2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yola gideceksem eğer böyle hastane alışveriş vs çantamda mutlaka tatlı bişiy bulunduruyorum yoksa dediğin gibi halsizlik oluyor bacaklarım titriyor bi değişik oluyorum

Yola gideceksem eğer böyle hastane alışveriş vs çantamda mutlaka tatlı bişiy bulunduruyorum yoksa dediğin gibi halsizlik oluyor bacaklarım titriyor bi değişik oluyorum
Bunun sebebi nedir ki eskidendenoluyordu bende gebe kalmadan önce ama bukadar sık degildi iki saate ne yesem arayişindayim yedikten sonra pişman oluyorum bebege zarari olurmu diye

ay ben tatlı yedığımde bana baygınlık gelıyor resmen. Böyle anca fresh seyler belkı cheescake fln süt agırlıklı yani böyle bol bol çıkolata fln arada alıyorum boyle canım yıyesım gelıyor yedıgıme pısman oluyorum sonra brownı kek fln hosuma gıdıyor yersem o da o cıkolatalı bı cips de en son 2 ay once yemıstım herhalde

Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Cif+poşet mi yaptin degilse onu tavsiye ederim Bir de domol temizleyiciyi onerenler cok

Tatlı şeyleri oldum olası çok severim ben 4 kişilik pastayı tek başıma yerim hiç de baygınlık gelmez daha yok mu derim ama tabi şuan gebelik şekerinden korkuyorum

Çikolatadan bahsetmişsiniz normalde sevmem ama son bir aydır yemeden duramıyorum.bugun dr yasakladı ciddi miğde yanmasi yaşıyorum çikolatada tetikler yeme dedi

Bunun sebebi nedir ki eskidendenoluyordu bende gebe kalmadan önce ama bukadar sık degildi iki saate ne yesem arayişindayim yedikten sonra pişman oluyorum bebege zarari olurmu diye
Zararını bilmiyorum ama sanırım bebeğimiz de bizim sevdiğimiz şeyleri sevecek gelinimiz yumurta yemiyordu yani kokusundan bile rahatsız oluyor o derece hamileyken de hiç yemedi bebeğinde ek gıdaya başladılar 8 aylık oldu ama bebeği de yumurta yemiyor ağlıyor yerken mesela bende hayatım boyunca hiç sarımsak yemedim muhtemelen çocuğum da yemez :)

Çikolatadan bahsetmişsiniz normalde sevmem ama son bir aydır yemeden duramıyorum.bugun dr yasakladı ciddi miğde yanmasi yaşıyorum çikolatada tetikler yeme dedi
Ahh ya yasak olunca daha bi tatlı gelir insana allahım şeker hastalığıyla sınamasın bizleri

Cif+poşet mi yaptin degilse onu tavsiye ederim Bir de domol temizleyiciyi onerenler cok
Poset + cif yaptim baktim çikmiyor sungerbezle yaptim hala daha cikmadi beyaz sirkeyle deneyecem birde esim aksama getirsin
Disari ciktigimiz bir gun dediginden alacagim
Her markette varmidir ki ?

Poset + cif yaptim baktim çikmiyor sungerbezle yaptim hala daha cikmadi beyaz sirkeyle deneyecem birde esim aksama getirsin
Bulaşık makinesi parlatıcısı

Neden b12 iğnesi oluyorsun ki canım bazı demir haplarında b12 vitamini var onlardan kullanabilirsin.

Instagram hesabın varsa @cokbiliyoruzbiz sayfası var #cbbdusakabin yazarsan oradan sorabilirsin canim bilmiyorum cogu yerde satılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…