonra sildim çünkü yasal olmayabilir diye. Yoksa video ile şikayete gidecektim. İnan ki kıyamazsın 4-5 yaşındaki kızın saçlarından çekti ve kızcağız annesinin bacağına sarıldı annecim annecim diye ağlayacaktım ya. Kadının çocuklara tahammülü kalmamış
Işte gelde boylelerinin agzını burnunu kırma şerefsiz pislikler küçücük çocuklara verdikleri eziyete bak. Ben senin yerinde olsam birdaha bu durum olduğunda polisi aradığımda çocuklarda eziyet ediyorlar derim sosyal hız. Kur. Gelir inceleme yapar işte insan annesini babasını seçemiyor malesef. Allah sana sabır versin arkadaşım.
Eğer site sakinleri de imza verirse dilekçe yazacağız ve şikayeti o şekilde yapacağız. Zaten yarında %99 aynı şeyi yaşayacağımızdan polisi arayacağız gelsinler işlem yapsınlar üzerine de imzayla gidersek etkili olur diye düşünüyorum.
Aynen canım o cocuklara vururken videoya çekmiştim sonra sildim çünkü yasal olmayabilir diye. Yoksa video ile şikayete gidecektim. İnan ki kıyamazsın 4-5 yaşındaki kızın saçlarından çekti ve kızcağız annesinin bacağına sarıldı annecim annecim diye ağlayacaktım ya. Kadının çocuklara tahammülü kalmamış
Evet canım.ben dokuz eylülde erkan çağlıyan a gidiyorum.muayene ücreti 122 tl ve kendisi bakıyor.zaten her gidişim ayrıntılı ultrason gibi.uzun uzun inceliyor her gidişimde,çok memnunum.bi de egepole gidiyorum muayene 82 tl ayrıntılı ultrason orda 150 tl radyolojide bakılıyor.ben 20.haftada gitmiştim.
Evet canım.ben dokuz eylülde erkan çağlıyan a gidiyorum.muayene ücreti 122 tl ve kendisi bakıyor.zaten her gidişim ayrıntılı ultrason gibi.uzun uzun inceliyor her gidişimde,çok memnunum.bi de egepole gidiyorum muayene 82 tl ayrıntılı ultrason orda 150 tl radyolojide bakılıyor.ben 20.haftada gitmiştim.
Cnim çok iyiymiş fiyatlar,benim gittiğim yer skg gecouir,ayrıntılı 300tl) ne yalan söyleyim biraz fazla geldi bana olmazsa egepolde yaptırıp dok.göstereceğim tabi onunda bundan hoşnut olacağını zannetmiyorum.
Cnim çok iyiymiş fiyatlar,benim gittiğim yer skg gecouir,ayrıntılı 300tl) ne yalan söyleyim biraz fazla geldi bana olmazsa egepolde yaptırıp dok.göstereceğim tabi onunda bundan hoşnut olacağını zannetmiyorum.
Çok doğru söylüyorsun cnim.az önce egepol aradım tlf bilgi veremiyoruz dedi.yarin oraya uğrarım artık.tabi doktorumun tepkisini şimdiden tahmin edebiliyorum.inan cnim bu para hiç gözümden gelmiyor.şükür Rabbime bu günlere geldim.doktorum yine istemezse orda yaptırırım.cok teşekkür ederim tatlım bilgi için.
İyi geceler arkadaşlar.
Dün kontrolumuz vardı her şey yolundaymis şükür.
600 gr olmus.
Cinsiyeti de kesinleşti.
Erkekmis.
Bu arada kramplariniz var mı sizin de?
Bu sabah ilk defa oldu bana. Çok feciydi hala ağrıyor :/
İyi geceler arkadaşlar.
Dün kontrolumuz vardı her şey yolundaymis şükür.
600 gr olmus.
Cinsiyeti de kesinleşti.
Erkekmis.
Bu arada kramplariniz var mı sizin de?
Bu sabah ilk defa oldu bana. Çok feciydi hala ağrıyor :/
Maşallah miniğine canım. Kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Her gün maden suyu içebilirsin. Doktoruna da danış magnezyum tablet verebilir. Ben kullanıyorum.
Gunaydin kizlar bugun saat 6 da kalktik turbeye geldik simdi adagimizi kestik onu yerine getiriyoruz dua edip namaz kilacazgiz rabbim herkesin duasini kabul eylesin
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kasim-Aralik gibi başlarım eksikleri tamamlamaya... Oğlumdan kalan kıyafetlere baktıktan sonra tabii. Deneyimli bir anne olarak bebek bezi olarak ne düşünüyorsun canım?
Canım ilk oğlumda prima premium care kullandık. Memnunduk da. Ama şuan iyice pahalılaşmış, çevremde bim bezi kullanıp çok memnun olan var. Jolly miydi neydi, birde sleepy Türk malı iyi diyorlar. Bu sefer en iyiden başlayıp kalite düşürüp pişik olmasındansa başta ucuzlardan mı başlasam diyorum, yani çok kararsızım :))
Ya onların sıkıntısı şu. Adam çocuklarına tahammül edemiyor ve bir gece şahit oldum çıkar şunları şurdan dedi kadın cocukları balkona çıkardı kapıları kapattı. Yani kocası rahatsız olmasın uyusun diye biz uyuyamıyoruz. Sürekli saatlerce ağlayan çocuğa da yazık bir çocuk neden o kadar uzun ağlar demek ki bir sorun var. Gündüzleri de böyle balkona atıyor ev işini yapıyor kadın cocuklar ağlıyor. Sonra balkona çıkıp dövüyor. Dövdüğü cocuklarda el kadar hele biri yeni yürümeye başlamış
yazıklar olsun yaa, biz mutfakta iş yaparken bile balkona çıkınca çocuk aklım çıkıyor, gözüm hep üstünde . Bunlar hiç mi korkmuyor küçücük çocuklar. Ya aşağı düşseler