2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Bir müddet oturduktan sonra, ayağa kalktığım vakit (ani veya hızlı kalkmaktan bahsetmiyorum gayet dikkatli ve yavaş hareketler ile) alt karnımda baya bir ağrım oluyor her seferinde. Böyle nasıl desem kolunuzun üzerine yatarsınız da kalkınca ağrımış olur değişik bir ağrı öyle tarif edeyim. Bir kaç hafta önce geceleri yatakta dönerken olurdu bıçak saplanmış gibi rahmi tutan kaslardı o ağıranlar. Peki şimdiki de mi öyle masum sizce? Hiç böylw yaşıyan varmı aranızda doktora gitmeme daha 1hafta var erken gitmek istemiyorum. Kasık ağrıların olabilir bu ayda bebiş büyüyor rahim yukarı çıkıyor demişti fakat insan bilemiyor sadece oturup kalktığımda doğrulmakta bir kaç dakika zorluk çekiyorum

Neden b12 iğnesi oluyorsun ki canım bazı demir haplarında b12 vitamini var onlardan kullanabilirsin.
kullandıgım vıtamının ıcınde de var b12 ama , benım vucudum bayadır boyle b12 emılımınde sıkıntı var , alsam da aldıgım cok cabuk gıdıyor yada az bır kısmını vucut alabılıyor ben lısedeyken 70 lere kadar dumsutu ozamanda 3 ay ıgne olmustum, sımdı takvıyelı olmama ragmen vıtamınden 100 kusurlere kadar cıkabılmıs sadece, b12 de bebek ıcın en onemlı vıtamınleden bırıymıs bılsem dırek doktoruma derdım en bastan ama neysekı sımdı ıgneyle 300 lere kadar cıksın orda kalsın yeter bıze dedı o yuzden dırek ıgne haptan alamıyorum

Onuda daha önce denedim kuzum cikarmiyor o lekeleri temizleyip izerine parlaticiyla silecegim su lekesi tutmasin diye cok tesekurler paylasimin için :KK52:
canım ıse yerar mı bılmıyorum ama ben suan evde herseye onu kullanıyorum.Derı sandelyedekı lekelerı c-domestos cıf cıkarmıyordu.Bu a101 de satılan köpük ocak fırın cok amaclı bı temızleyıcı var o anında cıkardı belkı onla sılersen faydasını görebilrsiin belkı ucuz hem deneyebılırsın

Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Bir müddet oturduktan sonra, ayağa kalktığım vakit (ani veya hızlı kalkmaktan bahsetmiyorum gayet dikkatli ve yavaş hareketler ile) alt karnımda baya bir ağrım oluyor her seferinde. Böyle nasıl desem kolunuzun üzerine yatarsınız da kalkınca ağrımış olur değişik bir ağrı öyle tarif edeyim. Bir kaç hafta önce geceleri yatakta dönerken olurdu bıçak saplanmış gibi rahmi tutan kaslardı o ağıranlar. Peki şimdiki de mi öyle masum sizce? Hiç böylw yaşıyan varmı aranızda doktora gitmeme daha 1hafta var erken gitmek istemiyorum. Kasık ağrıların olabilir bu ayda bebiş büyüyor rahim yukarı çıkıyor demişti fakat insan bilemiyor sadece oturup kalktığımda doğrulmakta bir kaç dakika zorluk çekiyorum
Ben gün içinde iş yerinde ayakta çok kaldıysam oluyor. Hatta eve gittiğimizde yol 30 dk sürüyor ve arabadan çıkamıyorum ayağa kalkamıyorum eşim yardım ediyor :(

canım ıse yerar mı bılmıyorum ama ben suan evde herseye onu kullanıyorum.Derı sandelyedekı lekelerı c-domestos cıf cıkarmıyordu.Bu a101 de satılan köpük ocak fırın cok amaclı bı temızleyıcı var o anında cıkardı belkı onla sılersen faydasını görebilrsiin belkı ucuz hem deneyebılırsın
Deniyecem onda ise yaramazsa baska yerde kullanirim temizlik malzemelerini swviyorum tesekurler

Sonunda bebisimizin arabasida geldi :anneadayı: çok heyecanli besigini arabasini gördükce icim
İcime sıgmiyor rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin bebegime :emir_bebek:

Eklentiler

• 4822CFD3-2C1B-4BDD-9E34-D92AC3DFF3B7.webp
    4822CFD3-2C1B-4BDD-9E34-D92AC3DFF3B7.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 5A074E4A-7731-4625-AB06-BDCB751CCBC9.webp
    5A074E4A-7731-4625-AB06-BDCB751CCBC9.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 89
  • AD9C3FB7-5E40-4AE0-8EB1-1164BA5DE544.webp
    AD9C3FB7-5E40-4AE0-8EB1-1164BA5DE544.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
  • D021D497-C675-4E28-99BC-51A9B9E3F07E.webp
    D021D497-C675-4E28-99BC-51A9B9E3F07E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 87
Sonunda bebisimizin arabasida geldi :anneadayı: çok heyecanli besigini arabasini gördükce icim
İcime sıgmiyor rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin bebegime :emir_bebek:
Hayırlı günlerde kullan canım inşaAllah bizde aldık baby2go dan çok benziyor buna kaça aldın peki

