2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar sabah kontrole gitcem zaten ama.demin lavaboda peceteye pembe bisi geldi kansa degil acik renk daha once de iki kez acile gittim kanamam olmustu bisi yok diyip yolladilar mecbur sabahi beklicem.ama yinede size sorim dedim

Kizlar sabah kontrole gitcem zaten ama.demin lavaboda peceteye pembe bisi geldi kansa degil acik renk daha once de iki kez acile gittim kanamam olmustu bisi yok diyip yolladilar mecbur sabahi beklicem.ama yinede size sorim dedim
canım acaba nişan mı geldi kımınde doğumdan bıkac gun once pembe tonlarında falan gelıyormus ya. tabıkı daha beklesın melegın kötü bısey yoktur merak etme bu nişan gelmesi olayını da bence sor dr.una hayırlısıyla sabah olsun haberdar etbızleri de

Cnim ben devlette sezaryen oldum.maşallah iki saate ayağa kalktım ordaki herkes çok şaşırdı.ve çok memnun kaldım.ALLAH nasib ederse insallah bunda da devlette sezaryen olmayı düşünüyorum.çünkü daha önce memnun kaldığım için ozele hiç gerek yok.kontrollerimi özelde yaptırıyorum.doğumu devlette.Ablam iki doğumunu devlete yaptı.yengem bir sene arayla 2.sezaryenini devlette ypicak.Cnim aklını hiç bulandirma tıbbi olarak aynı hiç bi fark yok.doktorun el cabukluguna bağlı.

Cnim gecen yil anasinifina gitti.bizim aile apartmanı olduğu için hiç birzaman yalnızlık çekmedi kaldi ki mahallede arkadaşlarıyla iletişimi çok iyi sadece okulda çok kötü.benim onunla okula gidip gitmemem hiç biseyi degistirmeyecek çünkü kızımı çok iyi tanıyorum.kuzeni 2.sınıfta olduğu için hep kuzeni ve arkadaşlarıyla takılıyor.anlayacagin yapısal olarak öyle.Benim kızdığım nokta bildiği halde bilmiyormuş gibi davranması beni çok üzüyor.

aa dıceksın kı hayır ben senin elinle gıdıp aldıgından aşerıyorumm. mesela ben bırkeresınde kızımızın canı kahvaltıya gitmek istedihem de pusulada demıstım cok fenayız.
Yaa bayılırım dışarıda hazır kahvaltıya hemen kullanmalıyım bunu :))

Gunaaydinn kizlarr ❤❤ dun cok yogundu is giremedim.hic zaten bu bel bacak agrisiyla hayatim 2kati zorlasti tuvalet bile iskence oldu CANIM AZRAMM canim insallah sorun cozulur ama hem kendini hem de karnindaki minik bebisi de dusun lutfen ❤ PnarMracAlya gecmis olsun su an nasilsin devami gelmedi insallah kontrolden sonra bizi de bilgilendir. @Kartanesii8892 T tanem-tane20 uzmeyin kendinizi kizlar kimse sizden sizin hayatinizdan onemli degil ❤❤

Ay sagolun kızlar ben hani eski usullu dikiyorlar acaba diye düşündüm ama içimi rahatlattiniz önümüzdeki hafta gidip gorusucem artık bahtımıza ne cikarsa

Ay sagolun kızlar ben hani eski usullu dikiyorlar acaba diye düşündüm ama içimi rahatlattiniz önümüzdeki hafta gidip gorusucem artık bahtımıza ne cikarsa
Yaşadığın şehir nasıl bilmiyorum canım ama en azından bizim yaşadığımız şehirde doğum evi ve araştırma hastanesi var devlet olarak .Bildiğim kadarıyla araştırma hastanelerinde yani Üniversite Hastanesinde riskli gebeliklerde ve 38 yaş üstü gebeliklerde doğuma izin var rkes araştırmada yapamıyor. Evet Üniversite Hastanesi'nin şartları çok güzel oda vesaire ama normal dogum evınde riskli gebeliğin yoksa ve yaşın tutmuyorsa normal standartlarda yapıyorsun bildiğim çoğu şehirde de böyle ona da dikkat et derim canım ayrıca riskli durumunda özel hastaneler risk kabul etmez zaten yüzden üniversite hastanesine sevk ederler. Mesela Allah korusun bır sıkıntı cıksa benım gıttıgım hastanem benı hemen arastrmaya sevk eder riskli gebelik uzmanı yoksa o da her hastanede bulunmuyor ztn önemli olan yapan kişi ameliyatı

Günaydın canım kendini bukadar zorlama lütfen izne ayrılsan artık

Canım istanbulda yaşıyorum burdada istemediğin kadar çok araştırma ünv. Doğum hast. Var ama hepsi ayrı bir hengâme bakalım önümüzdeki hafta çapa ve cerrah paşa ile gorusucem bahtına hangisi çıkarsa teşekkür ederim kuzum

Yaa bayılırım dışarıda hazır kahvaltıya hemen kullanmalıyım bunu :))
ben de en sevdiğim :) Ya eşim bana buaksam içinyemege gıdelım dedı bızım nısanlıyken gıttımız bır kafe bu. orda bır yemek var onu cok sevıyorum da yemege de ınmıyorm.hala ugeasmayım dıye dedı Papatyamaviss bilir kafeler sokagında:) evımızın alt kısmı ztn yakın. arabaya bıncz max. 1dkda ordayız oyle yanı. Ben de yıne kuruyrm kafamda bıze ınmedı yemege gıdıyor derlerse dıye gıtmesek dedım. Yanlıs mı yaptım yanı uzak yer olsa esım de gdelım demezdı ha onlara ınmısım ha kafeye fark yok. Gitmek de ıstıyorum ama görusmedık dye kendımı kasıyorım ıste yine.

Ay ozman ben hıcbirşey bılmıyorum ıst le ılglı canım görus ogren bakalım istediğin gb olur inşallah canm

Maşallah bebeğine benim de cumartesi kontrolüm var. 2 hafta önce görmeme rağmen çok özledim bu nasıl iş

aman git bişey olmaz , benım ınstagramda takıp ettıgım doktorlarım var yatak istihratı dıye birsey yok dıyor aksıne daha cok zarar vucudunuza kendınızı yormadan istedıgınızı yapabılırsın wc harıc yasak dıye bişey yok , cok cok elzhem durumlar harıc tabıkı bu konuyu cokta kasma , okadar cok okudumkı erken dogum rıskım vardı 30 dan berı wc harıcı kakmıyorum vs 40 olmus bebek gelmıyorr dıyenıı

B

benimde 24 aralık son 7 veya 10 aralıkta kontrole gidicem :) maşallah kuzuya ben ptesi boyunu sormayı unuttum :) kilo konusunda endişeli olduğumdan boy aklıma gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…