2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nasil işmiş o ya

O nasıl iş ya sen özel bir hastaneye git bence

sen kac kılo aldın ki günde bir ekmege benden daha az cıkarsa kendımı suracıkta ceza fln verıcem

O nasıl iş ya sen özel bir hastaneye git bence
Nasil işmiş o ya
Inıversıte baya ılgılendı baya baktı slttan ustten ayrıntılı asıstan olmadına ragöen bır prof gıbı olgılrndsaolsun yorgunluktanda gelmıs olabılr dedı tabı cocukta kucaklıyom
Bırde akıntım cok fazla enfeksıyon olabılır ıdrarı devlet hastanesınde vermıstım InsaAllah yarın sonuçları goturucem

Herkeze merhaba kontrolden çıktık oğlusum 32 cm 700 gr olmuş.hersey yolunda Allaha şükür elleri yetmemis ayaklariylada yüzünü kapatmış poz vemedi. Sanırım doğana kadar yüzünü göstermeyecek. Benim açımdan da Şimdiden sezeryan kesinleşti gibi plesenta hala aşağıda ve çok kanlı zor bi dogum olacak dedi

Hoşgeldiniz arkadaşım benimde 16 Ocak Dr 3-7 ocak arası alırız diyor arkadaşim sizinde şubatin ilk günleri alınır sezeyan ile
Allah hepimizi sağlıkla tamamina erdirsin

Günaydın hanımlar, yediklerinizin azlığını okudukça çok şaşırıyorum ben dünyayı yiyorum sizin yanınızda Günde bir ekmek kesin yiyorum hele ki sabahları açlıktan nevrim dönüyor :) hiç meyve kısıtlamam yok günde 3-4 kez bile yerim, 2 bardak süt içiyorum sevmiyorum tadını o yüzden yanına bir kek veya küçük bir çikolata yiyorum her süt içtiğimde :) gece ne zaman uyanırsam mutlaka bişiyler atıştırıp öyle geri yatıyorum yoksa açlıktan uyuyamıyorum :) hamur işleri ve pastalar favorimşekerim çıkmasın diye dua ediyorum :)

hayırlısı olur inşallah cnm sağ salim

ve bunun yanında da kılo almıyorsan en buyuk alkıslar sanaa

olsun canım saglıkla gelsın de nasıl geldıgının pek bır onemı yok ilk olayımız saglıkla dunyaya gelmelrı gerısıne bız anneler olarak katlanırız her turlu normal de olsa sezeryande olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…