Kızım 6 yaşında doğduğu günden bu yana mustelanin şampuanı ve nemlendiricisini kullanıyorum. Çok çok güzel. .. ilk zamanlar zaten şampuan o kadar az kullanıyorsun ki çok uzun süre gidiyor..
Süre açıldıktan sonra başlar kapalıyken sıkıntı yok mesela şampuanın arkasında 6m yazıyorsa açıldıktan sonra 6 ay demektir.Kızlar kuzenimin bebeği pişik olmuş sudocrem normalde iyi gelir ama hiç bi işe yaramamış her markayı denemişler. En son annesi demiş git pudra al gel aynı gün pişiği geçmiş bebeğin. Ben genel olarak bakım losyonlarını mustela alacağım set olarak. Ama bence erken almayın çünkü kozmetik ürünlerinin süresi çabuk doluyor krem vs gibi.
Mustela sadece eczanelerde satılıyor. Kokusu bebek kokusu :)Genelde herkes mustelayı öneriyor. Kafam çok karıştı valla. Kokusu nasıl? Mağazalarda hiç görmedim
Ayrıca oluşmuş pişik için mor desitin iyi bir üründür.Hatta yara oluşmuşsa bepantehene yara.merhemi iyi bir seçimKızlar kuzenimin bebeği pişik olmuş sudocrem normalde iyi gelir ama hiç bi işe yaramamış her markayı denemişler. En son annesi demiş git pudra al gel aynı gün pişiği geçmiş bebeğin. Ben genel olarak bakım losyonlarını mustela alacağım set olarak. Ama bence erken almayın çünkü kozmetik ürünlerinin süresi çabuk doluyor krem vs gibi.
Aynen dogru diyorsun onun pisiigi cok ileru derecedeydi o yuzden o iyi geldi kantaron cilt hucre yenileyici en guzeli dogadakesinlikle katılıyorum canım. Kim ne derse desin. Ben normalde de Çan’ımın kıymetini çok bilirim de şu süreçte çok daha hassasım. Hamile kalalı 2 kere mutfak süpürgesi açtım okadar :) ama domestoslayın lafına katılmadım bi tek, normalde bile zararlı. Hele ki hamilelikte .. bitkisel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Yeşilanne ürünleri, şiddetle tavsiye ederim. İçine sinmezse haftada bir eşine söyle tuvaleti domestoslasın, ama sen hiç kullanma bence
Ben bübchen kullanıyorum canım oğlumda 3 yıldır. Bitkisel çok memnunum. Pahalı gibi geliyor ama okadar uzun süre gidiyor ki. Senede 3 kutu anca kullanıyoruzdur
travazol çok ağır bi krem dedi bana doktorumuz, zaten piştikten ziyade mantar için verilir, ama çabuk geçirdiği için doktorların da kolayına gidiyor galiba, en fazla 2 gün kullanılmalı canım. Biz sudocrem den memnunuz. Ama birkaç kere ilerleyen pişikte fayda etmedi, onda da bi arkadaş tavsiyesi ile kırmızı kantaron yağı sürdüm. Aman allahım bu nasıl bir mucize. O gün bugündür evimden eksik etmem. Düştüğünde bile sürüyorum. Morarmayı bile alıyor. Şimdiden ayarlayın derim
Evet ama maalesef zorda kalınca kullanılmalı başka çare bulamamışlar aklınıza gelebilecek herşey denenmiş :/Ayrıca oluşmuş pişik için mor desitin iyi bir üründür.Hatta yara oluşmuşsa bepantehene yara.merhemi iyi bir seçim
Pudra bebek sağlığı açısından pek tercih edilmeyen bir ürün
Canım haklısın ama ben domestosu döküp bekletiyorum üzerine su döküp öyle temizliyorum yani temas ya da soluma gibi durum olmuyır :)kesinlikle katılıyorum canım. Kim ne derse desin. Ben normalde de Çan’ımın kıymetini çok bilirim de şu süreçte çok daha hassasım. Hamile kalalı 2 kere mutfak süpürgesi açtım okadar :) ama domestoslayın lafına katılmadım bi tek, normalde bile zararlı. Hele ki hamilelikte .. bitkisel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Yeşilanne ürünleri, şiddetle tavsiye ederim. İçine sinmezse haftada bir eşine söyle tuvaleti domestoslasın, ama sen hiç kullanma bence
