- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
Ben de hm ürünlerini kaliteli buluyorum yerleri yumuşacık ve eskimiyor hemen. Yiğenimin hm ürünleri o kadar kaliteli çıktı ki kızıma da giydircem çünkü hiç solma yıpranma yok. Ama carters mothercare ürünleri hep solmuş. Bir de Zara ürünlerini beğendim yani beklentimin üzerinde çıktı :)Kizlar black friday indirimi olacak 2 gun sonra. H&m nin bebek reyonunu talan ederim buyuk olasilikla, bebek kiyafetlerinin kalitesini cok begeniyorum fiyat/performans oranina gore. Uygun fiyata buyuk beden bebek kiyafetlerinide alabilirsiniz sizde buyuduklerinde giymeleri icin. Ben indirimdeyken hep buyuk bedende alirim
konakta var canım elektrıklı pompa ,bi ablam orda dogum yapmıstı odasında sağıyordu sütü gelmedıgı ıcın hemsıreler vermıs belırlı aralıklarla cek dıye ayaklı kocaman bıseydı tam hastane tipicanım bence ayrı atmalısın lohusa kıyafetını ben bebek kıyaftlerını posta posta kısa programda yıkadm sıvı bebek deterjanı ile. cunku kullanılmamıs lekesız hepsı. bebek programı 1 küsür saat bir dünya posta okdr bekleyemezdım basında. kullanmaya baslayınca da baby allergy plus prog.ında yıkıcam süt sağma olayı da bazı hastanelerın manuel pompa verdıgını duydum elektronık verceklerını sanmam pahası yuksek urunler her odaya tedarık edılcek bısey olacgnı sanmam ama hastanene danıs ıstersen. kendı hastneme sormadmben ablamın elektrıklı pompası var onunkını alacagım o da lansınohdu sanırım nolur nolmaz bavula koyacagım ben
Kızlar kafamı kurcalayan bi durum var ben genetik bir kan hastalığına sahibim rutin kan testlerinde bile pıhtılaşma olması gerekenin 3 katı çıkıyor plt değerim cok yüksek hayatım boyunca kan sulandırıcı hap kullanıp düzenli aralıklarla farklı tedaviler göreceğim doğumum sezeryan olacak tam teşekkülü bi hastane olması lazım donanımlı büyük özeller 8bin 9 binden bsliyor bu benim bütçemi zorlar sadi konuka gidiyorum bakırköy e acaba burda doğumumu yapsam nasıl olur tek korkum daha sancılı bir sezeryan çekmek oğlumda sezeryan oldum hastaneden eve yürüyerek geldim ama dikiş farkı olurmu konforlu olurmu beynimde deli sorular kendi yada etrafında devlette sezeryan oln arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Valla doğru söylüyosun önemli olan bizim ve bebislerin sağlığı doğumda her anneye pıhtı atma riski var ama benim 5 kat fazla onun için riske atmayacağımBende doğuma Zeynep Kamile karar verdim canım. Evet bazı sorular beni de bunaltıyor ama sağlık hepsinden önemli. Riskli gebelik bölümüne gitmen gerekiyorsa Kanuni Sultan Süleyman da birde Bağcılarda var Perinatoloji bölümü sana yakın olarak.
benimde 24 aralık son 7 veya 10 aralıkta kontrole gidicem :) maşallah kuzuya ben ptesi boyunu sormayı unuttum :) kilo konusunda endişeli olduğumdan boy aklıma gelmedi :)
Valla doğru söylüyosun önemli olan bizim ve bebislerin sağlığı doğumda her anneye pıhtı atma riski var ama benim 5 kat fazla onun için riske atmayacağım
Herkeze gunaydin dün rutin kontrolüm vardı oglusum sonunda yüzünü gösterdi bi foto alabildik bakmaya doyamadim herşey yolunda derken nst de çok sancım cıktı akşama kadar serum aldim.haftalik kontrol dışında 2 günde bir nst ye gidecem 37. Haftayı tamamlayınca dr doğuma alacağını söyledi hayırlısıyla 37 kadar dayanabiliriz inşallah
Valla gordukce goresi gelmekMaşallah bebeğinebenim de cumartesi kontrolüm var. 2 hafta önce görmeme rağmen çok özledim bu nasıl iş
Bende aksamlari rahatsiz oluyorum..ki kilo cok almadim..midem baski yapiyo...cok su iciyorum ona bagliyorum..gun icinde iste hareketliyim.evde yakamiyorum demek...zor uyuyorum sonra..Ayy Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimize cicilerini. Bende dr dayim simdi nst cekiliyor bebis 2200 gr olmus masallah dr a sordm agrilarm oluyo gogsumde diye fazla yeme aksamlari dedi ondan.mi kiii
Valla gordukce goresi gelmek
Dunden beri kime benziyor mevzusu..annemler ayni bana..kv ler ayni esime benzetiyo...cok komik ya simdiden
Aksi durum olsaydi solerdi zatenbenimde 24 aralık son 7 veya 10 aralıkta kontrole gidicem :) maşallah kuzuya ben ptesi boyunu sormayı unuttum :) kilo konusunda endişeli olduğumdan boy aklıma gelmedi :)
Moralm bozuldu ciktm baska hstaneye yolluyo beni kalp atimlari dusuk gordu allahim elim ayagm titroyo resmen
canımm evet bnm dr.um da bana basta ev ıslerı vs yapabılırsjn dyodu daha gecen bursaya ızınverdı hatırla ama bna kalkmıcaksın demesının tek nedeni Adalat crono adında ilaç verdi demiştim Hani bu ilaç hipertansiyon ilacı ve Tansiyonumu dörtlere düşürüyor kesinlikle kalkmıyorsun yerinden dedi gunde 3 tane içeceksin dedi Eşimi de tembihledi bayılır diye yani bu yüzden çıkmam yasak iş yapmam fln yasak aten içtiğmde Elim ayağım tutmuyorrisk olduğu için değil Çok şükür yok rıskımız İlacı da içmezsem kasılmalar Can yakıcı hale gelir dıye verdi. ama bn 3ıcmıyorum kalkmak adına 2alıyrmaman git bişey olmaz , benım ınstagramda takıp ettıgım doktorlarım var yatak istihratı dıye birsey yok dıyor aksıne daha cok zarar vucudunuza kendınızı yormadan istedıgınızı yapabılırsın wc harıc yasak dıye bişey yok , cok cok elzhem durumlar harıc tabıkı bu konuyu cokta kasma , okadar cok okudumkı erken dogum rıskım vardı 30 dan berı wc harıcı kakmıyorum vs 40 olmus bebek gelmıyorr dıyenıı
O da iyiymis...Bizimkinin her yeri paylaşıldı yanakları bana kaldı
Ben de hm ürünlerini kaliteli buluyorum yerleri yumuşacık ve eskimiyor hemen. Yiğenimin hm ürünleri o kadar kaliteli çıktı ki kızıma da giydircem çünkü hiç solma yıpranma yok. Ama carters mothercare ürünleri hep solmuş. Bir de Zara ürünlerini beğendim yani beklentimin üzerinde çıktı :)
Hemen telas yapma canim.. dr yorumlari cok farkli oluyo..bicok arkadasta gorduk...Moralm bozuldu ciktm baska hstaneye yolluyo beni kalp atimlari dusuk gordu allahim elim ayagm titroyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?