2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sicaga yakin suya bal kat oyle bir denemeni tavsiye ederim bana cok iyi geliyor o

bende de benzer bir durum vardı yazmıştım, dün endokrinolog ve kendi jinekoloğumla ayrı ayrı görüştüm. gebeliğe bağlı olabilir, şimdilik basit şeker tüketme yeter dediler. gebeliğin kendisi şeker metabolizmasına ters bir durum olduğu için çok yaygın görülür zaten dedi doktorum. benim içim rahatladı, şekerle ilgili sorun yaşayanların da rahatlasın diye yazmak istedim. bu arada ben tatlı ve ekmek çok çok nadir tüketirim ama hem kilom hızlı ilerliyor hem de şeker sorunu yaşıyorum. doğumdan sonra her şey yoluna girer yavaş yavaş inşallah.

benımde kılom cok hızlı ılerlıyor acaba sekerle alakası varmıdır kı , ekmek sadece kahvaltıda 2 dılım fln tuketıyorum ama hızla gıdıyor

benımde kılom cok hızlı ılerlıyor acaba sekerle alakası varmıdır kı , ekmek sadece kahvaltıda 2 dılım fln tuketıyorum ama hızla gıdıyor
kaç kilo aldın ki canım? İlk hamilelikte her zaman daha fazla kilo alınırmış ben de 16-17 kilo almıştım.Ama zamanla gidiyor hiç stres yapma sağlıklı besleniyorsan. Bu arada bebek 28. hafta civarı 1 kg a ulaşıyor ve ondan sonra hem bebek hem sen daha hızlı kilo alacaksın. 7.aydan sonra kilo alımı daha hızlı oluyor..

A.slm amin İnsallah benim de 3 subat ya da 31 ocak dr un dedigine gore hangisi olur kısmet artık :) Renkli ultrason derken ayrıntılı ultrason mu demek istediniz acaba ikisi farkli seyler çünkü

olabilir, şeker yüklemenizde ortaya çıkar sanırım ama hiç ilgisi olmayabilir de. ilk gebeliğimde şeker sorunum yoktu, sağlıklı da besleniyordum ama toplam 25 kilo aldım :) bazı vücutlar buna çok müsait oluyor sanırım. büyük bir kısmı doğumdan sonra hızla gitti. ama yapışan bi 10 kilo vardı ki 2 sene sonunda diyet ve sporla ancak verebildim.

bakalım bıdahakı kontrolde yapılacak seker yuklemesı o zaman bellı olur gıbı :)

şuan 6kg oldum canım benım ama her hafta 700 gram en az alıyorum abur cubur sureklı tatlı flnda yemıyorum ama bılemedım vucudum elverıslıydı zaten kılo almaya b12 ıgnesıne basladım bıde 6 haftadır lıse zamanımda bana cok kılo aldırmıstı belkı bırazda ondan kaynaklanıyordur

Haftada ortalama kaç gram almak gerekiyor haberin varmi kuzum

Akşama kadar iki dilim ekmeklemi duruyorsun elin ayagin titremiyormu acikinca ben ekmek yiyorum ya bitane gunluk yiyorumdur acikinca elimde ayagimda can gidiyor gozumun onune surekli cikolata sekerli seyler geliyor yiyincede sakinleşiyorum biraz daha nedenini bilmiyorum

onun yerıne acıgı yemekle kapatıyorum bende , öğle yemegı var sımdı bolcana corba yanında ne yemek cıktıysa ve bırazda plav makarna turevı 4 gıbde meyve saaatı aksam yıne ekmeksız aksam yemegı . ben daha oncede yemıyordum sımdı sabahları yıyorum sadece oda cok acıktıgım için. '.trimester için haftalık ort 450-ile 700 grm deniliyor en fazlası yanı benımde en az 700 grm oluyor bu aralar ne yazıkkı.Son trımesterde ise 450 550 gram denılıyor son aylarda da bu bıraz mumkun olmadıgı ıcın 2.trimesterı barı olması gereknden az kapatayım dedım ama nasıp artık napalım yınede cok asırıya kacmadan tamamlanır ınsallah 12 kılo hedefım tutmucak gıbı boyle gıderse

Aç karnına kaldığımda kusuyorum ben değil yürümek.. Allah güç kuvvet versin canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Sukur sabrettım o sekerlı suyu ıcınce zor ttuttum kendımı kusmamak için .. ugrastıgıma degdı mı hayır degmedı! Dr ye kanamam var gebelıkten mi dıyor devletteki acıle yonlendırdı acıl ınıversıteye kanımı vermeden geldım unıye neyden kaynaklanıyor bulunamadı yarın bıdaha gel seker yuklemesı yapılcak yıne dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…