Kuzum kullanıcı adını mı degıstırdın sen hıkaye tanıdık ama kullanıcı adı bı farklı geldı sankı ben mı yanlıs hatırlıyorum bılmıyorum. Ama bak demıstım ben saglık ocaklarını oyee koru korune dınleme dıye için rahatlamıstır artık
Yok canım değiştirmedim adımı aynen rahatladı valla içim. Doktorda aynı senin dediğinin dedi

Hayırlı günlerde kullan canım inşaAllah bizde aldık baby2go dan çok benziyor buna kaça aldın peki
2700 aldik canim
Seninkide hayirli olaun kuzum geldimi arabaniz ayni zamanda aldik sanirsam pazar almistin galiba sen bizde pazartesi siparis verildi bugun geldi

2700 aldik canim
Seninkide hayirli olaun kuzum geldimi arabaniz ayni zamanda aldik sanirsam pazar almistin galiba sen bizde pazartesi siparis verildi bugun geldi
Ah be canım yok gelmedi çarşamba aradılar beni istediğin arabanın rengi yok kaporanı da geri veremeyiz başka renk seçmen gerek dediler. Gittim istediğim başka renk de yoktu kavga ettik satıcıyla beni ağlatılar okadar para verip araba alıyoruz bir bardak su istedim stresten fenalaştım vermediler. Kaporamı zar zor geri aldım onların hatası yani siz olmiyan arabayı satıyorsunuz var diye neyse ki yan dükkanda istediğim olmasada iyi bir araba bulduk aldık baby2go viber xl markası hiç sipariş felan beklemek istemedim dükkanda ne renk varsa onu aldım iyice gerdiler beni o gün :110:

Ah be canım yok gelmedi çarşamba aradılar beni istediğin arabanın rengi yok kaporanı da geri veremeyiz başka renk seçmen gerek dediler. Gittim istediğim başka renk de yoktu kavga ettik satıcıyla beni ağlatılar okadar para verip araba alıyoruz bir bardak su istedim stresten fenalaştım vermediler. Kaporamı zar zor geri aldım onların hatası yani siz olmiyan arabayı satıyorsunuz var diye neyse ki yan dükkanda istediğim olmasada iyi bir araba bulduk aldık baby2go viber xl markası hiç sipariş felan beklemek istemedim dükkanda ne renk varsa onu aldım iyice gerdiler beni o gün :110:
Yok artik nekadar rezil insanlar var ya hem parani alsinlar hem satisi gerceklesen araba olmasın cok gecmis olsun iyi olmus oyle insanlardan alisveris bile etmemek gerek canim gule gule kullan

Yok artik nekadar rezil insanlar var ya hem parani alsinlar hem satisi gerceklesen araba olmasın cok gecmis olsun iyi olmus oyle insanlardan alisveris bile etmemek gerek canim gule gule kullan
Sağol canım aynen öyle birde böyle çok butik bir yerden bahsediyorum indirim vardı diye girmiştik, butiklikleri bukadarmış tüketici haklarına form gönderdim. Genç bebe dükkanın adı farklı illerde de mevcut dikkatlı olun arkadaşlar paranınızın üzerine konmaya niyetli insanlar var

Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Beyaz sirke ve fairy elde bulaşık deterjanını bir bir ölçü yapıp siliyordum çok kolay gidiyordu. Annem geçenin klorak marka duşakabin sıvısı almış mükemmel bişey tavsiye ederim

Beyaz sirke ve fairy elde bulaşık deterjanını bir bir ölçü yapıp siliyordum çok kolay gidiyordu. Annem geçenin klorak marka duşakabin sıvısı almış mükemmel bişey tavsiye ederim
Onuda deneyecegim kuzum basimin belasi birturlu cikaramadim bir sene oldu daha takilali ama elli yillik sanki cikmiyor asiri kirecli sular oyuzden oyle bir yerlesmiski deneyince yazarim hamile olmasam
Porcozle temiZlerdimDe kullanamiyorm
İşte

Biz de bugün nihayet ayrıntılı ultrasona girebildik :) başta yaptırmayacaktım ama yine de içimde şüphe/keşke kalmasın diye gidiverdik.. bütün herşey yolunda çok şükür bizim bebek bi türlü yüzünü göstermedi döndü totosunu göremedik.. 1.5 saat sonra tekrar gel dedi bu sefer de yüzüstü yatmış elleriyle de yüzünü kapamıştı.. pek nazlı pek inatçı olacak galiba :KK45: suyum sınırda çıktı doktor daha çok su içmen gerekiyor dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı? :KK43:

Back
X