2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim gozunaydin darisi bizlere olsun insaAllah)) tek bi yerde mi parlaklik vardı?
Günaydın canım. Evet bir yerde parlaklık vardı. Önceki Mesajlarda eko sonucunun resmini attım ordan bakabilirsin. Tabi ben sonuçtan biişey anlamadım doktor açıkladı. Sizlerdende hayırlı haberler gelir inşallah

merak etme canim ortalama o civarda geliyor bende siparis verdim 10 gune kadar dedi oncelikle takipci sayisi cok fazlaysa guvenilirdir ve yaptigi kiyafetleri gonderdigi yerlere paylasip isim etiletliyosa yanina ve ayrica musteri memnuniyetinden resimler varsa guvenilirdir resimde coksa sayfasinda guvenilirdir merak etme

doktora git gebeler için güvenli olan ilaçlar varmış geçen dahiliyeye gittiğimde doktor söyledi . mide yanmasından uyuyamıyordum bir hafta öncesine kadar.

doktora git gebeler için güvenli olan ilaçlar varmış geçen dahiliyeye gittiğimde doktor söyledi . mide yanmasından uyuyamıyordum bir hafta öncesine kadar.

Dahiliyeye randevu almak öyle zor ki. Bi kendi doktoruma sorucam bakalım spazm giderici falan söyler belki

Tesekkürler canım etiketleme yok ama yapıp bitirdiklerini paylaşıyorlar hep farklı isimler farklı modeller. Dün de görüştüm 2 günde 1 tane bitiyormuş. Size sıra 2 güne gelir dedi.

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst
Ense kalınlığı tek başına bir veri değil
Dr onerirse ileri testler yaptırın ben ikili test yaptirmadan nifty yaptırdım inşallah güzel haberler alırsınız

Kuzum kullanıcı adını mı degıstırdın sen hıkaye tanıdık ama kullanıcı adı bı farklı geldı sankı ben mı yanlıs hatırlıyorum bılmıyorum. Ama bak demıstım ben saglık ocaklarını oyee koru korune dınleme dıye için rahatlamıstır artık

Bakalım drun ne diyecek canım bende hiç dikkat etmedim şekerli hamur işleri favorim bu aralar dikkat edenlerde çıkarsa bende de kesin çıkar

gayet ıdeal canım ben 175 e yaptırdım

Slm kizlar bisey sorcam size ben bugun 2li test yaptirdim ve dunyam başıma yıkıldı ense kalınlığı 3.4 cikti ve dr bekledimizden kalin dedi vd suan piskolojm alt üst
başka bi doktor görüşü alman faydalı olur canım, bunların hıcbırı tek basına bısey ıfade etmez.Belkı doktorun yanlıs ölçum yapmıstır cunku cok dıkkatlı ölçüm alınması gereken bırsey.Bol bol dua et Allahın ıznıyle sağlıkla gelsın bebegın dunyaya

ara değerlerı bılmedıgıım ıcın yorum yaoamıcam canım ama sonuclarda sınırları gecıyorsa bırazdaha dıkkat edersın olur Önceden önlem almak adına sonucta bu testler

bır sayfada kefirin cok ıse yaradıgını duydum canım ıstersen dene soguk bırsekılde ıcıp

slm kızlar hayırlı habaerler alanalara maşallah.kimsede sorun çıkmaz inşallah.bende şubat annesi olarak görünüyorum ama sezeryan 2.cocuk ocak sonu mu olur şubat mı bilmiyorum artık.3 ekim biizmde renkli ultrason.sabırsızlıkla bekliyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…