Ben bübchen kullanıyorum canım oğlumda 3 yıldır. Bitkisel çok memnunum. Pahalı gibi geliyor ama okadar uzun süre gidiyor ki. Senede 3 kutu anca kullanıyoruzdur
travazol çok ağır bi krem dedi bana doktorumuz, zaten piştikten ziyade mantar için verilir, ama çabuk geçirdiği için doktorların da kolayına gidiyor galiba, en fazla 2 gün kullanılmalı canım. Biz sudocrem den memnunuz. Ama birkaç kere ilerleyen pişikte fayda etmedi, onda da bi arkadaş tavsiyesi ile kırmızı kantaron yağı sürdüm. Aman allahım bu nasıl bir mucize. O gün bugündür evimden eksik etmem. Düştüğünde bile sürüyorum. Morarmayı bile alıyor. Şimdiden ayarlayın derim
Kimyasalı ve koruma maddesi olanlar için bu dediğim geçerli. Diğer türlü bozuluyor. Ya da etkisi yeterince iyi olmuyorSüre açıldıktan sonra başlar kapalıyken sıkıntı yok mesela şampuanın arkasında 6m yazıyorsa açıldıktan sonra 6 ay demektir.
Kimyasal ve koruma maddeyle ilgisi olduğuna emin misin? Mustela da bu şekilde. Burts bee var organik içerik o da bu şekilde.Kimyasalı ve koruma maddesi olanlar için bu dediğim geçerli. Diğer türlü bozuluyor. Ya da etkisi yeterince iyi olmuyor
Allah insana hayirli komsu versin bir iki degil devamliligi var ona kesinlikle laf anlatamazsin zaten düşüncesi olsa balkonda cocuk bagittmaz sen iyisi mi bebegini sese alistir en guzel care oKızlar canım çok sıkkın ben pazar günleri bile çalışan biriyim. İnanın işe 8de gidip akşam yeri geliyor 9da evde oluyorum.. Arka bloktaki kadın 2 cocuğunu 2 senedir balkona çıkarıp ağlatıyor sırf eşi uyanmasın diye. Bu havada klima da açılmıyor zaten klimadan nefesim daralıyor... illa kapı pencere açmak zoruda kalıyoruz ya da yanıyoruz sıcaktan. Hadi açmadık diyelim yine ses geliyor çünkü çocuk çığlıkar atarak ağlıyor. Gündüzleri de böyle.. İnsanlar nasıl bişe demiyorlar anlamıyorum. İnanın abartmıyorum gece 1den sabah 6 ya kadar cocuk hiç susmadı. Bu her gün böyle ama herrr güüün. Gecen yıl da kriz geçirip bağırıp çağırmıştım bugün de dayanadım eşim zor tuttu. 1 saattir dön dön uyuyamadım.. Zaten stresli bi işim var uyku problemi çekiyorum zorla uyuyorum.. mideme ağrılar girdi sinirden stresten ne yapabiliriz bilmiyorum. Arsızlığın bu kadarı ..Çare arıyorum kavga etmemek için ama ilerde bebeğim bu sorumsuz insanların cocukları yüzünden uyanırsa cinnet geçiririm sanırım ortalık ayağa kalkar zor tutuyorum kendimi
Gnaydin ben de olmuyor cok su iciyorum cunku yanima aliyorum koca bir bardagi bittikce dolduruyorum su icipte mi boyle oluyorsun bilmiyorum ama icipte oluyorsan dr a bir danis derimKızlar günaydın, bayadır giremedim. Benim ayaklarım şişmeye başladı bu hafta. Herkes çok erken başladı diyor. Ayakta elde şişme yaşayan var mı?
Günaydın benim 16.haftada başladı şişmeye hemde cok fazla şişiyor.idrar tahlili yapıyorum aralıklarla idrarda protein çıkmazsa dr lar önemsemiyor.işim gereği devamlı oturuyorum o yüzden şişiyoru h.sonu şişmiyor birde ikiz gebelik benim bir çok şeyi erken yaşıyorum.sizde idrar testi yapın sağlık ocağı bile yapıyor.Kızlar günaydın, bayadır giremedim. Benim ayaklarım şişmeye başladı bu hafta. Herkes çok erken başladı diyor. Ayakta elde şişme yaşayan var mı?
