2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 28+3 günlükte 1350gram azmı çıkmış biraz kilosu bebeğimin internette çok farklı rakamlar çıkıyor doktorum et yemiyormusun hiç dedi çıkarken randevuden.. Bizimde acelemiz vardı annem rahatsız soramadım protein düşük çıktı kanımda ondan mı dedi bebek ufakmı acaba ondanmı aklıma takıldı

Ben dun 29+6 gittim 1468 cikti haftasiyla uyumlu seninkinin kilosuda gayet iyi

Ah be güzelim bu durumu en iyi ben bilirim... 4üncü ayımdan itibaren çoolk şiddetli bir şekilde yaşıyorum bunu bebeğim makat duruşta olduğu için ekstra ekstra baskı yapıyormuş hatta acıdan kaç gün ağladım.. Artık alıştım dahada çoğaldı

Ben dun 29+6 gittim 1468 cikti haftasiyla uyumlu seninkinin kilosuda gayet iyi
MaşaAllah canım, inşaAllah öyledir bebişler iyi gelişsinler iyi olsunlar normalinde aklımda olan herşeyi soruyorum fakat acele ettik çok bu sefer soramadım.. Doktorum bu haftalarda çoook hızlı büyür bebekler dedi

Bak senin asagida bile 1300 yaziyor normal aralıkta takma kafana

Cnm 29+6 Da 1550 kg çıktı Dr 1 hafta.önde kilosu dedi yani senin bebişinin kilosu da gayet yerinde haftasına göre. Ben son haftalarda yumurta kuruyemiş balık baya yemiştim geriden geliyordu öne geçti tavsiye ederim sana da kilosunun düşük olduğunu düşünüyorsan

Tavsiye için teşekkür ederim canım.. İmternetten baktım da kafam karıştı farklı farklı kilo aralıkları çıkıyor merak ettim sizin bebişleri

Benim 28+2 de 1230 gr di dr gelişimi iyi dedi .Ama benim B12 cok düşük 5 iğne verdi haftada bir 2 sini vuruldum daha o etkili imiş baya

Hadi gozun aydin. Canim 30+6 da bizde gotmiştik gecen perşembe bizim minikte 1639 g geldi ayni kiloları boyuda fl 56.82 yani 39.7 cm geldi

Cok sukur canim da bizim minikte 5.87 cm yaziuor fl si. Uygun gidiyoruz demek ki :))

Bebege giden kan akimina bakmis dun bana da baktilar ve ayni foto bende de var

Kan akışı diye biliyorum bebeğe giden kana bakıyor iyi gidiyor mu diye
Himm haklisinizz mavi kirmizi bir akis gorunuordu usgde cunku. Tesekkurlerr :)

Yaa benim ki son kontrolde baş aşağı Doğum pozisyonu almıştı, cidden canımı yakıyor şimdiye kadar hiç hareketlerim kısıtlanmamıştı ama 2 gündür zor hareket ediyorum otururken bile canım acıyor

Aynı durumdayız canım oturmak yatmak yürümek hiç birşey rahatlatmiyor

Canım herzaman takip edemiyorum ben, sende sakaryadansın sanırım? Sezaryenlere eşlerin girmesi hakkında konak izin veriyor yazmışsın ben konağa gidiyorum sami kemiğe geçen aklımdaydı sormak unuttum tabi normalmi sezaryen mi belli değil henüz fakat merak ettiğim bir konu.. Sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun?

Kendine çok dikkat et canım, son hatalarımız bunlar inşaAllah.. Biraz zor olsada sonu çok güzel olucak bebişlere kavuşunca inşaAllah

canim 4 hafta önde mi çıkıyor? Dr ne dedi bu duruma?
Devlette takip ettirdigim doktor du bu gittigim sadece kafasi onde gidiyor dedi cok açıklayıcı konusmadi takip edicez dedi 2 hafta sonra çağırdı birde özelde doktorum var ona da gidicem belki ultrason farkı vardır daha detaylı anlatir

Kendine çok dikkat et canım, son hatalarımız bunlar inşaAllah.. Biraz zor olsada sonu çok güzel olucak bebişlere kavuşunca inşaAllah
Bi de bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini son zamanlara bırakmakla hata etmişim bugün biraz yıkadım ama daha çok var bi de ütülenecekler aynen öyle ya son zamanlarımız gerçekten azıcık kaldı minnaklarımıza kavuşmaya, bazen artık doğsa da hayatımız duzene girse diyorum :)) şimdi sürekli bebeğe ne lazım olur modundayım sürekli kafam meşgul yok hediyesiydi, yok çikolatası, aman şunu unutma bunu unutma falan düşünüp duruyorum

E bebekte temassiz ateş olcer var baby plus un 99 tl ye fikri olan varmi urun hakkinda nasildir
Benim eşim bayağı araştı ateş ölçerleri kulaktan mı alından mı temassız mı civalı mı marka marka fiyat fiyat baktı çocuk doktorlarına da sordu hangisi daha sağlıklı ölçer diye. Genelde en iyi marka braun diyorlar ama temassızı bayağı tuzluydu medisana alından ölçer aldık ikinci çok tavsiye edilen. Sorunun tam cevabı olmadı ama e bebek çalışanı da medisanayı önermişti bize :)

Aynı durumdayız canım oturmak yatmak yürümek hiç birşey rahatlatmiyor
Aynen bi de bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme işini sakın sonraya bırakma çok zor oluyormuş bugün biraz yıkadım ama canım çıktı daha yarısından çoğu duruyo havalarda kötü kurumaları 2 günü alır zaten sonra bi de ütüsü var bu işin o kadar rahat geldim ki 30. Haftaya hala fıldır fıldır avm çarşı pazar geziyordum son bir haftadır ben bayağı doğuracak moda geldim resmen hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim

Yanlız değilsinn :) ben ütüyü yeni bitirdim dolabı yerleştirdim ama gel görki bitmiyor işleri bebiş hazırlıklarının.. Birşeyleri yerleştirmeye başladıkça peşi çorap aöküğü gibi geliyor herşey oturacak yerine inşaAllah.. Bende şu geçen haftada çok telaşe kapıldım Allah korusun bebek erken davranırsa diye irkildim acele ettim oyüzden.. Bir arkadaşım 31haftada doğurdu ki inanılmaz derecede çok etrafımda erken doğum yapanlar sanki benim gebeliğime denk gelmiş gibi ister istemez insan etkilenşyor ve biran önce herşey hazır olsun istedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…