2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gebelik sekerin cikmazsa benden sana bir bravo :)) ( insallah cikmaz)

Çıkarsa ağlarım herhalde ama çıkacak gibi de çünkü ani acıkmalarım falan oluyor şekerim düşüyor diye yorumluyorum kendimce
O yediklerinle alakali biliyor musun ani acikmalar sekerli seyler veya karbonhidrat yedikce bir sure sonra tekrardan acikiyorsun dahiliyeye yönlendiriyor dr o bir diyet listesi veriyor o zaman yoluna giriyor hersey cat pat acikmiyorsun gerek kalmaz insallah

Birde bünyeyle alakali sekeri yatkinlik varsa cikiyor benim polikistik over var babam seker hastasi hep birnl yatkinligin var zaten o yuzden cikmisti oglumda

5 kilo aldım 68 ile başladım şuan 73 kiloyum 80 e kadar demişti doktor bana bakalım geçerim herhalde 80 i
bende 59,5 ile başladım, şuan tam tamına 65,6 yım 6,1 kg devam bende kendıme 70 diye ilk bi hedef koydum baktım az oldu 72 olsun dedım ama en en en ust sınırım 75 inşallah geçmem inşallahh

Birde bünyeyle alakali sekeri yatkinlik varsa cikiyor benim polikistik over var babam seker hastasi hep birnl yatkinligin var zaten o yuzden cikmisti oglumda
Ailemizde falan hiç şeker hastası olan yok zaten hayatımda ilk defa 70 li kiloları görüyorum, dolabımı düzenledim geçen gün olmayan kıyafetlerimi alt raflara indiriyorum pantalonlorım 36 bedenmiş şimdi dizimden ötesine geçmiyor o pantolonlar beni gören hamile değil kilo almışım sanıyor çünkü sadece göbek değil her yerimden kilo alıyorum doğurup geri o pantolonlarıma sığayım istiyorum hatta haftaya annemlere gideceğim gene kalmalı 5 gün orada kaldığımda 2 kilo alıp dönüyorum evime bakalım napcam bu gidişle

bende 59,5 ile başladım, şuan tam tamına 65,6 yım 6,1 kg devam bende kendıme 70 diye ilk bi hedef koydum baktım az oldu 72 olsun dedım ama en en en ust sınırım 75 inşallah geçmem inşallahh
İlk gebeliklerde hep daha çok kilo alınırmış ablam 35 kilo almıştı ilk çocuğunda biraz da ödem de tutuyor bu süreçte vücudumuz gebelik ağır geliyor bence vücuda kolay değil bir can daha besliyoruz içimizde ama doğuralım bi herşeyiniz normale döner emzirdikçe de yaza kadar eririz hep birlikte

Sikma canini yapin zayif demekki verirsin kilo dogumdan sonra hele emzirirken cok guzel kilo veriliyor

Hamilelik şekerinin ailede olup olmamasi ile ilgisi yok aslinda ailesinde olmayan da bile çıkabiliyor cunku cogu da buna dayanarak yaptırmak istemiyor ama kesinlikle yapılmalı sonuc daha kotu olabiliyor Allah korusun anne karnında iken diyetle onleniyor

Kanama alanın yok bebek iyiyise o zaman enfeksiyon olabilir. İdrar tetkiki yapılmıştır umarım.

Ayni ben yararli olsun olmasin cikolata yemedimmi kesmiyor beni hiçbisey elim ayagimdan can gidiyor bir butun bende yiyorumdur yemedimmi aklim surekli mutfakta oluyor aman yiyim
Midemde dursun

Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem

Çıkarsa ağlarım herhalde ama çıkacak gibi de çünkü ani acıkmalarım falan oluyor şekerim düşüyor diye yorumluyorum kendimce
Yemek yesem bile tatlı ihtiyaci hissediyorum tatliyi yiyince tamm doydum diyorum acikinca elimden ayagimdan can gidiyor gorunurde bir titreme yok ama sanki halsiz bitkin düşüyor tutriyor gibi oluyor sendede böyle oluyormu kuzum diyorum bidaha cikolata yemicem diye ama dayanamiyorum

Ayni ben yararli olsun olmasin cikolata yemedimmi kesmiyor beni hiçbisey elim ayagimdan can gidiyor bir butun bende yiyorumdur yemedimmi aklim surekli mutfakta oluyor aman yiyim
Midemde dursun
Hergun muhakkak tatlı bişiy yiyorum öyle az buz değil yani yediklerim mesela bugün sabah aç karna bi markete çıktım çikolata 10 lu büyük paket aldım yetmiyor çünkü sabah eve geldim kahvaltı yapmadan bir bardak süt ve çikolatamı yedim bi kendime geldim ondan sonra kahvaltı hazırladım kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…