Mustela sadece eczanelerde satılıyor. Kokusu bebek kokusu :)
Ben sicaklikla ilgili oldugunu fark ettim. Hava cok sicaksa terliyorsam.siskinlik oluyor. Ama bir kac gun havalar serindi boyle bi durum olmadi. Bol su ic. Tuz tuketimini azalt ve idrarda protein baktir mutlaka.Kızlar günaydın, bayadır giremedim. Benim ayaklarım şişmeye başladı bu hafta. Herkes çok erken başladı diyor. Ayakta elde şişme yaşayan var mı?
Canım aynı sorunu dün gece ben yaşadım.tam karmizda Suriyeli bi ev var ya sabahın 4.çocukların bahçede bagirmalariyla uyandım.Sanki gün ortasında parkta oynuyorlar.evet bende kendimi zor tuttum,zaten yapı itibariyle sakin biri değilim kendimi telkin etmeye çalıştım sabah 7oldu haliyle.Kızlar canım çok sıkkın ben pazar günleri bile çalışan biriyim. İnanın işe 8de gidip akşam yeri geliyor 9da evde oluyorum.. Arka bloktaki kadın 2 cocuğunu 2 senedir balkona çıkarıp ağlatıyor sırf eşi uyanmasın diye. Bu havada klima da açılmıyor zaten klimadan nefesim daralıyor... illa kapı pencere açmak zoruda kalıyoruz ya da yanıyoruz sıcaktan. Hadi açmadık diyelim yine ses geliyor çünkü çocuk çığlıkar atarak ağlıyor. Gündüzleri de böyle.. İnsanlar nasıl bişe demiyorlar anlamıyorum. İnanın abartmıyorum gece 1den sabah 6 ya kadar cocuk hiç susmadı. Bu her gün böyle ama herrr güüün. Gecen yıl da kriz geçirip bağırıp çağırmıştım bugün de dayanadım eşim zor tuttu. 1 saattir dön dön uyuyamadım.. Zaten stresli bi işim var uyku problemi çekiyorum zorla uyuyorum.. mideme ağrılar girdi sinirden stresten ne yapabiliriz bilmiyorum. Arsızlığın bu kadarı ..Çare arıyorum kavga etmemek için ama ilerde bebeğim bu sorumsuz insanların cocukları yüzünden uyanırsa cinnet geçiririm sanırım ortalık ayağa kalkar zor tutuyorum kendimi
Ayrıca oluşmuş pişik için mor desitin iyi bir üründür.Hatta yara oluşmuşsa bepantehene yara.merhemi iyi bir seçim
Pudra bebek sağlığı açısından pek tercih edilmeyen bir ürün
Of ya ne kötü bir durum ben de sakin biri değilim ama 2 senedir bunlara sabrediyorum. Her gün aynı şey artık son çarem polis çağırcam bir dahakineCanım aynı sorunu dün gece ben yaşadım.tam karmizda Suriyeli bi ev var ya sabahın 4.çocukların bahçede bagirmalariyla uyandım.Sanki gün ortasında parkta oynuyorlar.evet bende kendimi zor tuttum,zaten yapı itibariyle sakin biri değilim kendimi telkin etmeye çalıştım sabah 7oldu haliyle.
Ya onların sıkıntısı şu. Adam çocuklarına tahammül edemiyor ve bir gece şahit oldum çıkar şunları şurdan dedi kadın cocukları balkona çıkardı kapıları kapattı. Yani kocası rahatsız olmasın uyusun diye biz uyuyamıyoruz. Sürekli saatlerce ağlayan çocuğa da yazık bir çocuk neden o kadar uzun ağlar demek ki bir sorun var. Gündüzleri de böyle balkona atıyor ev işini yapıyor kadın cocuklar ağlıyor. Sonra balkona çıkıp dövüyor. Dövdüğü cocuklarda el kadar hele biri yeni yürümeye başlamışAllah insana hayirli komsu versin bir iki degil devamliligi var ona kesinlikle laf anlatamazsin zaten düşüncesi olsa balkonda cocuk bagittmaz sen iyisi mi bebegini sese alistir en guzel care o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?